Ta poslední fotka už tu někde byla je to stavba nějakýho itala dost to předělává davá dva vzducháče a jezdí s jedním kufrem
... servis a diagnostika BMW Motorrad
HonzaGS-SV napsal:
mě to poslední tedy jako zvěrstvo tak nějak nepřipadá... spíš jako razantní modifikace ale je udělaná dost dobře... myslím čistotou provedení atd...
Jasný, jen jsem netušil do jakého jiného vlákna to hodit...
No je to fakt strašný... Když už to prodává a ví o tom, že to není jeho vina (pokud opravdu není), tak to mohl minimálně nechat přelakovat... Ale celkově ta motorka nepůsobí moc dobře... Brzdová kapalina na zadku nedolitá, řetězovka zadělaná a snad to není rez, co tam je vidět... Ale třeba je jen zanedbaná a bude svištět dobře...
Taky jsem se na to díval, ale od kyseliny to nejspíš není, já to mám od kyseliny, ale úplně minimálně, udělá to sice bublinky ale rozhodně né v takovém měřítku, a tady je to jenom na víku kdežto, kdyby to měl od kyseliny bylo by tam vidět jak tekla a byly by chycený i okolní části, tohle bude nejspíše vada z výroby a rozhodně se mi ale nezdá, že by to byl pěkný stav, ale každý si pod pojmem pěkný stav představí něco jiného
Na fotce 5/9 jsou vidět nějaké černé plastové čepičky přes gufera... Myslím, že je tam nemám... Měla by to být položka 6 na schématu... Jestli si to dobře vybavuju, tak na Dakarce mám úplně jiné ("méně škrábající bordel z vidle) a kdo ví jestli vůbec...
xHackerM přiložený následující obrázek:
xHackerM napsal:
No je to fakt strašný... Když už to prodává a ví o tom, že to není jeho vina (pokud opravdu není), tak to mohl minimálně nechat přelakovat... Ale celkově ta motorka nepůsobí moc dobře... Brzdová kapalina na zadku nedolitá, řetězovka zadělaná a snad to není rez, co tam je vidět... Ale třeba je jen zanedbaná a bude svištět dobře...
Brzdovka se nedolejvá. Protože když dáš nový destičky,tak by jí zase bylo moc. V tomhle případě je stará a desky jsou sjetý. Tak proto vypadá jak vypadá. A ten dekl na motoru je jen zoxidovanej a nadzvedlo to barvu. Je vidět,že je na vrchu odlouplá barva,dostane se tam vlhkost (třeba i sůl) a pak to už jede... A řetěz je špinavej. Dost lidí jen maže a nečistí. Pak je z toho koule bordelu která vydírá kolečka. Ale kdo maže,ten jede.
Celkově jde o klasickou zanedbanou údržbu.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS