zetor napsal:
No jo...on ten Dubrovník klame ....tak ten vynecháme......tak řekněme,že druhá destinace bude Šibenik....
Takto vemte do Zadaru na trajekt a ostrovy.Dá se odtud doplout i na Kornati,to je národní park.Jinak na Pašmanu mám v tu dobu kámoše s lodí.
byl jsem rychlejší ale těší mě,že jsem se shodl s odborníkem.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Já bych to vzal na ty Alpy a tam zustal,koupat se tam dá taky,krásně si tam zajezdíš.Pěkný jsou taky Julský Alpy ve Slovinsku a budete ušetřený přímořskýho stresu.Na motorce do Chorvatska se dá jet na konci května,pak to stojí za ****.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Hlavně si nekupuj vino v tržnici nebo u silnice,je to samej ocet.Nato jaký tam maj podmínky na pěstování to dokážou pěkně zkur-vit.Poznámto a to nejsem vinař.Rybu ti udělaj dobrou jenom někde a za ty prachy si ji radši kup v trhu a udělej sám.
Rodiče minulej rok přivezli 3 flašky nějakejch jejich "likérů" a byla to jen obarvená zašpuntovaná a zavoskovaná voda..... jsou to pěkný vykukove.....což žrádlo je to poslední co řešim....vždycky jsem se tam dobře a zalevno najedl....já pořád nevim kde se na tý druhý štaci ubytovat.....někde Zadar-Split-Makarská
Upravil zetor dne 23.06.2011 21:19
Doporučuju někde u Zadaru,tam je i pěkný nábřeží.Jsou tam ty píštaly,co hrajou podle příboje.To se nechá poslouchaz i hodinu.Ubytování si sežente mimo město,bud v kempu nebo nějaký vesnici.Na divoko je to na hov-no.Po tom jdou,protože jim utikaj prachy.Jsou hrozně hledový.Bacha na policajty měřej skoro v každý pr-deli těma pistolovejma radarama a turisti jsou pro ně zlatej důl.
zetor napsal:
Rodiče minulej rok přivezli 3 flašky nějakejch jejich "likérů" a byla to jen obarvená zašpuntovaná a zavoskovaná voda..... jsou to pěkný vykukove.....což žrádlo je to poslední co řešim....vždycky jsem se tam dobře a zalevno najedl....já pořád nevim kde se na tý druhý štaci ubytovat.....někde Zadar-Split-Makarská
No,abych jenom nepomlouval,tak se v tomhle musím Chorvatů zastat.Tam je přes sezónu takovej odbyt alkoholu,že oni to prostě nestíhají vyrábět.Když jsem tam byl,tak se s jedním místním chlápkem bavil švára a ptal se ho,jestli jim to pivo přijde normální a jestli jim to chutná.On říkal,že to přes sezónu ani nepije,že je to humus,ale jinak je tam prej pivo úplně jiný.Jde o to,že oni to nestíhaj vyrábět přirozenou cestou a tak to urychlují,dochucují a podobný zvěrstva,ale chtějí uspokojit poptávku a ta po tom stejně je,takže se není čemu divit.Navíc říkal,že si během sezóny na turistech vidělaj tolik,že po zbytek roku chodí na ryby
Myslím,že i s těma likérama to může být podobný,jako s tím pivem.
Scofield napsal:
Zetore,koukám,že si asi ještě nebyl v chorvatsku....
Kdo tam byl alespoň dvakrát,tak ví,jak to tam s ubytováním je a možná se tomu tvému stresu smějí pod vousy jako já....
Hlavně si hlídej benzín a aby ti to nekleklo....
Tě nechci vidět až pojedeš jinám než do země,kde ti ubytování nabízej už od silnice.....!
Nevím jestli jsem to pochopil blbě já a nebo chlapi,ale podle mě,ty chceš říct,že v Chorvatsku seženeš ubytování,jako motorkář na jednu noc snadno.Tak to máme asi každej jiný zkušenosti a nejsem sám,každopádně je to i logický.Proč by si tě měl chorvat cpát do domu na noc a tím se připravit o potencionálního zákazníka na týden nebo podobně.Jim se to prostě nevyplatí uklízet po jednom dni a připravovat na další,když můžou mít týden-dva kopr a jen inkasovat love.
zetor napsal:
No,abych jenom nepomlouval,tak se v tomhle musím Chorvatů zastat.Tam je přes sezónu takovej odbyt alkoholu,že oni to prostě nestíhají vyrábět.Když jsem tam byl,tak se s jedním místním chlápkem bavil švára a ptal se ho,jestli jim to pivo přijde normální a jestli jim to chutná.On říkal,že to přes sezónu ani nepije,že je to humus,ale jinak je tam prej pivo úplně jiný.Jde o to,že oni to nestíhaj vyrábět přirozenou cestou a tak to urychlují,dochucují a podobný zvěrstva,ale chtějí uspokojit poptávku a ta po tom stejně je,takže se není čemu divit.Navíc říkal,že si během sezóny na turistech vidělaj tolik,že po zbytek roku chodí na ryby
Myslím,že i s těma likérama to může být podobný,jako s tím pivem.
S tím pivem tomu i věřim....ten "likér" ale byla jen opravdu obarvená voda....asi počítaji s tím,že to tam neotevřeš a povezeš si to pěkně domu....
Scofield napsal:
Zetore,koukám,že si asi ještě nebyl v chorvatsku....
Kdo tam byl alespoň dvakrát,tak ví,jak to tam s ubytováním je a možná se tomu tvému stresu smějí pod vousy jako já....
Hlavně si hlídej benzín a aby ti to nekleklo....
Tě nechci vidět až pojedeš jinám než do země,kde ti ubytování nabízej už od silnice.....!
V chorvatsku jsem byl asi 7x.....mě ale vůbec nejde o ubytování....to jsme vždy sehnali bez problémů na místě (i na 2 dny)....mě jde o to,kam kurv.a jet....???
zetor napsal:
Jo tak já moře rád....projedem si pěkně pobřeží a tak....akorát to musim ještě nějak naplánovat kam se vydat.... tak nějak zhruba představu mam....no Jarys říkal že mi s tím v sobotu píchne....
Projedeš si pobřeží...to jo,ale pochybuju,že pěkně.Nechci ti kazit iluze,ale tam je provoz,že bys brečel.Navíc je to po tý magistrále v podstatě jedna velká vesnice,takže si připrav trojku a rychlost tak 40-60
přesně tak na magistrálu podél pobřeží se vyser je to jedna velká zácpa
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
to Scofield: Je to možný,hádat se nebudu.Ani nevím v který dny jsem tam byl já a ani ti,co měli stejný zkušenosti.Jen když se to tak potvrdilo,tak jsem to bral za velkou pravděpodobnost,ale když seš tak častej návštěvník Chorvatska,tak nezbývá než ti věřit