Proč nesmí normální český chlap lízat cikánce přirození?
Protože by se podle paragrafu 127, ods. 6 písm. A- jednalo o hanobení českého jazyka...
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
gssg napsal:
Protože by se podle paragrafu 127, ods. 6 písm. A- jednalo o hanobení českého jazyka...
Přijde pacient k lékaři a stěžuje si, že má průjem.
Lékař mu dá léky na uklidnění.
Pacient reaguje: “Ale já nejsem nervózní, mám jen průjem!“
Ale léky si vezme.
Za dva dni přijde na kontrolu a lékař se ptá:
“Máte ještě průjem?”
“Mám, no a co?”
gssg napsal:
... a také vyhlazování jiné rasy.
Zdravím Bluesbery, všiml jsem si na (Jezdíte?), že máš hadry Pharao, už bych něco potřeboval- pohodlné, odolné, měkké, teplé a vzdušné. Jak jsi spokojený s tímto ohozem? Není to nijak frekventované. 20litrů za hadry nedám a zvažuji Difi,rockway atd.
dík
gssg napsal:
Zdravím Bluesbery, všiml jsem si na (Jezdíte?), že máš hadry Pharao, už bych něco potřeboval- pohodlné, odolné, měkké, teplé a vzdušné. Jak jsi spokojený s tímto ohozem? Není to nijak frekventované. 20litrů za hadry nedám a zvažuji Difi,rockway atd.
dík
Ahoj, myslím že vlastnosti Pharaa jsi přesně trefil : pohodlné, odolné, měkké, teplé a vzdušné.. Mám je dva roky,
jel jsem v nich několik set km v T= 0 až 5 st. se zimní vložkou, nějakou tisícovku kolem 30 st. bez vložky a stále pohoda. Opravdu maximální spokojenost,do jiných hader už nepudu. Kalhoty plus bunda dohromady 500 éček.
Upravil bluesbery dne 18.01.2012 17:30
gssg napsal:
dík
Ahoj, myslím že vlastnosti Pharaa jsi přesně trefil : pohodlné, odolné, měkké, teplé a vzdušné.. Mám je dva roky,
jel jsem v nich několik set km v T= 0 až 5 st. se zimní vložkou, nějakou tisícovku kolem 30 st. bez vložky a stále pohoda. Opravdu maximální spokojenost,do jiných hader už nepudu. Kalhoty plus bunda dohromady 500 éček.
Dík, a kde se dají vyzkoušet tady v našem okolí?..Třeba bude nějaký zástupec na BVV v Brně 7.3-11.3. na motosalonu
Čo majú spoločné chlapec roznášajúci pizzu a gynekológ?
Obaja možu privoňať, ale nesmú okúsiť.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Medička na skúške z anatómie:
Profesor ukazuje na kostru a pýta sa študentky:
-"Povedzte mi kolegyňa, aké pohlavné orgány boli v tejto panve?"
-"Mužské?", odpovedá váhavo študentka. -"Správne, ale len občas." R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Dežo a Károľ sú dvaja ****i - žobraci zo Slovenska. Pracuju v
Londyne na odlišnych uliciach.
Dežo donaša domov denne 2-3 libry a Károľ oproti nemu donasa
zene každý den kufor plny 10 librových bankoviek.
Jeden den sa pyta Dežo Károľa: "Ako to, ze pracujem rovnako
usilovne ako ty a zarobim tak malo?"
Odpovie Károľ: "Ukaz mi co mas napisane na tvojej tabulke?"
Dežo ukazuje: "Nemam pracu, mam zenu a sest deti, nemame co
jest, pomozte nam.
"Toto tam mas napisane? Necuduj sa ze tak malo dostavas!"
Pyta sa Dežo: "Tak co tam mas ty napisane? "
Károľ ukazuje: "Uz mi chyba len 10 libier aby som sa mohol
vratit na Slovensko ..."
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Paní, prý jste trojnásobná vdova."
"Ano, třikrát jsem vdala, třikrát ovdověla."