TomasTT napsal:
Pouštím si to dneska asi popátý a pořád nechápu že někdo může být takový magor. Že si vůbec mohl myslet že by to stihnul za tu tisícinu vteřiny
ele může. Se mnou se učil jeden hluk. Hrál závodně pozemák, nebyl to žádnej skrček ani to nebyla vyloženě učňovská guma a chybí mu dva prsty. Když byl u vysokonapěťového trafa a měl opravit ventilátory, tak si nebyl jistej, jestli se točí a testnul to prstem. A točil. A jak byl v šoku, tak to testnul ještě jednou, druhým.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
ele může. Se mnou se učil jeden hluk. Hrál závodně pozemák, nebyl to žádnej skrček ani to nebyla vyloženě učňovská guma a chybí mu dva prsty. Když byl u vysokonapěťového trafa a měl opravit ventilátory, tak si nebyl jistej, jestli se točí a testnul to prstem. A točil. A jak byl v šoku, tak to testnul ještě jednou, druhým.
Emil tak při testování přišel o prostředník, ale ventilátor to nebyl
Upravil bluesbery dne 10.01.2012 09:39
TomasTT napsal:
Pouštím si to dneska asi popátý a pořád nechápu že někdo může být takový magor. Že si vůbec mohl myslet že by to stihnul za tu tisícinu vteřiny
Před nebeskou branou se sejdou tři motorkáři jezdící na Suzuki, Hondě a BMW.
Suzukář se hned cpe první dovnitř, ale sv. Petr mu říká: "STOP, synu, tys celý život jezdil
rychle jak čert, to bylo samé hen, heen, heeeeen, místo tlumičů laďáky a tím kraválem jsi
plašil babičky a ještě jsi z toho měl legraci, marš do pekla!"
Jezdec na Hondě už si neni tak jistý a nesměle říká:" A co já, sv. Petře, já jezdil potichu
jako vánek, však to znáte - Hoooóón-daaááá..."
Ale sv. Petr mu povídá:"To jo, ale křižovatky jsi projížděl na červenou a policajtům jsi
nezastavoval, hybaj do pekla!"
Ten třetí v řadě už to ani nezkouší, zastydí se, sklopí oči, smutně se otáčí a chce následovat
svě dva motokolegy, ale sv. Petr mu říká:"Ale kdepak, jen pojď dál milý synu, vždyť já vím,
že jsi celý život jezdil na BMW, ty už sis prožil peklo na zemi!"
https://t.me/pump_upp
Jeden takový starší sušinka sedí v motorestu, do kterého zapadnou tři motorkáři.
Mají rozvernou náladu. První típne své cigáro v chlápkově koláči. Druhý mu
plivne do kafe a třetí mu obrátí tác vzhůru nohama. Bez náznaku odporu se chlápek zvedne a opustí motorest.
Chvilku potom povídá jeden motorkář servírce:
"Heh, nic moc chlap, co?"
A servírka se usměje:
"No, a řidič taky mizernej. Zrovna při couvání rozmačkal svým kamiónem tři motorky."
https://t.me/pump_upp
Medik napsal:
Emil tak při testování přišel o prostředník, ale ventilátor to nebyl
Minulá žhavá noc...
Ležím, začínám na tebe myslet a čekám na Tebe.
Jak se náhle přiblížíš k mojí posteli, toužím, abych Tě co nejdřív mohla uchopit a stisknout, neboť nemohu zapomenout na minulou noc, když jsi ke mně přišel tak nečekaně, uprostřed tiché a klidné noci.
Co se stalo v mojí posteli ve mně stále zanechává horkou vzpomínku. Přišel jsi odnikud a bez zábran jsi si lehl na moje nahé tělo..., vycítil jsi mou bezbrannost, takže jsi mohl ukojit svůj hlad, pustil ses do mě bez náznaku viny, bez zeptání.
Když jsem se vzbudila, už jsi byl pryč.Hledala jsem Tě, ale žádná stopa, jen
ložní prádlo bylo svědkem minulé noci.
Moje tělo ještě stále nese Tvoje stopy, takže je těžké na Tebe zapomenout, ale dnes v noci na Tebe budu čekat !
............ty zasranej komáre!!!!!!!!
dagger napsal:
Proč že vlastně má vypínač nad ventilátorem?
Nene, to není vypínač. Měl tam pověšený rajče a chtěl ho jako utrhnout a protáhnout skrz lopatky.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Dva ožralí chlapi si přivolali taxi.
Taxikář když viděl že jsou opilí, tak jen
nastartoval motor a hned ho zhasl a řekl:
"Už sme tu."
Tak mu dali peníze a jeden poděkoval, ale druhý mu
vrazil nehoráznou ránu.
Taxikář myslel, že si všiml, že se s autem vůbec
nepohnul z místa, přesto se optal:
"Ta byla za co?"
A on mu odpověděl: "Příště neleť jak k.o.k.o.t. !!!
Mohl jsi nás zabít!"
Byli jsme oblečeni a připraveni odejít na Silvestrovskou party. Rozsvítili jsme noční světlo, zapnuli telefonní záznamník, zakryli klec s andulkou a vyhnali kočku na dvůr.
Zavolali jsme si taxíka. Taxík přijel a jak jsme vycházeli z domu předními dveřmi, kočka znovu proklouzla pod našima nohama zpět do domu. Nechtěli jsme aby zůstala uvnitř domu, protože se vždy, když je tam sama, snaží sežrat and...ulku. Manželka si sedla do taxíku a já jsem se vrátil, abych kočku vyhnal. Vyběhla do patra a já jsem běžel za ní.
Manželka nechtěla, aby taxikář věděl, že dům bude celou noc prázdný, řekla taxikáři, že se hned vrátím, že jsem jenom šel dát dobrou noc své matce.
Když po pár minutách manžel sedl do taxíku, vysvětloval: "Lituji, že mi to trvalo tak dlouho, ale ta kráva pitomá se schovala pod postelí. Musel jsem ji šťouchat ramínkem do zadku, abych ji dostal ven! Snažila se mi utéct, tak jsem ji chytil pod krkem. Pak jsem ji musel zabalit do deky, aby mě nepoškrábala. Ale povedlo se! Odtáhl jsem ji po schodech dolů a vyhodil zpět na dvorek! Doufám že se zase nevysere do zeleninového záhonu!".... Ticho v taxíku bylo ohlušující.
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
falcons napsal:
Byli jsme oblečeni a připraveni odejít na Silvestrovskou party. Rozsvítili jsme noční světlo, zapnuli telefonní záznamník, zakryli klec s andulkou a vyhnali kočku na dvůr.
Zavolali jsme si taxíka. Taxík přijel a jak jsme vycházeli z domu předními dveřmi, kočka znovu proklouzla pod našima nohama zpět do domu. Nechtěli jsme aby zůstala uvnitř domu, protože se vždy, když je tam sama, snaží sežrat and...ulku. Manželka si sedla do taxíku a já jsem se vrátil, abych kočku vyhnal. Vyběhla do patra a já jsem běžel za ní.
Manželka nechtěla, aby taxikář věděl, že dům bude celou noc prázdný, řekla taxikáři, že se hned vrátím, že jsem jenom šel dát dobrou noc své matce.
Když po pár minutách manžel sedl do taxíku, vysvětloval: "Lituji, že mi to trvalo tak dlouho, ale ta kráva pitomá se schovala pod postelí. Musel jsem ji šťouchat ramínkem do zadku, abych ji dostal ven! Snažila se mi utéct, tak jsem ji chytil pod krkem. Pak jsem ji musel zabalit do deky, aby mě nepoškrábala. Ale povedlo se! Odtáhl jsem ji po schodech dolů a vyhodil zpět na dvorek! Doufám že se zase nevysere do zeleninového záhonu!".... Ticho v taxíku bylo ohlušující.
# Byli jsme oblečeni a připraveni odejít na Silvestrovskou party. Rozsvítili jsme
# noční světlo, zapnuli telefonní záznamník, zakryli klec s andulkou a vyhnali
# kočku na dvůr.
# Zavolali jsme si taxíka. Taxík přijel a jak jsme vycházeli z domu předními
# dveřmi, kočka znovu proklouzla pod našima nohama zpět do domu. Nechtěli jsme aby
# zůstala uvnitř domu, protože se vždy, když je tam sama, snaží sežrat andulku.
# Manželka si sedla do taxíku a já jsem se vrátil, abych kočku vyhnal. Vyběhla do
# patra a já jsem běžel za ní.
# Manželka nechtěla, aby taxikář věděl, že dům bude celou noc prázdný, řekla
# taxikáři, že se hned vrátím, že jsem jenom šel dát dobrou noc své matce.
# Když po pár minutách manžel sedl do taxíku, vysvětloval: "Lituji, že mi to
# trvalo tak dlouho, ale ta kráva pitomá se schovala pod postelí. Musel jsem ji
# šťouchat ramínkem do zadku, abych ji dostal ven! Snažila se mi utéct, tak jsem
# ji chytil pod krkem. Pak jsem ji musel zabalit do deky, aby mě nepoškrábala. Ale
# povedlo se! Odtáhl jsem ji po schodech dolů a vyhodil zpět na dvorek! Doufám že
# se zase nevysere do zeleninového záhonu!".... Ticho v taxíku bylo ohlušující.
umím zařídit 180 minut + 200sms + neomezené volání ( třeba i 1000 čísel ) za 234 Kč měsíčně