Nejdřív jsem si říkal co to je za vola................ale pak........klobouk dolů. YouTube Video F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
pěkně si to dávaj,o motorce to neni. Většinu těch míst co projeli dobře poznávám a klobouk dolů že to kluci fyzicky přežily přeci jenom cesty nejsou nejkvalitnější a záda má člověk jenom jedny.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
To manicka: maš pravdu, že dobrá parta je základ. Ale proč hrotíš:"xxxxxxx"? Většina nás na Jawách začínala,ty stroje nám ze srdcí nezmizly. Prostě jsme se posunuli jen o nějaký stupínek výš. Jestli to byl hec, tak dobrý. Jinak ...
edit. by moderator
Upravil swat dne 10.05.2010 07:54
Už se vám to někdy stalo? Mě jednou na východě maďarska ale jeli sme dost rychle tak sem si je nestačil prohlídnout. YouTube Video Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Zaujala mě nejdříve upoutávka v televizi, kdo že je ten borec v BMW hadrách na obrazovce.... http://www.ceskat...67152.html
A taky něco pro milovníky lesa http://www.ceskat...:25-1.htmlF800GS 2011 is history (76000Km)
SWATE> dnes jsem to viděl v bedně, výborná manipulace veřejnosti, je mi z toho k blití protože to je nádherně namixovaný kotejl z pravdivých informací a lží tak, aby kažý kdo sjede ze silnice vypadal ja kriminálník. Stokrát se to tu probíralo a každému normálnímu člověku je jasné co je normální a co ne.
****a nepoučí žádný klip akorát to poštve další lidi i proti těm co se chovají slušně a jenom nechtějí jezdit po asfaltu což je v zemi kde se asfaltujou už i polní cesty dost problém.
Zajímalo jaký olej kape mě kardanového řetězu. Ještě více mě sere:
1) klip je natočený i za moje peníze bo platím daně jak **** a koncesionářský poplatek
2) i kola mají řetěz který se maže a nikomu to neva
3) za peníze z mých daní se staví cyklostezky a taky držím hubu
4) i ty polní cesty asfaltují za peníze z dotací které zase ladím z daní.
5) cyklisti jezdí do přírody s uřvenýma fakošema a čoklama kteří plaší zvěř a dělají krvál který zase vadí mě, přesto je to politicky korektní.
6) nejlepší je ten policajt stavící motorku co jela po polní cestě nijak neoznačené zjevně nic neporušující gestem jak z amerického filmu.
většina? hmmm nevšim jsem si napoočítal jsem 4. Ale je to jedno. Vůbec tu neběží o to co se smí a co ne. To je jasné je to dané zákonem. Zákony je třeba znát a respektovat. Problém je že to co tvrdí reportáž je manipulativní protože:
a) neexistuje v ČR zákon který by zcela zakazoval jízdu v otevřeném terénu natož po vyhrazených komunikacích přesto reportáž točená tento názor nenápadně podsouvá divákovi - autoři si toho sou vědomi pro je tam v textu "skoro nikdy"
video je šikovně sestříháno tak aby z něj plynulo že jezdit se smí jen po asfaltu
Z milionu lidí co tohle uvidí tisícina procenta bude vědět co je napsáno v zákoně. Ostatní jak uvidí motorku na šotolině si řeknou hle zmr..d i když tam pojedeš naprosto legálně.
Tobě tohle nevadí? Asi sem divný já. A to přitom zastávám názor že motorka na obdělávaném poli ani v lesním porostu nemá co dělat. On tam totiž nemá co dělat ani cyklista a chodec který může být v tom lese by se tam měl chovat jako člověk a nepošlapat borůvčí a nekopat do hub jen proto že je nezná.
http://www.ceskat...:25-1.html tak zrovna když natáčely tenhle díl tak sem jezdil v tom lomu kde to natáčely ještě že sem odjel dřív než přijeli ty policajti.
Upravil toli dne 23.05.2010 18:15
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Vlado to je na dlouhou debatu....u nás je to prostě tak, že kdo chce jezdit po lese, má smůlu. Já bych asi využil tu cizinu ( Ro, Alb,Ukr.) kde ti za to hlavnu neurvou.
Jezdit jezeďákům po poli je na přeshubu.....to samý jezdit v lese mimo cesty.
Když ukápne trochu maziva z řetězu, tak se prd stane.( i řetěz na kole se maže jo? )
Kdo kolik platí daní a jak zastavuje policajt motorku bych asi neřešil(maj to ve scénáři).
Jen jsem chtěl říst, že mi ani tak nešlo o to co tam v tý ukázce bylo, jak to že tam byla Brambora
F800GS 2011 is history (76000Km)
vlada-gsa napsal(a):
většina? hmmm nevšim jsem si napoočítal jsem 4. Ale je to jedno. Vůbec tu neběží o to co se smí a co ne. To je jasné je to dané zákonem. Zákony je třeba znát a respektovat. Problém je že to co tvrdí reportáž je manipulativní protože:
a) neexistuje v ČR zákon který by zcela zakazoval jízdu v otevřeném terénu natož po vyhrazených komunikacích přesto reportáž točená tento názor nenápadně podsouvá divákovi - autoři si toho sou vědomi pro je tam v textu "skoro nikdy"
video je šikovně sestříháno tak aby z něj plynulo že jezdit se smí jen po asfaltu
Z milionu lidí co tohle uvidí tisícina procenta bude vědět co je napsáno v zákoně. Ostatní jak uvidí motorku na šotolině si řeknou hle zmr..d i když tam pojedeš naprosto legálně.
Tobě tohle nevadí? Asi sem divný já. A to přitom zastávám názor že motorka na obdělávaném poli ani v lesním porostu nemá co dělat. On tam totiž nemá co dělat ani cyklista a chodec který může být v tom lese by se tam měl chovat jako člověk a nepošlapat borůvčí a nekopat do hub jen proto že je nezná.
je to tak jak jak píše vlada- gsa,znám to z vlastní zkušenosti.
Upravil kim dne 23.05.2010 20:35
http://www.angelf...ummer.html
Upravil Doc dne 30.05.2010 11:58
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic