Nakupuji v Číně pravidelně... Oblečení teda zatím ne, ale cokoliv jiného vypadá trošku jinak než na fotce.. Má obrázku je všechno pěkné a pak to přijde v kvalitě "Čína" což se ale za tu cenu dá očekávat jinak dodání 15-20 dnů (občas něco do 30 dnů)
Teď jsem ještě telefonoval s kamarádem, který mi ten odkaz poslal a říkal, že to není špatné zboží, on si tam taky občas nakoupí, ale číhá na konkrétní zboží az bude v solidní slevě
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
již mám i mobil tímto způsobem..viz. debata Evolveo StrongPhone Q4 , telefon je MANN ZUG S5, je trochu větší, ale chodí jak fík , komunikuje s LTE a dobíjím 1-2 x týdně
všude dobře.....doma GSA
Kupte nekdo kalhoty a bundu a ja to s Vama vymenim za vetsi...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Bundu bych potřeboval tak 52-54 a kalhoty taky tak.... 56 je mi fakt velká, už jsem to zkoušel
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Saturnine, do pátka to mám rezervovaný. Tak Ti pak dám vědět
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
No, to sem mu zrovna volal já.Dobrá náhoda Říkal mi, že to má k prodeji motorky, a že si to dnes večer vezme kupec motorky, a když ne, že mi zavolá a nechá mi to. Tak uvidim, ale moc tomu nevěřim, že bych je získal. Jo mluvili jsme jen o bundě a kalhotech, zbytek je mi malý. Tak je divný, že ti to Kubrte zamluvil do pátku, když mě řekl tohle
No, to sem mu zrovna volal já.Dobrá náhoda Říkal mi, že to má k prodeji motorky, a že si to dnes večer vezme kupec motorky, a když ne, že mi zavolá a nechá mi to. Tak uvidim, ale moc tomu nevěřim, že bych je získal. Jo mluvili jsme jen o bundě a kalhotech, zbytek je mi malý. Tak je divný, že ti to Kubrte zamluvil do pátku, když mě řekl tohle
Panecku, to je nahodicka
No me rikal to same co Tobe, akorat s tim, ze mi da vedet do v patek. Je mi jasny ze jsem az po Tobe. Za takovou cenu byla otazka casu kdo to vyfoukne. Kdyz Ti to vyjde a obleceni se k Tobe dostane a bude Ti male, muzu nabidnout svoje, na vymenu