Mikes napsal(a):
Kontrola závodů v Orlové proběhla, ale bylo to móóóóc poooooomalééééé . Ještě jsme potkali Jencka a taději se jeli projet přes Bílou, Bystřičku a furt pryč. Příjemných 500km, ráno na dálnici VY-OL příjemných -0,5st a mlha
Zdáááár,odgdy máš osmikilo ?? mě něco zas uniklo.
Kupredu spatki ni krok...
Mikes napsal(a):
Kontrola závodů v Orlové proběhla, ale bylo to móóóóc poooooomalééééé . Ještě jsme potkali Jencka a taději se jeli projet přes Bílou, Bystřičku a furt pryč. Příjemných 500km, ráno na dálnici VY-OL příjemných -0,5st a mlha
bohumil napsal(a):
Tak to aspoň ukaš né ?? ať vidime jake si chlop. já mám v motorce takové ten červené a je tam otvírák na pivo hééééč.
...otvírák tam mám taky!
...navíc velká čepel, malá čepel, čistič nehtů, vývrtka, otvírák na konzervy, malý šroubovák, šroubovák, stahovač izolace, děrovadlo, pinzetka a párátko
Tak jsem je včera konečně testnul i off...sice žádná divočina, pač padáky mám zatím jen v hlavě, ale super vyjížďka...jak se udělá hezky a projedu si tu toho víc...uděláme vyjížďku okolo Zlína...je tu hodně hezkých šotolinek...aspoń co znám z dřívějška z kola...jen jak jsem včera zjistil, tak na několika místech od té doby co jsem tam jezdil na kole přibyly lívance nebo šraňky...tak to musím občíhnout...
HonzaGS přiložený následující obrázek:
[91.89Kb]
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
[62Kb]
[92.74Kb]
Mikes napsal(a):
Zdáááár,odgdy máš osmikilo ?? mě něco zas uniklo.
No názdááár Bohušu. Už od června . Ale u tebe prý taky nějaké změny...prý teď docela často jezdíš do Rajhradu...
Mikes
Nově s KTM... :-)
bohumil napsal(a):
Tak to aspoň ukaš né ?? ať vidime jake si chlop. já mám v motorce takové ten červené a je tam otvírák na pivo hééééč.
...otvírák tam mám taky!
...navíc velká čepel, malá čepel, čistič nehtů, vývrtka, otvírák na konzervy, malý šroubovák, šroubovák, stahovač izolace, děrovadlo, pinzetka a párátko
...malej, lehkej, krásnej
Tak teď budeš na vyjížďkách za největšího frajera
Splněný sen moje 1100GS
HonzaGS napsal(a):
Tak jsem je včera konečně testnul i off...sice žádná divočina, pač padáky mám zatím jen v hlavě, ale super vyjížďka...jak se udělá hezky a projedu si tu toho víc...uděláme vyjížďku okolo Zlína...je tu hodně hezkých šotolinek...aspoń co znám z dřívějška z kola...jen jak jsem včera zjistil, tak na několika místech od té doby co jsem tam jezdil na kole přibyly lívance nebo šraňky...tak to musím občíhnout...
Pěkný testík, já zatím testoval jednou na haldě s jedním zalehnutím a dvakrát takový 100metrový off když jedu k našim. Teče mi gufero ve vidlích, tak to zatím nechci moc dráždit. V týdnu to budu muset s mistrem řemesla vyměnit.
Splněný sen moje 1100GS
No to já taky...snad zaměstnavatel dovolí abych to zvládnul naplánovat co nejdřív Uvidíme...zatím vím jen o pár cestičkách a to nestojí pořádně za to...
HonzaGS napsal(a):
No to já taky...snad zaměstnavatel dovolí abych to zvládnul naplánovat co nejdřív Uvidíme...zatím vím jen o pár cestičkách a to nestojí pořádně za to...
tak, až to bude stát, tak hned nám dej Honzo vědět
bohumil napsal(a):
...otvírák tam mám taky!