Ahoj všem, jako správnej chlubil se taky pochlubím. Po 4 letech na G650Xmoto, který završilo moji jednoválcovou éru. Ve chvíli, kdy jsem ho vyladil do stavu, kde fungovalo přesně jak mělo, ale přišlo nevyhnutelný pnutí a chuť po změně. Přecejen, byli jsme spolu 4 roky, což je skoro rekord a známka toho, že ta motorka je fakt dobrá, když se doladí pár předinstalovanejch nedostatků. No a protože jsem usoudil, že čekat s nákupem něčeho silnějšího na dobu, až dostanu rozum je nekonečnej příběh, začal jsem po tom pomalu pokukovat. První mi padla do oka Moto Morini Corsaro 1200, ale nakonec jsem prováhal tu nejlepší nabídku, protože jsem chtěl nejdřív prodat, 2 motorky na těch pár tisíc km ročně jsou prostě blbost a hlavně to nemám kam dát. Mezitím jsem se svezl na boxeru a vyhodnotil, že to co mám celej život za autobus je díky těžišti dole celkem slušně ovladatelný. Nicméně váhu člověče neochčije, tak jsem přecejen nechtěl GS, no a výsledek je zde. Kupoval jsem v zimě, tak jen doufám, že ta láska na první pohled bude fungovat.
milonovo přiložený následující obrázek:
milonovo napsal:
Ahoj všem, jako správnej chlubil se taky pochlubím. Po 4 letech na G650Xmoto, který završilo moji jednoválcovou éru. Ve chvíli, kdy jsem ho vyladil do stavu, kde fungovalo přesně jak mělo, ale přišlo nevyhnutelný pnutí a chuť po změně. Přecejen, byli jsme spolu 4 roky, což je skoro rekord a známka toho, že ta motorka je fakt dobrá, když se doladí pár předinstalovanejch nedostatků. No a protože jsem usoudil, že čekat s nákupem něčeho silnějšího na dobu, až dostanu rozum je nekonečnej příběh, začal jsem po tom pomalu pokukovat. První mi padla do oka Moto Morini Corsaro 1200, ale nakonec jsem prováhal tu nejlepší nabídku, protože jsem chtěl nejdřív prodat, 2 motorky na těch pár tisíc km ročně jsou prostě blbost a hlavně to nemám kam dát. Mezitím jsem se svezl na boxeru a vyhodnotil, že to co mám celej život za autobus je díky těžišti dole celkem slušně ovladatelný. Nicméně váhu člověče neochčije, tak jsem přecejen nechtěl GS, no a výsledek je zde. Kupoval jsem v zimě, tak jen doufám, že ta láska na první pohled bude fungovat.
Ty jo ta vypadá dost dobře.. Škoda že ty garáže nejsou nafukovací
Over than 250k km on BMW GS bikes
Jo, vypadá tak dobře, že jsem si úplně zapomněl říct o slevu Chvíli jsem zvažoval i R1100S, ale nenašel jsem krom ceny jediný plus. Samozřejmě ve srovnání s tímhle, jinak může bejt fajn. Počítám, že to bude mít podobný mouchy, jako ten jednoválec=podvozek s bídou na těch 85kg co je v manuálu a chudou směs kvůli emisím. Ohlins jsem koukal dělá pružiny za rozumnou cenu.
milonovo napsal:
Nicméně váhu člověče neochčije, tak jsem přecejen nechtěl GS, no a výsledek je zde. .
asi ti úplně nerozumím R1200S váha 221kg, R1200GS váha 225kg jako že jsi nechtěl GS kvůli váze a tak jsis pořídíl motorku o 4kg lehčí?
jinak R1200S je nádhernej stroj, taky jsem na něj jednu dobu koukal ale jak je uvedeno výše, garáž není nafukovací a patnáctá motorka by se možná vešla ale potřebuju místo i na jiný věci
Je to pěkná motorka i když tuhle žlutou moc nemusím . Nemám to rád na ženách ,což je pro ně moderní tahle horčicová ale tak snad naživo je ta žlutá jiná. Pecka byla ta červenobilá kombinace,ty pruhy. To jsem o ní uvažoval taky. Ty jsou nádherný. Každopádně typ motorky moc pěknej
Tak to hledáme asi každej někde jinde a netvrdím, že nemáš pravdu, nicméně i kdyby to bylo takhle, tak jen kvůli tomu to samozřejmě nebylo
Edit: Když na to koukám, napsal jsem to blbě, GS jsem nechtěl tečka
Ta žlutá je naživo právě parádní, nebo mě aspoň padla do oka na první dobrou, nicméně při tom výběru co je jsem nešel po barvě, ale po stavu a ten se mi líbí moc.Na to jak je to starý je s podivem, že to vypadá jak to vypadá.
Upravil milonovo dne 23.02.2023 17:55
Díky, mě se samozřejmě líbí, kdybych jí dostal do vejtahu, tak si jí dám na zimu do obýváku místo televize. jinak k tý barvě, mě se zdá, že ta pruhovaná trochu zabíjí ty tvary, ale naživo jsem jí neviděl, tak třeba kecám z hladu.