Mám prosím dotaz pro "Preziho", máš na bávu hliníkové kufry, proto jsem se chtěl zeptat, na jakých nosičích je máš pověšené, jsou dělané doma, nebo máš koupené? Dík za odpověď. havran
pavelgs napsal(a):
Pravděpodobnost srážek v oblasti "bazénů" v neděli je 30%.
...koukal jsem na www.medard-online.cz ...zdá se že ráno a dopoledne nám sprchne, ale po obědě by to mělo být OK
...pokud se to tak vyvrbí vyjížděl bych ve 12:30 z NJ směr Fulnek(13:00) a pak Odry, Vítkov, Kružberk, Harta, ...
havran napsal(a):
Mám prosím dotaz pro "Preziho", máš na bávu hliníkové kufry, proto jsem se chtěl zeptat, na jakých nosičích je máš pověšené, jsou dělané doma, nebo máš koupené? Dík za odpověď. havran
pavelgs napsal(a):
...koukal jsem na www.medard-online.cz ...zdá se že ráno a dopoledne nám sprchne, ale po obědě by to mělo být OK
...pokud se to tak vyvrbí vyjížděl bych ve 12:30 z NJ směr Fulnek(13:00) a pak Odry, Vítkov, Kružberk, Harta, ...
jencekgs napsal(a):
Chlapi já byl dnes v polsku a špunty dobrý i na asfaltu.
V ovy jsem potkal Itchyho a styděl jsem se jak mám Rablu zasranou. Aůe zase vypadá na TKC drsně Itchy to mměl jako z alabastru.
Zítra ráno jedu štbk, tak kdyby byůo něco dopoledne tak bych se s Váma kousek svezl. Zvládl bych i lehký OFF (možná)
Jo ta tvoje rablenka vypadala hodne OFF R0AD,musim nasetrit a jdu take do toho
BMW GS 1200 adventure
Tak jak to vypadá s dneškem ? ? ja musím poděkovat HonzoviGS za odborný servis a vyřešení zadřeného napínáku primárního rozvodu dakarák je už zase fit !!! Díky honzo
2009-2012 Bmw F650GS DAKAR 2000
2012 - ? ? ? Bmw R 1150 Gs Adventure 2002
2021 - ? ? ? Tenere 700 2021
2024 - ? ? ? Exc 450 F - 2023
3X napsal(a):
jencekgs - když budeš každou vyjížďku v poli, tak tě to nebude bavit pořád leštit
jinak já dneska brázdil lehce polské beskydy taky dobrý, ale žádný off
slunečno, 15C
Já to neleštil ani loni, jenom jsem to osprchl vodou, ale letos na to prsím. Špunty= špína.
Za chvilku vyrážím do těch sraček, tak bude stejně zasraná.
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
V ovy jsem potkal Itchyho a styděl jsem se jak mám Rablu zasranou. Aůe zase vypadá na TKC drsně Itchy to mměl jako z alabastru.
Zítra ráno jedu štbk, tak kdyby byůo něco dopoledne tak bych se s Váma kousek svezl. Zvládl bych i lehký OFF (možná)
To nemusíš šetřit, stačí když prodáš dvanáctku a koupíš jedenáctku, ještě ti zustane 200tis, žena bude mít radost a můžeš se mnou do toho norska
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
To nemusíš šetřit, stačí když prodáš dvanáctku a koupíš jedenáctku, ještě ti zustane 200tis, žena bude mít radost a můžeš se mnou do toho norska
To uz nejde ,prirostla mi k srdci,ale ty pouvazuj o ceste na lago di garda a dolomity.
BMW GS 1200 adventure
pavelgs napsal(a):
Oki.Budu ve Fulneku na třináctou.
...nevím jak u vás, ale tady v neprší až na pár kapek ani nepršelo ...včil je oblačno a cca 8 stupňů a zdá se, že se to protrhává do sluníčka
...tzn. platí že vyjíždím ve 12:30 z NJ(od Shellky) směr Fulnek(ve 13:00 sraz s PavlemGS na benzině na výjezdu směr Odry) a pak asi Odry, Vítkov, Kružberk, Harta, ...
...tož se přidejte
pavelgs napsal(a):
Oki.Budu ve Fulneku na třináctou.
...nevím jak u vás, ale tady v neprší až na pár kapek ani nepršelo ...včil je oblačno a cca 8 stupňů a zdá se, že se to protrhává do sluníčka
...tzn. platí že vyjíždím ve 12:30 z NJ(od Shellky) směr Fulnek(ve 13:00 sraz s PavlemGS na benzině na výjezdu směr Odry) a pak asi Odry, Vítkov, Kružberk, Harta, ...
...tož se přidejte
Já dneska asi nic...nemám ještě špunty, budou až příští týden...
A včera jsme se celý den vrtali ve Svacově dakaru...takže moje Barborka přišla zkrátka Ale nevadí...přijde na řadu v týdnu...stejně se dnes musím věnovat drahé polovičce
to Svaca: svíčky jsem dal tatíkovi, že to zkusí upravit...tak jsem zvědavý, jestli nepůjdou do koše ...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
Takhle včera vypadal...chudák
HonzaGS přiložený následující obrázek:
[116.47Kb]
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...