a tak sosám tady
se mi to neodeslalo... Psal jsem,že někudy přes Trutnov,nebo co...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Ty vole,teď na to koukám se stala asi nějaká haluz,nebo co?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kasak napsal:
Servisák se tady stavoval v neděli,tak jsem mu asi vnuknul nápad.Nemužeš jezdit pořád stejnou cestou.
To je fakt... Jestli pojedu sólo,tak asi pojedu s Váma...
Jarys napsal:
ženský tam budou sosat někde bokem že by mezi sebe vzali Jarku? Aby sme na to měli klídek
Jo kamaráde jestli chceš,aby ti ji zkazili dřív než si ji vezmeš,tak ji mezi ně pusť.
Jen tam sebou Jarku vem
máš rád těhulky vole?
ještě sem žádnou neměl
co to bude? Kluk,nebo dítě?
Upravil Kubrt dne 05.07.2011 22:29
Jarys : v cajku... je s nima menší zlo...
Kašák : za co mě máš vole?
Hezeééééééé Už jsi druhý,kdo si udělal "žlutou radost"
Že neuhodnete kolik stály....
se vším všudy 38000 a to včetně toho,že dvakrát přeletěly oceán,protože Touratech v USA to jenom zprostředkovává přes Ohlins ve Švédsku
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
né,já né... Já bych ty prachy radši utopil v tetování Jeden vejr s 1100tkou a znáš ho moc dobře