Raději dej někdy dopředu vědět a stav se ke mě do Frenu. Vyměníme desky a jestli to půjde dobře tak pak i brzdovku zkusíme vyměnit.
Pošlu ti mailem plán údržby, který jsem si kdysi udělal to aby jsi měl co studovat.
Pája
paja1 napsal(a):
Raději dej někdy dopředu vědět a stav se ke mě do Frenu. Vyměníme desky a jestli to půjde dobře tak pak i brzdovku zkusíme vyměnit.
Pošlu ti mailem plán údržby, který jsem si kdysi udělal to aby jsi měl co studovat.
...OK do Frenu přijedu rád ...dík za plán údržby - bude se hodit
petr_t napsal(a):
tak hlásím Jencek prošel prvním testem jebl s rablou do prachu jak s Mexickým buvolem ale dal to Je náš
tož vyprávěj,přeháněj
No tak jsem vyjel kopec a jak jsem měl radost tak jsem nahoře nedošlápl a bylo vymalováno. Škody na Rablence ani na mě žádné.
Ale je to dřina. Musím se ještě hodně učit mami hodně učit
Splněný sen moje 1100GS
petr_t napsal(a):
tak hlásím Jencek prošel prvním testem jebl s rablou do prachu jak s Mexickým buvolem ale dal to Je náš
tož vyprávěj,přeháněj
No tak jsem vyjel kopec a jak jsem měl radost tak jsem nahoře nedošlápl a bylo vymalováno. Škody na Rablence ani na mě žádné.
Ale je to dřina. Musím se ještě hodně učit mami hodně učit
no tak vidíš,dyž to spadne,málo co se stane,tak můžem vesele hrkat po kotárech
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
tak já se byla seznámit se Sidinkama a u mě dobrý, jen trošku ještě vázne brždění, ale to se sand taky nějak naučím
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
prezi napsal(a):
to randolf: buď v klidu, to se může stát...to doženeme
to jencek: se těším až tě protáhnene nějakým offroudíkem
...psal mi PavelGS, že zrovna koštuje bazény ...zítra bych je taky prubnul
Tak jsem zpátky z koštu a super.Vody moc není,ale dřevaři tu cestu trošku rozhňácali,takže místama je to docela slušné bahýnko.
Potom jsem našel naprosto dokonalou cestu zadem kolem Slezské Harty a pak lesama až do Mor.Berouna.Otamtud krátký sprint na Dvorce a před nima jsem odbočil k větrníku a památníku bitvy u Guntramovic.Suma sumárum 170km cestama z 80% třetí a nižší třídy.
Chlapi já byl dnes v polsku a špunty dobrý i na asfaltu.
V ovy jsem potkal Itchyho a styděl jsem se jak mám Rablu zasranou. Aůe zase vypadá na TKC drsně Itchy to mměl jako z alabastru.
Zítra ráno jedu štbk, tak kdyby byůo něco dopoledne tak bych se s Váma kousek svezl. Zvládl bych i lehký OFF (možná)
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
Chlapi já byl dnes v polsku a špunty dobrý i na asfaltu.
V ovy jsem potkal Itchyho a styděl jsem se jak mám Rablu zasranou. Aůe zase vypadá na TKC drsně Itchy to mměl jako z alabastru.
Zítra ráno jedu štbk, tak kdyby byůo něco dopoledne tak bych se s Váma kousek svezl. Zvládl bych i lehký OFF (možná)
za chvíli zjistíš že zasraná rablabudí ten správný dojem
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
No ale mě se víc líbí krásná čistá
Ale jestli budu jezdit s Váma tak bych na ní něchal ruce jí pořád čistit
Jezdili jste dnes?? Nebo Petr zase maká?
Splněný sen moje 1100GS