...v sobotu jsem byl na jedné oslavě narozenin....s děckama jsme hráli nějaké hry a při jedné vědomostní padla otázka, jak se jmenuje náš současný český prezident.....odpověď dětí byla jednoznačná: DONALD ZEMAN"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
bmwivo napsal:
Zdravím, už jsem se delší dobu nepřihlásil na BMWGS, ale teď jsem musel. Proč a z jakého důvodu naši republiku necháte ničit těma euro****ema, do všeho co je mně svaté se nasírají, blížíme se k protektorátu, odzbrojí nás, pošlapou zbytky vlastenectví, potřebují nám podsunout jejich prosrané životy, kdy se bojí pustit děti večer ven, odvrací pohledy při setkání se skupinami migrantů na svých ulicích, což jste snad slepí? Já už to tady nějak překlepu, ale co děti, vnoučata, co je čeká při dnešní politice EU.
I kdyby kterýkoli člověk z vlády, nebo prezident, stářím lezl třeba i po čtyřech a zastával by se naší republiky proti vlivům EU, tak ho budu volit a to i za cenu vystoupení z EU a vším s tím spojeným.
Plně s Tebou souhlasím, jenže některé diskutující stejně nepřesvědčíš....
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
... mno, porad si musime uvedomit, ze prezident u nas zadne realne pravomoci nema. Muze maximalne delat ofuky s podepisovanim zakonu, jmenovanim profesoru, zvanim hostu na statní oslavy .. ...muze nam ruzne po svete delat ostudu... ...muze byt klidne soudem usvedceny lhar..... ..muze ruzne protahovat prijimani demisi... ..kecy prdy maslicky.... ...realne nema vliv vubec na nic.
...ted jde o to, jestli na hrade chceme Lukoil a PPF nebo J&T a zbrojare. ...
Upravil Bubak dne 18.01.2018 11:16
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Bubak napsal:
... mno, porad si musime uvedomit, ze prezident u nas zadne realne pravomoci nema. Muze maximalne delat ofuky...
True story.
Ale čeká nás Dublin IV. Mohl by aspoň dělat ofuky jako Klaus. Nemělo to odkladný účinek, ale aspoň se o tom mluvilo a to hodně. Dnes se ukazuje, že pravdu měli odpůrci.
Můj názor je, že to bylo lepší než servilní podpis, potřásání rukou před kamerami a prezentace jediného správného názoru jako jeden muž.
Bubak napsal:
... mno, porad si musime uvedomit, ze prezident u nas zadne realne pravomoci nema. Muze maximalne delat ofuky...
True story.
Ale čeká nás Dublin IV. Mohl by aspoň dělat ofuky jako Klaus. Nemělo to odkladný účinek, ale aspoň se o tom mluvilo a to hodně. Dnes se ukazuje, že pravdu měli odpůrci.
Můj názor je, že to bylo lepší než servilní podpis, potřásání rukou před kamerami a prezentace jediného správného názoru jako jeden muž.
Prezident dostává obrovský mediální prostor .
.. na to aby se tady neco zasadne zmenilo bychom museli kompletne vymenit politicke reporezentace, zmenit ustavu, uzakonit referendum ..... ...protoze je fakt, ze EU v roce 1996 (kdy jsem hlasoval pro vstup) byla jeste uplne jina EU nez je ted po vic jak 20 letech, Ted bych pro zmenu s radosti hlasoval pro Czech-out... ...jenze Rusko neni alternativa... naopak....
Bubak
... pripadne by se musel opustit koncept vseobecne demokracie a prejit na nejakou podminenou - treba ze volebni pravo by nemel kazdy, kdo ma do prdele diru, ale muselo by byt nejak zaslouzene...
Upravil Bubak dne 18.01.2018 11:29
Bubak
Koukám,že spousta lidí odtud chce za prezidenta starýho pomstychtivyho ****a, kterej už neudrží ani moč. Já teda ne. Takže Zeman zpátky na Vysočinu.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Koukám,že spousta lidí odtud chce za prezidenta starýho pomstychtivyho ****a, kterej už neudrží ani moč. Já teda ne. Takže Zeman zpátky na Vysočinu.
Kasaku prece nebudes volit druhyho Van der Bellena nebo Kisku.
Ja myslel, ze na tebe je Drahos moc levicovej
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Kasak napsal:
Kasaku prece nebudes volit druhyho Van der Bellena nebo Kisku.
Ja myslel, ze na tebe je Drahos moc levicovej
V prvním kole jsem to hodil Topolovi. Zemana nesnáším od dob opozicni smlouvy s Klausem. Nejít k volbám, je proti mě morálce. Budu volit proti Zemanovi a nikdo se mnou nehne. Navíc se opět ukázalo, jak fungují hradní rozmetadla hoven.
Upravil Kasak dne 18.01.2018 12:47
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
V prvním kole jsem to hodil Topolovi. Zemana nesnáším od dob opozicni smlouvy s Klausem. Nejít k volbám, je proti mě morálce. Budu volit proti Zemanovi a nikdo se mnou nehne. Navíc se opět ukázalo, jak fungují hradní rozmetadla hoven.
...takhle ale zacal pruser s muslama na Zapade. Misto politiku trochu od rany s pudem sebezachovy zacali DOBRI KASACI )... voli vysubene nagelovane panaky jak vystrizene z Guardianu nebo Respektu.
Zeman je bezesporu hroznej, ale uvedomuje si rizika Dublinu atd.
btw: v prvnim kole jsem volil Hynka...
Upravil hicks dne 18.01.2018 13:14
17 cm
Pro mě je zásadní to, jak se Drahoš staví k migrační krizi, toto je zkopírováno, je to jeho prohlášení a to mně stačí k tomu, abych ho nevolil, jsem proti němu:
VÝZVA - Vědci proti strachu a lhostejnosti
"...Vyzýváme vás, abyste ve věci přijímání uprchlíků zohledňovali skutečné potřeby a možnosti, ne vrtkavé nálady veřejného mínění. Všem, kdo v Evropě hledají útočiště, by mělo být zajištěno bezpečí a důstojné zacházení. Muslimové jsou házeni do jednoho pytle s teroristy, bez ohledu na jejich skutečné názory či nepřebernou rozmanitost náboženských směrů, které vyznávají..."
Podepsán Prof. Ing. Jiří Drahoš, Dr.Sc.
AV ČR
Komu toto nevadí, tak si s ním nemám co říci !!!
Ivoš.
Kasak napsal:
...takhle ale zacal pruser s muslama na Zapade. Misto politiku trochu od rany s pudem sebezachovy zacali DOBRI KASACI )... voli vysubene nagelovane panaky jak vystrizene z Guardianu nebo Respektu.
Kasak napsal:
btw: v prvnim kole jsem volil Hynka...
ty mě se.eš, opět souhlas..
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
bmwivo napsal:
Pro mě je zásadní to, jak se Drahoš staví k migrační krizi, toto je zkopírováno, je to jeho prohlášení a to mně stačí k tomu, abych ho nevolil, jsem proti němu:
VÝZVA - Vědci proti strachu a lhostejnosti
"...Vyzýváme vás, abyste ve věci přijímání uprchlíků zohledňovali skutečné potřeby a možnosti, ne vrtkavé nálady veřejného mínění. Všem, kdo v Evropě hledají útočiště, by mělo být zajištěno bezpečí a důstojné zacházení. Muslimové jsou házeni do jednoho pytle s teroristy, bez ohledu na jejich skutečné názory či nepřebernou rozmanitost náboženských směrů, které vyznávají..."
Kasak napsal:
Souhlas, Nevillů Chamberlainů máme plnou Evropu.
přesně, hlavně, že je jakože slušný na venek...to není u mě kriterium
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Podpisem Dublin 4 si doslova a prakticky oficialne rozhodneme o nesvepravnosti. Podpisem se dobrovolně řekneme svrchovanosti v samostatném rozhodování o přijmutí imigrantů. Dublinem už budou za nás rozhodovat v Bruselu kolik nám budou exportovat bez nás. Proto se přeneseme nad tím jaký je Zeman a nevíme Drahoš neboť on je pro Dublin. A imigranty.
IMHO je to jasny. Jak se Kasak furt necim futruje, tak:
a) nema cas cist noviny, navic s plnou pusou se sedi u stoju, ze...
b ) je zaplavenej endorfinama, takze kdyz cte o Dublinu IV tak nema tu spravnou emocionalni odezvu ...
Upravil hicks dne 18.01.2018 15:55
17 cm