[125.97Kb]
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
[102.71Kb]
HonzaGS napsal(a):
Já dneska asi nic...nemám ještě špunty, budou až příští týden...
A včera jsme se celý den vrtali ve Svacově dakaru...takže moje Barborka přišla zkrátka Ale nevadí...přijde na řadu v týdnu...stejně se dnes musím věnovat drahé polovičce
to Svaca: svíčky jsem dal tatíkovi, že to zkusí upravit...tak jsem zvědavý, jestli nepůjdou do koše
ok ok uvidime třeba ty svíčky budou použitelné ja myslím že to s taťkou zvládnete a150 není až tak závratná cena dens to pudu testnout asi ...... a pak kuknu jak to snesl dakar
2009-2012 Bmw F650GS DAKAR 2000
2012 - ? ? ? Bmw R 1150 Gs Adventure 2002
2021 - ? ? ? Tenere 700 2021
2024 - ? ? ? Exc 450 F - 2023
Svaca04: Jasné...vyzkůšaj a dej vědět...doufám, že bude vše OK...taky bych šel...ale nebudu to hrotit...
že bychom přidali jeden válec a ten druhý narovnali? a místo řetězu tam šoupli násadu od smetáku? Jo a ještě odfryčkovali půlku kyvky a dopředu šoupli polonápravu ze škodovky?
To už by svaca asi psychicky nedal...kor po dnešku...operace se zdařila, pacient zemřel...dneska mu prdnul chladič...sere mě to i za něj...
HonzaGS napsal(a):
že bychom přidali jeden válec a ten druhý narovnali? a místo řetězu tam šoupli násadu od smetáku? Jo a ještě odfryčkovali půlku kyvky a dopředu šoupli polonápravu ze škodovky?
To už by svaca asi psychicky nedal...kor po dnešku...operace se zdařila, pacient zemřel...dneska mu prdnul chladič...sere mě to i za něj...
mě tež
chladič byl už předán na zavaření takže se uvidi pozitri by to mělo být ready
Jo, byla to důstojná náhrada "bazénů".Škoda že dál cestu zahradily padlé stromy.Ta další část mohla být docela veselá.
Edit:Našel jsem na mapách pár dalších spojnic,takže když se to pospojuje,mohlo by to hodit docela slušnou porci terénních kilometrů.Ještě budu muset prozkoumat,jestli se tam nevyskytujou ty neoblíbené lívance na ocelové tyči.
Upravil pavelgs dne 28.03.2010 21:24
Tohle místo byla super pastička.Na první pohled nic moc bahno a uprostřed past na mamuta s bahnem po kolena .Až to trošku vyschne,dá se po tom kamenitém výjezdu skrz louku doject k motokrosové trati a pak spojnicí k památníku.
kua mět moto v cajku...to by bylo pošušňáníčko...obzvláště pro nový řetěz...špuntíky už snad tento týden budou, tak snad bude velikonoční poježděníčko......aspoň budu mít čas udělat vše co chci, když bude moto takhle rozpartažírovaná...viz Svacova Dakaráka