Woodman napsal:
Přátelé, moc řečí a málo činů... Chtěl bych, aby někdo z producentů jasně napsal na co se čeká, popř. do kdy se ještě čekat bude, protože jinak čekám do konce ledna a pak objednávku ruším.
...mluvíš mi z duše...
Jsem teď finančně v dost velikých sra*čkách, ale fakt jsem neřešil, jestli dám o dvě stovky za kalendář víc.... asi se mám právě proto od těch šetřílků co učit, abych byl v balíku...
milan enduroskola napsal:
moc lidí = moc názorů
bojím se, že z toho asi nic nebude
na jednu stranu by bylo nejlepší, pokud by se kalendař vydal a my ho brali tak jak je.
na druhou stranu, kdo by v tom chtěl mít 30 litrů bez vidiny prodeje a zisku
bude ..
jinak souhlas.. to si malokdo uvedomuje, ze ten kalendar bude muset nekdo zacvakat.. tedy ja s Morabem.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Woodman napsal:
Přátelé, moc řečí a málo činů... Chtěl bych, aby někdo z producentů jasně napsal na co se čeká, popř. do kdy se ještě čekat bude, protože jinak čekám do konce ledna a pak objednávku ruším.
Plný souhlas....
Své návrhy na další postup jsem dal.
Do konce ledna čekám a pokud nepadne jasná informace co dál tak ruším svou objednávku.
Hicksi koukni pro zajímavost, kolik kluků hlasovalo v poslední anketě jen od 3.1.2011...doteď 230
Pája
Woodman napsal:
Plný souhlas....
Do konce ledna čekám a pokud nepadne jasná informace co dál tak ruším svou objednávku.
Hicksi koukni pro zajímavost, kolik kluků hlasovalo v poslední anketě jen od 3.1.2011...doteď 230
hele asi takhle... kalendar bude co nejrychleji.
To plati a nic se na tom nezmeni.
Vzhledem k tomu, ze s Morabem sedime v jedne kancelari, tak se pripadne pracovni pretizeni samozrejme tyka ve vetsine pripadu i jeho.
Mne samozrejme stve, ze se to protahlo.. na druhou stranu tim neohrozim klicove (pracovni) projekty.
Jeste do dneska to vypadalo, ze do konce pristiho tydne neudelame ani tuk, ale je tu posun.. takze tu par hodin rezerv.
Co se rozhodne hodi je nekdo na pomoc s organizaci vyroby a vyrizovanim objednavek.
Fotky jsou +- vybrane, ted to nekdo musi nalamat (asi ja), vykomunikovat se sponzory a uvolnit na to rozpocet (jakoze par desitek tisic z naseho firemniho).
Paja je aktivni, takze pocitam, ze se i hlasi?
17 cm
Woodman napsal:
Plný souhlas....
hele asi takhle... kalendar bude co nejrychleji.
To plati a nic se na tom nezmeni.
Vzhledem k tomu, ze s Morabem sedime v jedne kancelari, tak se pripadne pracovni pretizeni samozrejme tyka ve vetsine pripadu i jeho.
Mne samozrejme stve, ze se to protahlo.. na druhou stranu tim neohrozim klicove (pracovni) projekty.
Jeste do dneska to vypadalo, ze do konce pristiho tydne neudelame ani tuk, ale je tu posun.. takze tu par hodin rezerv.
Co se rozhodne hodi je nekdo na pomoc s organizaci vyroby a vyrizovanim objednavek.
Fotky jsou +- vybrane, ted to nekdo musi nalamat (asi ja), vykomunikovat se sponzory a uvolnit na to rozpocet (jakoze par desitek tisic z naseho firemniho).
Paja je aktivni, takze pocitam, ze se i hlasi?
Hicksi uz jsem ti 2x psal ze to zalomim zadarmo, ale nikdy ses neozval :-(
FYYFF
Zdar hoši,
tak jak to vypadá? Za chvíli už ten kalendář nebude aktuální. Nebo ho přepíšeme na 2012?
R80GS Basic´96, R100GS PD´89, R100RT Classic ´95, Jawa 250´49, Jawa 500´54 , BSA 350´53, CZ 250´63
To spíš dostanu 11 měsíců za cenu 12ti. A to se vyplatí!!!
R80GS Basic´96, R100GS PD´89, R100RT Classic ´95, Jawa 250´49, Jawa 500´54 , BSA 350´53, CZ 250´63
Woodman napsal:
Čau, je šance, že kalendář bude, řekněme do 10 dnů?
Cau
Na posledni slezine zaznel dobry napad -- kalendar bude odpovidat motorkarske sezone -- tedy od brezna.
Ted se ceka az mi opadnou horecky.
17 cm
Já se přidávám-byť jsem obj.vyrušil již dříve-tedy RUŠÍM obj.kalendáře...asi příliš velké sousto chlapi, co?! Co tak to přiznat dříve a mohlo se diskutovat na 16ti stránkách třeba o cestování a radách co kdo kde a jak...Heli
To je vse.
17 cm
ahoj, me chut taky presla. Do Vanoc jsem s nim moc nepocital, ale brezen ? Uz tak je sezona kratka, proc si kratit jeste kalendar. Sorry.
I cesta je cíl!
Dračice F800GS a obývák s postelí VW Sharan
HTC - HSPL,flash ROM, odemykani map TT
Omlouvám se, ale z objednávky BMWGS kalendáře couvám... Sehnal jsem si na stěnu s kočičkama, pejskama a králíčkama. Je hnusnej, ale je to s heslem: "...není-li tu ta kterou mám rád, mám rád tu která tu je..."
Upravil radosek dne 31.01.2011 14:29