zetor napsal:
Hoši...tak až budete chtít prodat motorku tak řekněte....v úterý jsem to tam dal a dneska prodáno za 135000kč....už nejsem hrdým majitelem BMW....
a kam jela, do tý Plzně?
Já myslel,že na ní budeš drandit ty.
Když je hlad,je i husa dobrá.
zetor napsal:
Hoši...tak až budete chtít prodat motorku tak řekněte....v úterý jsem to tam dal a dneska prodáno za 135000kč....už nejsem hrdým majitelem BMW....
a kam jela, do tý Plzně?
Já myslel,že na ní budeš drandit ty.
já na ní zatím nemám domeček jinak už by tu byla
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Jak blízko...?? Přijel sám s R. Masterem....povídal že 4 jeho kamarádi koupili taky R1150GS a on aby nebyl pozadu,tak že jí musí mít taky.A říkám "Chcete si sjet..??" a on "nee....klucí říkali že jí mám prostě vzít".....
zetor napsal:
Kozénko moja, cos mi to urobila, vždyť já měl s tebou takové plány..!
No jo, je to tvoje volba (aspoň doufám), ale je škoda, žes jí nedal šanci. Řekl bych však, že kdo nedokáže Bmw ocenit, hrubě si je nezaslouží
Ale ty seš mladej, třeba k tomu ještě dospěješ
nebo tuhle ta je za supr prachy a este vydela kdyz proda velkou nadrz http://www.motoin...nture.html(mam takovy tuseni estli to neni ta co byla nastrikana cela nacerno i origo kuframa)
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
nebo tuhle ta je za supr prachy a este vydela kdyz proda velkou nadrz http://www.motoin...nture.html(mam takovy tuseni estli to neni ta co byla nastrikana cela nacerno i origo kuframa)
No...tak na tý se byl podívat ten kterej jí ode mě vzal....prý je ve stavu velký krosky.....prý je zhuntovaná jak prase....
Scofield napsal:
Taky to je za cenu jedenáctky s uraženým zobákem jako má vevis.....
Zobak uz zase mam.Sice to bez nej bylo prakticky,ale uznavam,ze ne hezky.
Ja vim,ze po technicke strance mam motorku uz lehce zastaralou,ale mne se motorka musi i libit.A mne se proste 1200 GS a natoz GSA proste vubec nelibej.
A uz vubec ne ve zlute barve.Jeste to jde v bile,jak ma Lafi,nebo modre,jak ma LUKY.Cerna asi taky bude pekna.Ta bila 30let mi uz prijde trochu vyumelkovana.Bez tech samolepek je hezci.Ale furt lepsi nez zluta.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Já jen aby sis nekoupil zase stejnej motor a za tejden to neprodával a nechtěl vyšší kubatůůůru....
Toli,ty už máš našetřeno na dvanáctistovku???
Jen to pořádně musíš promyslet,aby tě pak Vevis nechtěl vykázat z Machova,víš že tam se zastavil čas.....
Tak ja aspon vim,proc Toli tu 1200gs chce.Myslim,ze neni zadne tajemstvi,ze jeho konicek je hrabat se v motorce!A pokud mozno casto!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!