Co děláš woe?Co ti na tom zase vadí,že to chceš prodávat?Koupils to a ještě neměls ani noty a teď prodáváš po první menší vyjížďce?Se ti na tom tak zapařila ric?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Scofield napsal:
Ty už seš jak ten Ivo Bohuslav,svojí navoněnou adventuru dal před prodejem do servisu,zaplatil tam mordu a pak si koupí takové kolo o několik tříd níž,jen proto,že Vevis říkal.....Alespoň,že Ivo není úplně máklej a za pár kilometru zjistil,že udělal fatální chybu.....
Mluvis z hladu!Myslim,ze hasic je naprosto spokojenej!Nevim,kdy jsi s nim mluvil,ale ja o vikendu.Par veci doladil a zvyknul si tak,ze tvrdi,ze do zatacek si na tom dovoli vic nez na 1150GSA.
To samozrejme nevylucuje,ze si casem nedokoupi 1200GSA a PD si necha na kochacky a pro radost!Tak to totiz mel mit puvodne!Ale o prodeji urcite neuvazuje.
A na sraz dorazil v sobotu na otocku jeste jeden borec na 100 PD,ktery ji taky vymenil za 1150GS a byl totalne nadsenej a za letosek uz mel na PD asi 4000km.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Nevim uz jak se jmenuje,ale byl se loni podivat na srazu dvouventilu.Nevim jestli byl i pres noc,ale kecal jsem s nim,kdyz jsme zastavili u toho pesiho prechodu do PL.Tenkrat prijel spis zjistovat co a jak.Jeste vim,ze rikal,ze ted bydli v Polsku.Nekde u Wroclavi.Jo a ma to taky v cerveno bile.A ten horni padak ma oranzovej jako tata.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Nevim uz jak se jmenuje,ale byl se loni podivat na srazu dvouventilu.Nevim jestli byl i pres noc,ale kecal jsem s nim,kdyz jsme zastavili u toho pesiho prechodu do PL.Tenkrat prijel spis zjistovat co a jak.Jeste vim,ze rikal,ze ted bydli v Polsku.Nekde u Wroclavi.Jo a ma to taky v cerveno bile.A ten horni padak ma oranzovej jako tata.
Na srazu dvouventilů byl na žlutý 1150 s poctivě vedenou servisní knížkou-psanou lihovkou dokola topcasu Podle toho si ho pamatuju.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
zetor napsal:
Hoši...tak až budete chtít prodat motorku tak řekněte....v úterý jsem to tam dal a dneska prodáno za 135000kč....už nejsem hrdým majitelem BMW....
Tak mazej.YouTube Video Když je hlad,je i husa dobrá.
zetor napsal:
Hoši...tak až budete chtít prodat motorku tak řekněte....v úterý jsem to tam dal a dneska prodáno za 135000kč....už nejsem hrdým majitelem BMW....
a kam jela, do tý Plzně?
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko