Ja to naprosto chápu, motorka je moc hezká a bude určitě super! Taky jsem se tady kdysi chlubil když mi Bob přivezl KTM 990R Po čase jsem se ale stejně vrátil k BMW. Je pro mne lepší a alespon vím o čem ta KTM je a je to taky super motorka.
Každopádně Gratuluji.
Aktualne 1250 GSA HP
Kdyz sme u ty Hondy, taky sem si jednu poridil. Je vyrobena v americe a sem z ni nadsenej. Nikdy sem copra nemel. Pres zimu chci jeste poupravovat...v pozadi moje bawo, abych se nedostal do reci
Upravil becka dne 09.11.2020 14:08
hlavně, že je pivo ftlamě
becka napsal:
Kdyz sme u ty Hondy, taky sem si jednu poridil. Je vyrobena v americe a sem z ni nadsenej. Nikdy sem copra nemel. Pres zimu chci jeste poupravovat...v pozadi moje bawo, abych se nedostal do reci
to neni chopper lasko, to je cruiser ..abych parafrazoval slova klasika z Pulp Fiction.....
..ale jinak moc pekny zatisi se zahradni houpackou a bawem...
Upravil Bubak dne 09.11.2020 14:39
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Jo Honda, to je skoro ta nejlepší motorová zahradní technika. Taky jednu mám a je boží, ale s těma Vašema bych teda orat nechtěl.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Bob napsal:
Dávám ti rok max dva a vrátíš se k Bmw. tu lásku nelze vyměnit vyzkoušel jsem vše od AT, 1190,1290, nějaký Vstromy nebo supertrenerky ani nepocitam