Miguel napsal:
Bubák: dik, jsem rad ze to zaznělo, a upřímně soucitim. Nechci se rouhat, ale když nedejboze umres, mas to za sebou, ale znamy známého říkal, ze z jarní infekce je ještě pořad tak na 30% výkonnosti a to by me osobně sra.. daleko víc...
Jak říkám, Babise nemusím ale tady at udělá co udělá, bude to špatně. Na druhou stranu, vést zemi v období hospodářského růstu dokáže (skoro) každý,
At si vyzkouší jaké to je velet v těžkých časech...
... snad se z toho casem vyhrabeme. Deti nastesti bud nic nechytily nebo to na nich nebylo poznat a ani nemaji zadne nasledky...
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
nechci se tady ohánět statistikou úmrtí na kowida, je to hra čísel, která nejsou až tak přesná, neboť do té množiny započítavají na celem světě i zlomenou nohu atd, nezlehčuji projevy, jsou lidi u kterých to způsobilo bohužel smrt, u někoho chronické následky atd,někdo o tom ani nevěděl, ale chci tady zdůraznit, že jsme se na celém světě stali obětí podvodu v nastolení něčeho o čem se nám ani nezdálo, že by mohlo dojít (označováno jako konspirační teorie NWO) ..můžeme tady donekonečna diskutovat a psát o tom, co si kdo myslí, ale je spousta okolností, které do sebe zapadají jak prdel na hrnec, nebo kolečka v převodovce. To, že toho KRAKENA někdo vypustil, není náhoda, ekonomická krize defacto 2008 neproběhla, hodnota peněz není kryta aktivy ani zlatem státních bank, jen se tisknou další papírky atd..a tohle vypadá na velký reset a restart a co bude po tom , uvidíme. Např. vývoj vakciny trvá 8 až 10 let, jak to, že B.Gates a WHO už vaří vakcinu temeř připravenou k distribuci? po ročním působení viru v populaci? Navíc když virus mutuje a máme tady už asi 35 mutaci od podzimu 2019...Je na každém, co si o tom myslí, ale určitě nás nikdo z WHO a spol. spasit nechce, jen přiložím odkaz k zamyšlení: https://r4---sn-2...FPj7CcE%3D
Upravil GSSG dne 07.11.2020 09:42
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Věřím tomu že to někde uteklo - prostě zkoušejí a testují různé látky, všude na světě. Číňanům to prostě uteklo.
To že je to mutace chřipky z netopejra tomu taky věřím. Prostě si s tím v tej Číně hráli a trochu jim to uteklo.
Problém “seniorů” a ekonomické udržitelnosti je všady na světě a třeba Čína hledala nějaký konečný řešení jen to trochu nedotáhli dokonce.
Na nás teď je hlavně zachovat zdravej rozum. Nehroutit se a nenechat se tím zadupat.
Já to prodělal - tu nemoc zvanou Covid19. Za mě ano byla to horší chřipka. Nejhorší byla bolest kloubů. Jinak pohoda.
Otec od mé přítelkyně na tom byl mnohem hůř. Byl i v nemocnici a opravdu si ťa nebyl jen lehnout.
Shodil 10 kilo za 6-7 dní. No žádná prdel.
Následky si nese doteď.
Kdo ví co to je. Nejhorší je to že je člověk fakt furt utahanej a unavenej.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
... jo to jsem zapomel napsat... ..ja mel nekolik dni migrenu, jakou jsem jeste nezazil (poradna kocovina je proti tomu cajicek)... ..bolest kloubu taky... ztratu cichu .. nastesti ne chuti (ale moje zena prisla o oboje a komplet) - kdo nezazil, netusi jaka to je pakarna neco uvarit pro rodinu s detma kdyz nepoznate, jestli ta sunka neni po smrti nebo jak to vlastne chutna....
...no a ke spikleneckym teroiim asi tolik - ve Wuchanu maji Cinani od roku 2015 prvni labak kategorie BSL-4 (https://cs.wikipe..._virologie. Protoze tam tuhle srac.ku zkoumali (a chlubili se tim i na netu - publikovali vysledky vyzkumu) , nejpravdepodobneji jim to odtud uteklo - neumim posoudit jestli omylem (komunisticky bordel) nebo schvalne (snad ne). Nicmene Cina dela prvni-posledni, aby se na to uz nikdy neprislo.
...ted k te vakcine - dneska se da vakcina vyvinout opravdu rychle (ne jednotky az desitky let, ale jednotky az desitky mesicu - kdyz je na to dost vaty). Protoze jsem se kdysi jako HW ajtak motal kolem vyvoje medicinskych vypocetnich systemu (diagnostika/zobrazovani), tak muj tehdejsi kolega v projektu, ktery je vzdelanim opravdovy lekar zbehly do IT mi k tomu rekl, ze dnes mame techniku na takove urovni ze 1) kompletni genova sekvence covidu byla zverejnena (dokonce Cinany) uz v lednu 2020 a republikovana v unoru 2020 2) koronaviry obecne jsou zname uz hodne dlouho 3) kdyz do neceho nekdo nalije dost penez, spickovych vedcu i technologie, vysledky prijdou pomerne rychle...
Upravil Bubak dne 07.11.2020 17:53
Bubak
Bubak napsal:
...
...ted k te vakcine - dneska se da vakcina vyvinout opravdu rychle (ne jednotky az desitky let, ale jednotky az desitky mesicu - kdyz je na to dost vaty). Protoze jsem se kdysi jako HW ajtak motal kolem vyvoje medicinskych vypocetnich systemu (diagnostika/zobrazovani), tak muj tehdejsi kolega v projektu, ktery je vzdelanim opravdovy lekar zbehly do IT mi k tomu rekl, ze dnes mame techniku na takove urovni ze 1) kompletni genova sekvence covidu byla zverejnena (dokonce Cinany) uz v lednu 2020 a republikovana v unoru 2020 2) koronaviry obecne jsou zname uz hodne dlouho 3) kdyz do neceho nekdo nalije dost penez, spickovych vedcu i technologie, vysledky prijdou pomerne rychle...
Honzo, není to JEN o penězích...klinické testy musí prokázat BEZPEČNOST vakciny a to nejen v horizontu měsíců, jak píšeš, ale let..pozdní negativní účinky nebrát v potaz je hazard se zdravím a situace dobrá tak pro bilé myši a nezjistíš to dřív než ten čas uplyne..v laboratoři mohou být úspěšní - in vitro, ale je třeba, aby vakcína byla bezpečná IN VIVO a to v horizontu měsíců nezjistíš!! to je ten problém- Oxford měl problémy s myelitidou, jeden čas vývoj úplně zastavili..takže jen o penězích to není..rus šmíruje amíka, amík rusa a jejich hekři hledají kdo má víc negativních účinků..a odzkoušet to na 130 lidech není výhra..
...a teď "aktivní případy" = -586...??? Přičemž "aktivní případy" = počet lidí, kteří jsou aktuálně vedení jako covid pozitivní. Má někdo nějaké logické vysvětlení...???
Upravil Woodman dne 08.11.2020 15:01
...songs from the wood make you feel much better...
..a ted Ti napisu jak je to doopravdy... ... zenu jsem odvezl na testy ... vystali jsme si venku pred nemocnici 3 hodinovou frontu pekne na desti... ...zena byla i dle priznaku i testu pozitivni. Memu doktorovi zkolaboval online sytem ... tak jsem cekal tyden jestli me dokaze poslat na testy nebo ne - nedokazal.....
..pak nam volala hygiena (zene) ... chteli at jdu na testy i s detma (ja covid prodelal urcite i bez testu - prvni priznak byl ztrata cichu) ... a nejak pry snad dokazali zprocesovat tu online objednavku na testy (bez toho bych tam jel uplne zbytecne). Zkusil jsem to 2x jet na ty testy ... v obou pripadech po hodine cekani v desti a vetru, jsme se v cca kilometrove fronte posunuli o 2 metry - sebral jsem deti a jel domu - tam jsem je privezl celkem zdrave .. po pul dni na desti bych je odvazel se zapalem plic.......
... hygiene jsem rekl at mi polibi prdel .... az me nekam objednaji na presny cas (+/- 15 minut), tak tam s detma hned prijedu .... ..to se nestalo..
..takze my v covid statistice misto 4 kusu figurujeme jen jako 1 ....
...ta cisla, co jsi tady vytahoval jsou i dle me empiricke zkusenosti naprosto irelevantni. A protoze jsem nebyl zdaleka sam, kdo to tam ve fronte na testy s detma 2x zabalil ... ... odhaduju, ze nemocnych je jeste vic, nez jakakoliv statistika uvadi.....
...jak mi je ted jsem psal v prispevku vyse.... nic moc, i kdyz se nam se zenou "tolik" nestalo, jsme oba fyzicky dost v prdeli a mame potize s plicema.... ...nastesti mame oba praci, kterou dokazeme delat i tak .... ..zena je ucetni... .. a co delam ja, mam v profilu
Upravil Bubak dne 09.11.2020 11:45
Bubak
..a ted Ti napisu jak je to doopravdy... ... zenu jsem odvezl na testy ... vystali jsme si venku pred nemocnici 3 hodinovou frontu pekne na desti... ...zena byla i dle priznaku i testu pozitivni. Memu doktorovi zkolaboval online sytem ... tak jsem cekal tyden jestli me dokaze poslat na testy nebo ne - nedokazal.....
..pak nam volala hygiena (zene) ... chteli at jdu na testy i s detma (ja covid prodelal urcite i bez testu - prvni priznak byl ztrata cichu) ... a nejak pry snad dokazali zprocesovat tu online objednavku na testy (bez toho bych tam jel uplne zbytecne). Zkusil jsem to 2x jet na ty testy ... v obou pripadech po hodine cekani v desti a vetru, jsme se v cca kilometrove fronte posunuli o 2 metry - sebral jsem deti a jel domu - tam jsem je privezl celkem zdrave .. po pul dni na desti bych je odvazel se zapalem plic.......
... hygiene jsem rekl at mi polibi prdel .... az me nekam objednaji na presny cas (+/- 15 minut), tak tam s detma hned prijedu .... ..to se nestalo..
..takze my v covid statistice misto 4 kusu figurujeme jen jako 1 ....
...ta cisla, co jsi tady vytahoval jsou i dle me empiricke zkusenosti naprosto irelevantni. A protoze jsem nebyl zdaleka sam, kdo to tam ve fronte na testy s detma 2x zabalil ... ... odhaduju, ze nemocnych je jeste vic, nez jakakoliv statistika uvadi.....
...jak mi je ted jsem psal v prispevku vyse.... nic moc, i kdyz se nam se zenou "tolik" nestalo, jsme oba fyzicky dost v prdeli a mame potize s plicema.... ...nastesti mame oba praci, kterou dokazeme delat i tak .... ..zena je ucetni... .. a co delam ja, mam v profilu
Mohu potvrdit podobný průběh nemoci i testů a trasování, udávaná čísla jsou dle mé zkušenosti asi dost mimo...
BMW GS = stroj na radost
Přidám ještě jeden "demagogický" odkaz, který souhrnně vystihuje situaci kolem plandemie https://www.topcz...-research/
Upravil GSSG dne 16.11.2020 12:02
Je to celý mimo ty čísla. Moje manželka byla taky pozitivní na COVID. Já ztratil čich asi týden po tom, co jí napsali, že je pozitivní. Než mě a děti vzali na testy, to trvalo další týden. Výsledky testů - negativní. Už měsíc jsem bez čichu. Dobrý no... snad jediný co můžu pochválit, tak byly odběry "drive in" v Brně Bohunicích. To bylo super. Jen stáhnout okýnko u auta, vzali výtěr a hurá pryč.
Johny_F napsal:
Je to celý mimo ty čísla. Moje manželka byla taky pozitivní na COVID. Já ztratil čich asi týden po tom, co jí napsali, že je pozitivní. Než mě a děti vzali na testy, to trvalo další týden. Výsledky testů - negativní. Už měsíc jsem bez čichu. Dobrý no... snad jediný co můžu pochválit, tak byly odběry "drive in" v Brně Bohunicích. To bylo super. Jen stáhnout okýnko u auta, vzali výtěr a hurá pryč.
Testy nejsou presny, kolega byl 3x v jednom tydnu po tom co mel uz tyden priznaky a az treti test byl pozitivni.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček