Tak možná že servis atp bude ok, ale osobně si myslím že barva je dělaná nová, plus plexi není origo a nebo z druhovýroby a pokud se pletu tak se omluvuji
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
VojtechPolicky napsal:
..ale osobně si myslím že barva je dělaná nová..
Výročky Adventure, tzn. táto farebná kombinácia boli len 2005, nie? Toto je podľa inzerátu 2002..
V tom texte predajca nikde nepíše nepoložená, nelakovaná, ani nič o výročnom modeli.. takže jednotlivé tvrdenia môžu byť pravdivé ale origo výročka to nie je
Prodám nádherné BMW R1150 GS Adventure, r.v. 2002, ABS, vyhřívané rukojeti, originál Adventure ochranný rám motoru, originál BMW přední přídavná světla, originál ochranná přední mřížka světla, atd. Nové pneumatiky. Příplatkové černé provedení motoru, převodovky a teleleveru. Nové plexi (staré přidám k tomu).
Tak výročka to určitě není ale prodávající to ani netvrdí, nevím co se řeší.... Jestli je to ten pan "M" který si myslím tak ta záruka kvality tam opravdu je. Nejlepší ale bude když si to tu přečte a sám uvede na pravou míru.
Pavle - moje jedenáctka má 16let a 59tis km ověřených, možný to je ....
Ale já neřekl že je ta moto špatná mě se líbí A nic o tom že to je výročka atp. jen jsem řekl že to plexi a barva není origo... nic víc nic mín
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Bohumile, jak to myslíš ? Jako ze 13 let stará ADV ma najeto 50 tis. km ?
ja to myslel tak ze ti neco neodpadne po ceste dom a ze motorka bude urcite cajk.jjnak ja mam nadrz lakovanou taky jen tak a ne proto ze byla bourana...to sou zase dotazy jak maly decka...
Kupredu spatki ni krok...