zlomenakost napsal:
Racek, díky.Nápisy mi tam vymaloval syn,když si to čmáral na DT125.To sem se tak jednou vrátil z práce a bylo to tam Na příští sezonu to bude přezutý.
jo tak to jo,když je to od syna a chtěl Ti udělat radost,tak to chápu. To je v pohodě , to je jiná
zlomenakost napsal:
Racek, díky.Nápisy mi tam vymaloval syn,když si to čmáral na DT125.To sem se tak jednou vrátil z práce a bylo to tam Na příští sezonu to bude přezutý.
Tak se chlapci pochlubte, kdo si dneska udělal radost??? Dneska kolem 13té hodiny červená GS 1200 LC na káře, kruháč České Budějovice směr Jindřichův Hradec ???????????? Tak snad neklekla a nebyla to repatriace
PavelDR> Pavle, pěkné a gratulace k veteránu . Takže na jaře v Radkově na našem Trial parku na hobby závodech.
O termínu se jistě dozvíš od kámošů nebo ti napíšu.
GSA 1250 Rallye 2024
Stewe napsal:
PavelDR> Pavle, pěkné a gratulace k veteránu . Takže na jaře v Radkově na našem Trial parku na hobby závodech.
O termínu se jistě dozvíš od kámošů nebo ti napíšu.
Díky Lukáši. Určitě mi dej vědět. Byl jsem se podívat letos na dvou závodech MČR v TRIALU , ale od vás tam myslím nikdo nejel.
.
Zdar chlapi, sice to sem moc nepatří ale ke své DOHC jsem pořídil mazla na takové to kochání se, jak přírodou, tak německou technikou. Chlapi ten motor je naprostá bomba.
Nemec1983 přiložený následující obrázek: