první moment je takovej divnej (nemam rád obtažený věci)měl jsem to celej večer u televize a super,možná i trochu povolilo,příjemný na tělo nekouše nic.
mám triko s krátkým rukávem - loni odzkoušeno v Rumunsku a perfekt.
teď jsem koupil kalhoty i to triko s dlouhým rukávem.. a obojí perfekt... odzkoušeno včera a i dnes.. dohromady dobrých 500 km a prostě ok :-) za ty peníze prostě ok
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Je tady někdo kdo by dokázal zjistit kdy budou mít v Lídlu v akci samolepící pruh na zeď garáže,proti odření dveří od auta o zeď?Vylepoval jsem si tím vnitřek kufrů na minulém GS a chtěl bych si to udělat i teď na LC,ale bohužel jsem to tam od začátku roku nenašel a jinde to nemůžu sehnat.
.
On v kreditu asi nebude problém.Ptal jsem se u nás v Lídlu,ale bohužel mi řekli,že to neví.Jo a tvé vtipné příspěvky si strč za klobouk,případně helmu.
.
ono je to o tom, co v tom klobouku popřípadě helmě máš.. Pokud tam máš prázdnotu, tak pak chápu, že tě nenapadne, že nikdo ze zdejších členů asi nebu vědět o akci v Lidlu víc, než lidé přímo v Lidlu.. Musel jsem ti to napsat, když jsi na to nepřišel sám..
Znám se s managerm Lidlu, co tam tohle zboží má na starost....ale jinak souhlas s Ježkem...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Fando zkusím tam v úterý zavolat,ale musel bych si to osahat,než bych to koupil.Třeba budu mít cestu kolem,abych si to mohl vyzkoušet.To z Lídlu mám otestované a je to vynikající
.
Pavle ještě mě napadá , podložka na jógu je úplně stejna jako mas v kufru i stejnou strukturu ma, jen tam budes muset dat nejaké lepidlo nebo oboustrannou pásku.
fero přiložený následující obrázek:
fero napsal:
Pavle ještě mě napadá , podložka na jógu je úplně stejna jako mas v kufru i stejnou strukturu ma, jen tam budes muset dat nejaké lepidlo nebo oboustrannou pásku.
Pavel to má asi vyzkoušený, ale jak je to perforovaný, nebudou se tam držet nečistoty, nebude se to zatrhávat a příp. těmi otvory, nebude se na třeba oboustrannou lepící pásku lepit nepořádek - tedy vycházím z pohledu, že se mi to jeví jako perforovaná podložka do koupelny. Já užívám textilní tašky do kufrů a max. spokojenost.
www.jantruhlar.cz
Vjetrnik napsal:
Znám se s managerm Lidlu, co tam tohle zboží má na starost....ale jinak souhlas s Ježkem...
Přesně takového člověka jsem hledal,protože běžný prodavač prostě asi neví co kdy bude v nabídce.Mohl by ses mi na to zeptat?
...mohl....
Hoď mi do mailu nějakou přesnější specifikaci toho, co chceš, ať mu to mohu poslat...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
PeDR napsal:
V Pennymarketu teď měli karimatky za 100,-, což by se taky hodilo.
To z Lídlu se dle mého názoru hodí nejlíp.Uvidím co Vjetrník zjistí.Jestli to budou mít do dovolené,tak to bude dobré.Pokud ne,tak budu muset vymyslet něco jiného.
.
Kámoš má na zdi našroubovaný pruh jekoru.Normálně přes jekor dal šrouby se zápustnou hlavou a podložky,a drží to v poho.
Upravil rick dne 20.04.2014 14:28
oranžová dvanáctka