Musím se zapojit do diskuze a znovu vyzdvihnout Invelt.I když jsem z Havířova a do Ostravy to mám cca 13km nejsem schopen se jen tak sebrat zavřít krám a servis a dělat si výlet,abych někde složil zálohu a šel se usmívat za přepážku prodavače do BMW.Jak se říká,čas jsou peníze a když si to sečtu kolik času by mně to stálo,je pro mně Invelt jedničkou.V katalogu si najdu sám díl zavolám obednám a oni pošlouNikdy jsem neměl problém,že by chtěl někdo zálohu a to i snad z důvodů že jsem vždy vše odebral.
motoblb napsal:
Musím se zapojit do diskuze a znovu vyzdvihnout Invelt.I když jsem z Havířova a do Ostravy to mám cca 13km nejsem schopen se jen tak sebrat zavřít krám a servis a dělat si výlet,abych někde složil zálohu a šel se usmívat za přepážku prodavače do BMW.Jak se říká,čas jsou peníze a když si to sečtu kolik času by mně to stálo,je pro mně Invelt jedničkou.V katalogu si najdu sám díl zavolám obednám a oni pošlouNikdy jsem neměl problém,že by chtěl někdo zálohu a to i snad z důvodů že jsem vždy vše odebral.
Scofield napsal:
Taky přidám do mlýna....
......No a je to asi měsíc nebo jak dlouho,jsem byl u vás v tom ancáblu a v kapce jsem měl 440tis s tím,že si odvezu moto,samo po zaplacení v bance,......
přesně 45minut jsem stál u půltíku kde se jedná kolem motorek i slečna ta kozatá c.......
Konec konců,všechno špatný je k něčemu dobrý.....
Mnoho zadaru,Čerepetka Modřany!
Málem jsem se potrhal smíchy...pěkná historka....
Pája
jak už sem tu jednou psal. rozdíl ČR Invelt cena a Polsko cena cca 60 tisíc. Takže nebylo co řešit a pro manuál sem si do Inveltu zajel :-)) stál mě 500Kč :-)
effa napsal:
jak už sem tu jednou psal. rozdíl ČR Invelt cena a Polsko cena cca 60 tisíc. Takže nebylo co řešit a pro manuál sem si do Inveltu zajel :-)) stál mě 500Kč :-)
Tímto ještě jednou děkuji Waltrovi za kontakt na Tomka
no jo, ale to není pohádka :-) je to realita a mám na to případně i doklady ) Brambůrek už mi dělá radost, dokonce má už i po garančce ve Vídni, kde mimochodem veeeeliká spokojenost
scof: Cuz, nikdo se tu nekasa, je to forum prave pro prispevky jako ten tvuj, byt mam lehky problem s tvoji retorikou (...ta kozata atp.) jsem presvedcenej, ze je to trochu prifouknuty vid?:-)
invelt napsal:
scof: Cuz, nikdo se tu nekasa, je to forum prave pro prispevky jako ten tvuj, byt mam lehky problem s tvoji retorikou (...ta kozata atp.) jsem presvedcenej, ze je to trochu prifouknuty vid?:-)
Kdo by to byl řekl, že se budu jednou veřejně zastávat Emila, ale to čekání u stolečku jsem sám zažil, když jsem před lety přišel utratit ranec za fungl novou motorku. Jenže já byl blbej a o žádném Bobovi nebo Německu jsem tehdy nic nevěděl, tak jsem to vydržel. Byla sice jiná doba, ale prodejní tým ze dvou třetin stejný.
A vzhledem k tomu, že Emil má prokazatelně od Boba čerstvě dovezenou novou Adventuru, asi není úplně na místě nařknout ho v komunitě zákazníků BMW z přifukování a vyzývat ho k ofocení výpisu z banky. Nechtělo by to spíš hlasitou omluvu a tiché interní šetření?
ja bych si take tipl, ze Emil tentokrat nekeca...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Scofield napsal:
Teď teda nevím,kterého zákazníka by jste měli více obskakovat - kdo si objedná náhon na tacho k R 1100 GS nebo toho,kdo je nažhavenej si koupit novou ADVENTERU?
Tak oni v Inveltu dobre vedi,ze kdo ma 1100gs tak to ma v hlave v poradku a podle toho se k nemu chovaji!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Scofield napsal:
Teď teda nevím,kterého zákazníka by jste měli více obskakovat - kdo si objedná náhon na tacho k R 1100 GS nebo toho,kdo je nažhavenej si koupit novou ADVENTERU?
Tak oni v Inveltu dobre vedi,ze kdo ma 1100gs tak to ma v hlave v poradku a podle toho se k nemu chovaji!
to jo.. a uplne nejvetsi hvezdy jsou ti, co na jedenactce nemaji ani zobak
17 cm
Scofield napsal:
Je videt,ze to tu moc nesledujes! To bejvávalo!
vevis přiložený následující obrázek:
[89.11Kb]
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Scofield napsal:
Je videt,ze to tu moc nesledujes! To bejvávalo!
...ja ted stalkuju nekoho jinyho
17 cm
Taky jsem se procházel, já tedy v Ostravě. Měl jsem kočár s malým a šmejdil jsem kolem Advetůry 30 minut. Mám ji z Polska, a podstatně levnější.
Myslel jsem jestli mi to nevlezlo na rozum, jdu si koupit drahou motorku- budou mě obletovat. *pissed*
Tak to časem vychladlo, prostě jen jsem se měl jít zajít zeptat a bylo.
JENŽE - v polsku mě u dveří podrobili výslechu Káva-čaj? Posaďte se, ruku vám přes stůl nepodám...a obíhal stůl.
No říkal jsem si nemáme to češi v krvi.
Blbost, nedávno jsme jeli pro Huindai- a maník se mohl přetrhnout. Takže je to spíš asi slabina některých míst, a nebo některých lidí na některých místech.
A vzhledem k tomu že jsme známí jako Strýčkovská republika- (znám story kdy firma na kosmetiku odmítla postavit fabriku v ČR se slovy -vy zaměstnáváte rodinu a pak to je na p.r.d.) tak se těžce tohle čistí.
A vůbec,žádnou motorku jsem si nekupuval,poslali mě jí z Mnichova,abych jim dělal reklamu
Docela bych se zasmál,kdyby jednoho dne přišlo vedení a řeklo - (nejen) pane ....(INVELT) vemte si něco na psaní a my vás doprovodíme na personální.....Zápočtový list vám pošlem do 14kalendářních dnů na trvalou adresu
Tak dlouho se chodí se džbánem......
Emile, nikdy bych neřekl, že se neumíš ozvat Já když něco chci, tak sem netrpělivej a schopnej donutit i uklízečku, že mě přitáhne generálního ředitele Jsem, prostě žižkovskej buran se vším všudy. Nedělá mě problém se postavit a zařvat, jestli tam někdo obsluhuje Ovšem já si zatím na Ivelt stěžovat nemůžu a ani nechci. Půl miíče mám v úvěru na nemovitost a nová mašina by mě asi prošla, ale jenom na 10 minut. Potom bych měl asi pohřeb Ovšem mojeho Bobše mě tam na zimu ustájili a nebyl to zase takovej ranec. eště uvidím, atž ho vyzvednu. Přemešlím, že bych si tam nechal rovnou vyměnit přední gumu, abych se nemusel eště hnát někam jinam.......Zavolám a zjistím, kolik mě to bude stát a podle toho povážím.
Docela mě překvapili, že se ujmuli i "starého krámu" na zimu. Asi si byl v blbej čas na blbým místě
No, hlavně že máš na čem jezdit
Hele a jaká kozatá tam je? Prolejzal sem to tam a žádnej omračující objev nenašel. Třeba sem jenom slepej
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz