Nóóóó,tak to není zase takovej zázrak...dyť ten panker má taky všechno
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
U nás v sámošce to maj rákosáci vedle rohliků.Tak se zas tak neraduj.Jo a maj trochu žlutější barvu a jmenujou se UHNILS.
Když je hlad,je i husa dobrá.
A to mě říkáš až teď jo?
To jsem mohl ušetřit spoustu šušní a hlavně nervů,jestli mě stihnou dorazit.Sem to mohl koupit u tvejch rákosáků a zbylo by na chlast.Takhle budeme muset na třpytce abstinovat nebo budeš muset lokat za svý
Upravil Mr GS dne 06.07.2011 15:19
Jsem netušil,že po nich paseš.Oni to tady teprve zaváděj,tak to maji za polovic než třeba v Kouřimi.
Upravil Kasak dne 06.07.2011 16:19
Tak to máš jediný štěstí!
Jinak,už chystáte uvítací výbor?Za 14 dní jsem tam jak airbusem.Tak sežeňte hodně holek,ať si zpravím oko.Ty americký černošky jsou hrozně pr.delatý
Nic.Musím na věž.Tak báj báj
Mr GS napsal:
Tak to máš jediný štěstí!
Jinak,už chystáte uvítací výbor?Za 14 dní jsem tam jak airbusem.Tak sežeňte hodně holek,ať si zpravím oko.Ty americký černošky jsou hrozně pr.delatý
Nic.Musím na věž.Tak báj báj
To neni pr-del,to jsou madla lásky.
Vyběhla stařenka naproti starouškovi: "Ach můj holoubku! Já bych se tu bez tebe byla utrápila. Nu, vypravuj, byls u kupce?" - "Byl." - "A co ti kupec dal?" - "Kus zlata jako koňská hlava." - "A kde je to zlato?" - "Proměnil jsem ho za koně." - "A kůň kde?" - "Proměnil jsem za vola." - "A kde vůl?" - "Proměnil jsem za berana." - "A beran kde?" - "Proměnil jsem za vepříka." - "A vepřík kde?" - "Proměnil jsem za jehlu. Chtěl jsem ti, stařenko, přinésti dáreček, přelézal jsem přes plot a ztratil jehlu." - "Nu, chválabohu, můj holoubku, žes ty sám ses vrátil. Pojďme do jizby večeřet!"
A nyní žijou staroušek se staruškou šťastni i bez zlata.
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Vyběhla stařenka naproti starouškovi: "Ach můj holoubku! Já bych se tu bez tebe byla utrápila. Nu, vypravuj, byls u kupce?" - "Byl." - "A co ti kupec dal?" - "Kus zlata jako koňská hlava." - "A kde je to zlato?" - "Proměnil jsem ho za koně." - "A kůň kde?" - "Proměnil jsem za vola." - "A kde vůl?" - "Proměnil jsem za berana." - "A beran kde?" - "Proměnil jsem za vepříka." - "A vepřík kde?" - "Proměnil jsem za jehlu. Chtěl jsem ti, stařenko, přinésti dáreček, přelézal jsem přes plot a ztratil jehlu." - "Nu, chválabohu, můj holoubku, žes ty sám ses vrátil. Pojďme do jizby večeřet!"
A nyní žijou staroušek se staruškou šťastni i bez zlata.
Ty ptáku ráno ses mi ztratil,ani jsem tě nestačil políbit na cestu,jako mi to dělala babička.Hlavně,když se maji rádi,staříčkové.
Kasak napsal:
Ty ptáku ráno ses mi ztratil,ani jsem tě nestačil políbit na cestu,jako mi to dělala babička.Hlavně,když se maji rádi,staříčkové.
Nebyl cas zjistovat kdo je kdo, rozkaz znel jasne. Nesmi projit za zadnou cenu -))))))
Upravil zmijon dne 10.07.2011 20:43
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“