kim napsal:
To byl imitátor Jablonský nebo je to fakt nějakej hokejista ? Hokej nežeru tak je neznám
Neřekl bych že je to Jablonský, spíš to je ten kluk co chodí občas vystupovat do pořadu "Na Stojáka" na HBO. Ale je to určo sranda, stačí se podívat na ten parádní škopek co má na hlavě
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
kim napsal:
To byl imitátor Jablonský nebo je to fakt nějakej hokejista ? Hokej nežeru tak je neznám
Neřekl bych že je to Jablonský, spíš to je ten kluk co chodí občas vystupovat do pořadu "Na Stojáka" na HBO. Ale je to určo sranda, stačí se podívat na ten parádní škopek co má na hlavě
Ta helma mě taky zarazila... jinak paráda
jardajerman@seznam.cz
TYP VIRUS - Ani si nevšimneš a nastěhuje se ti do bytu a všechno si přivlastní.
TYP INTERNET - Musíš zaplatit za přístup
TYP USB - Je dobrá jen na zastrčení kabelu
TYP BLUETOOTH - Chce udržovat přátelství bez kontaktu
TYP SERVER - Když jí potřebuješ, vždy je obsazená
TYP WINDOWS - Má spoustu chyb, ale nedovedeš si bez ní představit život
TYP POWERPOINT - Je atraktivní, můžeš se s ní pochlubit, ale sama o sobě nemá hodnotu
TYP EXCEL - Říká se, že umí spoustu věcí, ale ty ji používáš jen pro základní úkony
TYP WORD - Vždy má pro tebe překvapení, ale v podstatě ji nikdo nerozumí
TYP DOS - Kdysi ji měli všichni a dnes o ní nemá zájem nikdo
TYP SCANDISK - Je ti jasný, že je užitečná a chce ti pomoct, ale nikdy nevíš, co vlastně dělá
TYP SCREENSAVER - Nehodí se na nic, ale aspoň tě zabaví
Prvni rika: Moje manzelka ma doma kuchyni z kanadsky jedle...
Druhy rika: My mame doma kompletni nabytek z americkeho smrku..
Treti povida: Ja prijdu domu a v posteli mi lezi chlap z Česky Lipy....
Personální oddělení v ČEZu se rozhodlo udělat test na téma korupce.Jedna z otázek byla:"Kolik času potřebuješ, aby sis z úplatků koupil BMW?"Odpovědi byly následující:
-firemní personalista: 2-3 měsíce
-firemní právník: Asi tak 6 měsíců
-vysoce postavený manažer: 2-3 ROKY!!!
U manažera se komise zarazila a zeptala se: "Tak dlouho?" Odpověď manažera byla: "Hele, netlačte tak na pilu, BMW není zrovna malá firma
Pouštím si to dneska asi popátý a pořád nechápu že někdo může být takový magor. Že si vůbec mohl myslet že by to stihnul za tu tisícinu vteřiny
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Staršího, na kole jedoucího pána, zastaví v noci policejni hlídka:
"Kam jedete tak pozdě v noci?"
"Jedu na přednášku o špatném vlivu alkoholu, tabáku a nočního života na lidský organismus."
"Prosím vás, kdo organizuje takovou přednášku ve dvě hodiny v noci?"
"Jako obyčejně, moje žena..."
BMW R 1100GS vzor kačer