"nebude v rozporu s pouzivanim ochranne znamky"... to muze znamenat leccos.
Jdu se jich zeptat, prc nepovoli gsforum.cz... kdyz nemci muzou mit gs-forum.de.
Upravil hicks dne 11.02.2019 00:04
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
"nebude v rozporu s pouzivanim ochranne znamky"... to muze znamenat leccos.
Jdu se jich zeptat, prc nepovoli gsforum.cz... kdyz nemci muzou mit gs-forum.cz.
Jen te opravím mají : http://www.gs-forum.eu/ puvodne http://www.gs-forum.de
jj dik...
17 cm
xylem napsal:
baworak.cz ..... rozumne, dospele a vlastne v dusledku i win-win situace ....
mne to neprijde jako win-win situace. NEvidim tam vubec nikde ani slovo GS. V zasade to znamena, ze nam (jako jedine?) evropske fan-page (navic jedne z tech vetsich, minimalne pocitano per capita), (zatim?) vubec nepovolili pouzivat cokoliv s GS.
Domena baworak.cz se mi jako takova libi, ale takhle strankam nikdo nerika. Znamena to total prejmenovani a naprostej ustup z pozic.
Je pak samozrejme otazka, jestli forum neotevrit i jinejm znackam....
Upravil hicks dne 11.02.2019 10:14
17 cm
Myslim ze by se hlavne Milos mel vyjadrit jaky je jeho zamer. Muzeme tu vest debaty ale pokud se uz nejak rozhodl ustoupit tak je to pase.
Ja uz jsem si nazor na bawo zdelal a vubec neni pekny at je to s trademarkem jak chcete tak kdyz nejde o konkurencni boj je to za mne jen prudeni na spatnych mistech.
Jak kdyz na totalne zasekanym sidlisti zacnou cajti davat botky ze stojis 10cm za limitem sidlistni krizovatky.
jack96 napsal:
Myslim ze by se hlavne Milos mel vyjadrit jaky je jeho zamer. Muzeme tu vest debaty ale pokud se uz nejak rozhodl ustoupit tak je to pase.
Milos tu uz psal nahore, ze k povoleni gsforum.cz apod. zatim vyjadreni nema...
jinak souhlas, zrovna mam rozepsanou vetsi odpoved pro Miguela o tom samem.
17 cm
Hicksi, můžeme se rozčilovat jak chceme, můžeme to brát jako buzeraci, jako šikanu, ale právo je bohužel na straně BMW. Každý první právník ti tohle potvrdí. Stačí přejmenovat fórum, s příponovou .gs je to přístup á la chytrá horákyně, a tím bych to uzavřel.
Pokud to uzavřít nechceš, napadni to u soudu.
czforum.gs bude určitě taky volné nebo cz-forum.gs
baworak.gs mi přijde adresnější, ale to nejspíš proto, že si budu hýčkat svoje dítě. je to fuk, cokoliv s příponou .gs je fajn nápad. pod trvalým dohledem
jack96 napsal:
....Ja uz jsem si nazor na bawo zdelal a vubec neni pekny at je to s trademarkem jak chcete tak kdyz nejde o konkurencni boj je to za mne jen prudeni na spatnych mistech......
...o důvod víc si nepořídit cokoliv modro-bílého...
jack96 napsal:
....Jak kdyz na totalne zasekanym sidlisti zacnou cajti davat botky ze stojis 10cm za limitem sidlistni krizovatky.....
...bohužel v Praze dost bežný standart primitivů z Městské policie...kapacity parkování odpovídají stupni motorizace a rozměru vozů ze 70-tých let, ne dnešnímu stavu a to nikdo neřeší...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
xylem napsal:
baworak.cz ..... rozumne, dospele a vlastne v dusledku i win-win situace ....
mne to neprijde jako win-win situace. NEvidim tam vubec nikde ani slovo GS. V zasade to znamena, ze nam (jako jedine?) evropske fan-page (navic jedne z tech vetsich, minimalne pocitano per capita), (zatim?) vubec nepovolili pouzivat cokoliv s GS.
Domena baworak.cz se mi jako takova libi, ale takhle strankam nikdo nerika. Znamena to total prejmenovani a naprostej ustup z pozic.
Je pak samozrejme otazka, jestli forum neotevrit i jinejm znackam....
podle me je to o uhlu pohledu, zkratka ta energie kterou by nejspis musel milos vydat na "boj" o domenu, nebo o pismena GS proste podle me neni umerna tomu prinosu, protoze si myslim ze jde o obsah a jak jsem pochopil o ten se spor nevede, naopak ho i bmw pochvaluje ..... takze to prejmenovani je, jak pisu, v dusledku win-win, nemyslim ze by provozovateli(lum) nejak extra to prejmenovani uskodilo (opakuju - naprosto chapu emocionalni hodnotu, ta je bez diskuze), ale v porovnani s nervy, casem a penezi co by ten spor spotreboval - myslim ze zkratka trochu zbytecny ....
zkratka to rozhodnuti o presunu je za me v poradku a je dospelě moudré ..... howg
Upravil xylem dne 11.02.2019 19:52
xylem napsal:
podle me je to o uhlu pohledu, zkratka ta energie kterou by nejspis musel milos vydat na "boj" o domenu, nebo o pismena GS proste podle me neni umerna tomu prinosu, protoze si myslim ze jde o obsah a jak jsem pochopil o ten se spor nevede, naopak ho i bmw pochvaluje ..... takze to prejmenovani je, jak pisu, v dusledku win-win, nemyslim ze by provozovateli(lum) nejak extra to prejmenovani uskodilo (opakuju - naprosto chapu emocionalni hodnotu, ta je bez diskuze), ale v porovnani s nervy, casem a penezi co by ten spor spotreboval - myslim ze zkratka trochu zbytecny ....
ja souhlasim s tim, ze je tohle hodne subjektivni, ale pro mne opusteni vod BMW + GS (to prvni jde jeste chapat), zvlaste, kdyz temer vsechny evropske fan-page to GS v URL maji... neni win-win, ale naprosta a totalni submise byrokratovi.
A to mne proste vubec nesedi k nature
V zasade je to pro ne potvrzeni toho, ze se vyplatila nadstandardni prisnost a zvitezili ve vsech parametrech. Takze -- ac uznavam subjektivnost -- nevidim tam moc to win-win. Je to naprosta akceptace tech nejprisnejsich podminek, co snad fanklub muze mit (tj. zakaz pouziti OBOU klicovych slov).
Proste neco jako kdyby se Harley Davidson CLUB PRAHA prejmenoval na Harry Dejvid CLUB PRAHA.
http://www.hdcp.cz/17 cm
xylem napsal:
ja souhlasim s tim, ze je tohle hodne subjektivni, ale pro mne opusteni vod BMW + GS (to prvni jde jeste chapat), zvlaste, kdyz temer vsechny evropske fan-page to GS v URL maji... neni win-win, ale naprosta a totalni submise byrokratovi.
A to mne proste vubec nesedi k nature
V zasade je to pro ne potvrzeni toho, ze se vyplatila nadstandardni prisnost a zvitezili ve vsech parametrech. Takze -- ac uznavam subjektivnost -- nevidim tam moc to win-win. Je to naprosta akceptace tech nejprisnejsich podminek, co snad fanklub muze mit (tj. zakaz pouziti OBOU klicovych slov).
Proste neco jako kdyby se Harley Davidson CLUB PRAHA prejmenoval na Harry Dejvid CLUB PRAHA.
Tento stav nelze nazvat win-win ale spíš bezpodmínečná kapitulace a ze svého založení s tím mám taky problém. Ale respektuju , že to není můj web a rozumím tomu, že majitel s tím nechce trávit půl života a bude radši jezdit než se hádat s ....
projde mi win-skorowin ?? : ))))
proste sem jen chtel rict ze lepsi venovat energii na neco smysluplnejsiho nez se dohadovat s nejakym pravnikem/bmw ag, kdyz ty sily jsou, aspon podle meho, celkem jasne nevyrovnany ....
a to ze nekdo jinej pouziva GS/whatever a je to tolerovano, no tak to se vsichni proberme, staci se podivat treba na jidlo/auta/benzin/obleceni/skoro cokoliv u nas a "venku" a to bych rek ze cilovka je u takovych komodit trochu vic lobisticky silova a ze by se s tim neco moc delo ?? ... nemyslim .... svet neni spravedlivej
nerikam ze obecne nebojovat, to samozrejme ano, ale vsechno ma sve limity a ja jen chtel rict ze si myslim ze ten presun je rozumnej, bude to tu fungovat dal, je to celkem originalni a milos bude mit klid .........
ja asi exploduju... hele Xyleme.. vis s kym si korporace nejvic vytiraj perdel?
S tema hodnejma, tichejma, co se vohnou, podrzej.. nedrzkujou a platej
Upravil hicks dne 11.02.2019 22:26
17 cm