Přemýšlím, že zase udělám legendární, nízkorozpočtový Druhanov (tentokrát asi už 13-14tý ročník, nějak se v tom ztrácím)... to je vždy sraz polobohů a hrstka lidí z BMWGS už ho zažilo.
Jen se to předem nevyhlašuje, pár nejodvážnějším přijdou sms a kdo má odvahu,žížeň popadne virgla a jede....
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Aldo, výborná úvaha, tam u vás je moc pěkně. Ale počkal bych, až se Fífa vrátí z Albánie, protože uvažoval na září o nějaké Šumavě, tak kvůli koordinaci. A už jsem někde zahlédl na říjen něco od Pardála. Panoramata, Plzeň a švestky jsou všude krásný!!!
Ivo Bohuslav napsal(a):
Aldo, výborná úvaha, tam u vás je moc pěkně. Ale počkal bych, až se Fífa vrátí z Albánie, protože uvažoval na září o nějaké Šumavě, tak kvůli koordinaci. A už jsem někde zahlédl na říjen něco od Pardála. Panoramata, Plzeň a švestky jsou všude krásný!!!
V Jizerkách už je termín stanoven 1-3.10. 2010 a samozřejmě všichni jste zváni. Vzhledem k tomu že jde o setkání v "horách" spát se bude v chatkách a na penzionu, bude offroad ale i onroad vyjižďka a další překvapení. Více bude zde později...
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Vevis moc krásné ,určitě se zase ukážu.JONI nechám radši doma.Protože jsem náhodou zjistil že jsi GEJ.Třeba i já bych u tebe měl na příště malou šanci.
Ahoj kamarádi,kolegové.Jak jsem slíbil tak to dobře dopadlo a uspořádal jsem pro Vás velký návrat do našich známých míst do Machova.
Domluvil jsem s majitelem Kukuldy Jakubem ubytování + stravování.
Prosím poznametejte si termín 9.-11.6.2023
Program volný,přátelské setkání s pamětníkama starého Machova z roku 2010 + samo s novýma bikerama.
Pátekříjezd objednán gulášek se zvěřiny.Jsou zde vyhlášené burgry.Pivo jsem vybral jako v civilizaci Gambrinus 10,Plzen 12,Radegast ryze hořká 12
Sobota:snídaně poté procházka ke hrobu Vevise a položení kytičky + zapálení svíček + tichá vzpomínka na našeho kamaráda,který nás do Machova přivedl Vevise, potom odjezd na vyjíždku pod vedením legendárního místního bikera Rudy někam do Polska na pstruha.Samozřejmě kdo chce jet sám není problém.Po návratu objednán gril steaky,burgry apod.Nějaký ten partybox + music bude také.
Neděle:snídaně rozloučení a trajdy domů.
Těším se na Vás
Bob
Adresa penzion Kukulda Machov adresa + foto na úvodní stránce schválně jsem použil pro vzpomínku info od Vevise.
Prosím pište sem kdo přijede na 100% kdvuli ubytování + stravě at pan hostinský ví kolik toho nakoupit.
Sraz potvrdil:
Bob
Jarda
Eman
Medík+1
Tonda pátek
Kubrtoj i s ženou filoménou
Kašák + so hraběnka když nebude místo budete se muset k sobě tulit
Pedr
Pavel + Jíta
Palda + 1
Milan J + 1
Hasič
Tomas 77
Tlustoch
Lukeš +3
Upravil Bob dne 08.06.2023 14:47
Máš tam špatně datum, ale vzhledem k tomu že letos vychází 9.-11. víkend pouze v červnu, tak hádám 9.-11. 6. 2023 Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Popremyslim hodně silně
11.6. respektive 12.6. odjíždím na rehabilitaci
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Dobrá, kašlu na nějaké country :-) To je barák, kam jsem byl odklizen s Brňákem do jedné ložnice, že prej oba příšerně chrápeme. Myslím, že se nám spalo dobře
Pokusím se urvat sebou i Evíka. Hanibala už jsem neviděl léta a vlastně ani o Machov nezavadil. A jak Jaroušek zářil na pstruží farmě v Polsku se taky nedá zapomenout.. i když byla zima jak v ruským filmu.... a třeba Kubův vegetariánský přístup ke Kašákově tlačence je legendou.....takže Bobe, zatím dva pelechy, ještě jsem to s manažerkou neprobral, je na školení. Ale počítám, že se nechá přesvědčit.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Kubrt napsal:
Popremyslim hodně silně
11.6. respektive 12.6. odjíždím na rehabilitaci
Nevymejšlej, to stihneš.
Nebo ti zazpívám
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Zajímavé, píšu do kalendáře... květen 2010 Machov - moje první setkání s Vevisem a ostatními... Rád přijedu, ale najisto řeknu tak v půli května.
...songs from the wood make you feel much better...
Alda napsal:
No dobrééj
To si nemůžu nechat ujít!
Prosím o zápis pátek až neděle se spaním kdekoliv, kde nikdo nechrápe
Teda Aldo tebe jsem neviděl asi 100 let pamatuješ na tvůj první sraz?To už je pravěk když tehdy klučík Hiks přijel busem hltat inforrrmace ohledně tehdejší novinky F 800 GS?V pruhovaném svetrrru,doufám,že najde ve stodole své archivní LC a za náma dorazí.
Jinak pro info je na penzionu 25 lůžek zbytek stan takže kdo se závazně první přihlásí ten bydlí.
Na pozvánce budu aktualizovat potvrzené lidi.
Upravil Bob dne 28.04.2023 08:58
Bobe, podrž mi prosim v pořadníku dve mista v penzionu.
Pres vikend bych prijel s moji milou, zazpívat si s Medikem
Ale musim s ní to s ni probrat, až prijede na vikend ze služebky, jestli nebude tou dobou pryč. Má být někde v Kazachstánu...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.