To Martin1: Kupoval jsem to v setu i s držákama a "přesunutím" blinkrů. Helma se tam asi nevejde, leda jestli do toho většího. Zkusím to a dám vědět. Jinak budu muset dát menší blinkry, protože ty původní vadí vzadu za pravým kufrem, nedá se na něj nic moc přimontovat. Brašny do kufrů jsou ale dobré. Mají zip po celém obvodu, takže když ji vyndám, dají se otevřít jako kufr.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
bmwivo napsal:
...Cycli, není moje, je to tam vidět, ale přiznávám, že špatně, dával jsem to tam Jiříkovi Stránskému, je to výše uvedené, ale asi přehlédnutelné, mám stále svoji 1150 GS " standart".
Ted jsem si toho všimnul. A já tě podezříval, že jsi vyměnil.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Mám ji od října, přivezená z D od ženský, zatím najeto cca 5000 km. Dal jsem KN filtr, svíčky Brisk DOR 14 LGS, laďák Leo Vince (super zvuk). Jinak výztuhy převodovky a nosiče samo domo, zvednutá řidítka sadou Ďouratech, pohodlné sedlo Wunderlich, přídavná světla, kufry BMW + topcase Givi a jinak vše origo...
Deny přiložený následující obrázek:
Piky napsal:
Fun Tomas: pěkný!! akorát padáky bych dal asi do černý aby to trochu kontrastovalo, jináč pěkný
Jo, máš recht, taky jsem o tom přemejšlel. Asi to ještě přefouknu. Vona spousta věcí člověka napadne, až když je to pohromadě. Ale hlavní je, že to už jezdí...