zetor napsal:
No jo...on ten Dubrovník klame ....tak ten vynecháme......tak řekněme,že druhá destinace bude Šibenik....
Takto vemte do Zadaru na trajekt a ostrovy.Dá se odtud doplout i na Kornati,to je národní park.Jinak na Pašmanu mám v tu dobu kámoše s lodí.
byl jsem rychlejší ale těší mě,že jsem se shodl s odborníkem.od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Já bych to vzal na ty Alpy a tam zustal,koupat se tam dá taky,krásně si tam zajezdíš.Pěkný jsou taky Julský Alpy ve Slovinsku a budete ušetřený přímořskýho stresu.Na motorce do Chorvatska se dá jet na konci května,pak to stojí za ****.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Hlavně si nekupuj vino v tržnici nebo u silnice,je to samej ocet.Nato jaký tam maj podmínky na pěstování to dokážou pěkně zkur-vit.Poznámto a to nejsem vinař.Rybu ti udělaj dobrou jenom někde a za ty prachy si ji radši kup v trhu a udělej sám.
Rodiče minulej rok přivezli 3 flašky nějakejch jejich "likérů" a byla to jen obarvená zašpuntovaná a zavoskovaná voda..... jsou to pěkný vykukove.....což žrádlo je to poslední co řešim....vždycky jsem se tam dobře a zalevno najedl....já pořád nevim kde se na tý druhý štaci ubytovat.....někde Zadar-Split-Makarská
Upravil zetor dne 23.06.2011 21:19
Doporučuju někde u Zadaru,tam je i pěkný nábřeží.Jsou tam ty píštaly,co hrajou podle příboje.To se nechá poslouchaz i hodinu.Ubytování si sežente mimo město,bud v kempu nebo nějaký vesnici.Na divoko je to na hov-no.Po tom jdou,protože jim utikaj prachy.Jsou hrozně hledový.Bacha na policajty měřej skoro v každý pr-deli těma pistolovejma radarama a turisti jsou pro ně zlatej důl.
zetor napsal:
Rodiče minulej rok přivezli 3 flašky nějakejch jejich "likérů" a byla to jen obarvená zašpuntovaná a zavoskovaná voda..... jsou to pěkný vykukove.....což žrádlo je to poslední co řešim....vždycky jsem se tam dobře a zalevno najedl....já pořád nevim kde se na tý druhý štaci ubytovat.....někde Zadar-Split-Makarská
No,abych jenom nepomlouval,tak se v tomhle musím Chorvatů zastat.Tam je přes sezónu takovej odbyt alkoholu,že oni to prostě nestíhají vyrábět.Když jsem tam byl,tak se s jedním místním chlápkem bavil švára a ptal se ho,jestli jim to pivo přijde normální a jestli jim to chutná.On říkal,že to přes sezónu ani nepije,že je to humus,ale jinak je tam prej pivo úplně jiný.Jde o to,že oni to nestíhaj vyrábět přirozenou cestou a tak to urychlují,dochucují a podobný zvěrstva,ale chtějí uspokojit poptávku a ta po tom stejně je,takže se není čemu divit.Navíc říkal,že si během sezóny na turistech vidělaj tolik,že po zbytek roku chodí na ryby
Myslím,že i s těma likérama to může být podobný,jako s tím pivem.od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
Scofield napsal:
Zetore,koukám,že si asi ještě nebyl v chorvatsku....
Kdo tam byl alespoň dvakrát,tak ví,jak to tam s ubytováním je a možná se tomu tvému stresu smějí pod vousy jako já....
Hlavně si hlídej benzín a aby ti to nekleklo....
Tě nechci vidět až pojedeš jinám než do země,kde ti ubytování nabízej už od silnice.....!
Nevím jestli jsem to pochopil blbě já a nebo chlapi,ale podle mě,ty chceš říct,že v Chorvatsku seženeš ubytování,jako motorkář na jednu noc snadno.Tak to máme asi každej jiný zkušenosti a nejsem sám,každopádně je to i logický.Proč by si tě měl chorvat cpát do domu na noc a tím se připravit o potencionálního zákazníka na týden nebo podobně.Jim se to prostě nevyplatí uklízet po jednom dni a připravovat na další,když můžou mít týden-dva kopr a jen inkasovat love.
od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
zetor napsal:
No,abych jenom nepomlouval,tak se v tomhle musím Chorvatů zastat.Tam je přes sezónu takovej odbyt alkoholu,že oni to prostě nestíhají vyrábět.Když jsem tam byl,tak se s jedním místním chlápkem bavil švára a ptal se ho,jestli jim to pivo přijde normální a jestli jim to chutná.On říkal,že to přes sezónu ani nepije,že je to humus,ale jinak je tam prej pivo úplně jiný.Jde o to,že oni to nestíhaj vyrábět přirozenou cestou a tak to urychlují,dochucují a podobný zvěrstva,ale chtějí uspokojit poptávku a ta po tom stejně je,takže se není čemu divit.Navíc říkal,že si během sezóny na turistech vidělaj tolik,že po zbytek roku chodí na ryby
Myslím,že i s těma likérama to může být podobný,jako s tím pivem.
S tím pivem tomu i věřim....ten "likér" ale byla jen opravdu obarvená voda....asi počítaji s tím,že to tam neotevřeš a povezeš si to pěkně domu....
Scofield napsal:
Zetore,koukám,že si asi ještě nebyl v chorvatsku....
Kdo tam byl alespoň dvakrát,tak ví,jak to tam s ubytováním je a možná se tomu tvému stresu smějí pod vousy jako já....
Hlavně si hlídej benzín a aby ti to nekleklo....
Tě nechci vidět až pojedeš jinám než do země,kde ti ubytování nabízej už od silnice.....!
V chorvatsku jsem byl asi 7x.....mě ale vůbec nejde o ubytování....to jsme vždy sehnali bez problémů na místě (i na 2 dny)....mě jde o to,kam kurv.a jet....???
zetor napsal:
Jo tak já moře rád....projedem si pěkně pobřeží a tak....akorát to musim ještě nějak naplánovat kam se vydat.... tak nějak zhruba představu mam....no Jarys říkal že mi s tím v sobotu píchne....
Projedeš si pobřeží...to jo,ale pochybuju,že pěkně.Nechci ti kazit iluze,ale tam je provoz,že bys brečel.Navíc je to po tý magistrále v podstatě jedna velká vesnice,takže si připrav trojku a rychlost tak 40-60
přesně tak na magistrálu podél pobřeží se vyser je to jedna velká zácpaNač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
to Scofield: Je to možný,hádat se nebudu.Ani nevím v který dny jsem tam byl já a ani ti,co měli stejný zkušenosti.Jen když se to tak potvrdilo,tak jsem to bral za velkou pravděpodobnost,ale když seš tak častej návštěvník Chorvatska,tak nezbývá než ti věřit od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ