Myslíš ten jak jel s berokem kolem koule ? Byl sem jim v holomocu mávat ale to už je let...berok pak hodil rybičku přes riditka na kraji ruska a Trinidad pokračoval sám,už nevím...
S berokovy motorky by měla být teď replika R100 marlboro,víc nevím.
Kupredu spatki ni krok...
Myslíš ten jak jel s berokem kolem koule ? Byl sem jim v holomocu mávat ale to už je let...berok pak hodil rybičku přes riditka na kraji ruska a Trinidad pokračoval sám,už nevím...
taky sem jim byl mávat v Olomouci, mysim aji Lukes tam byl
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
taky sem jim byl mávat v Olomouci, mysim aji Lukes tam byl
Jo,to už mel možná aji papíry na motorku.
Kupredu spatki ni krok...
mahomaho napsal:
Je. Na mojem Rku by se mě tam (Kyrgystán - Son Kol) jezdilo blbě..
Je fakt, že tam moc asfaltu není, co si pamatuju. Ale myslím, ze zrovna ty bys to tam i s eRkem projel
Dík. ale to by vlepšim případě dostalo strašný kartáč. Neumím si to představit. Potkal jsem na celnici za Sary Tash , rumuna na Banditovi s obyč plastovými kufry... co se vracel z mongolska ???? a krom vyteklých předních vidlí moto ok. Jde všechno, ale v úplně jiném tempu. Po cestě jsem zjistil že Strom má od zadního kola díru do podsedlového plastu, co tam bylo už tam nebylo. Nechápal jsem co všechno dal a že se nerozpůlil. 650 podle mě jedna z nej motorek.
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
glock7 - mám kamoša čo sa živí tým že v DE hľada na objednávku jazdenky autá ale je to zároveň aj motorkár so vzťahom k BMW. Tak som ho poprosil a našiel túto uloženku.
live fast, die young be wild, have fun
Francis napsal:
S jiným plexi a překrytou plackou předního radaru to vypadá o dost lépe.
Přesně tak. To byl ve skutečnosti hlavní důvod, proč jsem radar neobjednal. Prostě jsem chtěl, aby se mi ta motorka líbila, když k ní přicházím v garáži. (A ještě tam budu mít zkrácený držák SPZ, což by s radarem taky nešlo.)