Kerb napsal:
Přesně... Mě se kupříkladu vůbec nelíbí modrá barva. Kdekoli. A to je na tom to hezké. Nemusí být všechny modely oranžové nebo zelené....
S těmi kategorickými soudy OPATRNĚ! Když se začalo vyrábět LC ADV, tak jedna z prvních barev byla zelená. Koukal jsem na to a říkám si: kterej **** může dát na tak krásnou motorku tak hnusnou barvu . Čas trhnul oponou, a v roce 2015 mi přistál Advik v garáži - samozřejmě zelený .
Později to samé - LC přišlo s červeným provedením. Ještě teď si pamatuji, jak jsem vedl s panem Šubrtem v Inveltu zasvěcené řeči o tom, jak se budou ty červené boky sedla špinit a jak je to nepraktické. No a letos hledám mmotorku pro syna - chtěl jsem F800 GS ADV. Bob byl kvůli koroně mino provoz, tak občas projedu inzeráty a hle: F800 GS ADV 2017, malý nájezd cena přijatelná, po prohlídce motorka bez vady, ale barva je ... (modří už vědí .) červená. .
Jo a modrá je dobrá.
Upravil seli dne 04.10.2020 11:05
Mám dotaz na ty z vás co jezdí 1250 a měli i 1200 zda pořád 1250 hřeje na pravé straně nebo je to už ok. Četl jsem ,že ano i ne tak bych rád věděl jak to je od uživatelů.
A ještě k nastavení tlumičů. Je to oproti 1200 měkké nebo se to dá přitvrdit stejně jako 1200 na dynamic? Díky
Upravil GSPETR dne 15.03.2021 19:21
GSPETR napsal:
Mám dotaz na ty z vás co jezdí 1250 a měli i 1200 zda pořád 1250 hřeje na pravé straně nebo je to už ok. Četl jsem ,že ano i ne tak bych rád věděl jak to je od uživatelů.
A ještě k nastavení tlumičů. Je to oproti 1200 měkké nebo se to dá přitvrdit stejně jako 1200 na dynamic? Díky
Půjč si ho. Já jsem na tom jel a vracel jsem to s tím, že konečně to nepeče pravou nohu. A prodejce mi říkal, že jsem první, kdo mu to říká A zase jiní majitelé mi to vyvraceli, že to hřeje stejně.
Tlumiče mi přišly měkčí, samozřejmě se to přitvrdit dá. Bohužel, u režimu offroad zůstává stávající charakteristika, přitvrdit se nedá, dělá se to automaticky, což mě nevyhovuje.
pod trvalým dohledem