3x: opravdu to chceš vědět? Mojí se to sice asi líbit nebude, že budu zdělovat co se děje v naší posteli, ale budiž...pro tebe to udělám
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
3x: OK...nebudu tu zas...t forum takovými detajly... ......místo toho budu skoumat a hledat cesty a cestičky A v mezičasech vymýšlet a tvořit příslušenství k moto...bez těch padáků se mi do terénu moc nece...
Mikes napsal(a):
Kontrola závodů v Orlové proběhla, ale bylo to móóóóc poooooomalééééé . Ještě jsme potkali Jencka a taději se jeli projet přes Bílou, Bystřičku a furt pryč. Příjemných 500km, ráno na dálnici VY-OL příjemných -0,5st a mlha
Zdáááár,odgdy máš osmikilo ?? mě něco zas uniklo.
No názdááár Bohušu. Už od června . Ale u tebe prý taky nějaké změny...prý teď docela často jezdíš do Rajhradu...
No taki si zaspal, Rajhrad je už u mě dybis ses stavil na koffi tak bis to věděl
Jinak fčíl sem se zbudil v ložnici oblečené s pomlázků v ruce,vijíždka nebila tak sem obešel sůsedki.
Kupredu spatki ni krok...
Mikes napsal(a):
Kontrola závodů v Orlové proběhla, ale bylo to móóóóc poooooomalééééé . Ještě jsme potkali Jencka a taději se jeli projet přes Bílou, Bystřičku a furt pryč. Příjemných 500km, ráno na dálnici VY-OL příjemných -0,5st a mlha
Zdáááár,odgdy máš osmikilo ?? mě něco zas uniklo.
bohůšu neříkajů ti f tom vjetéřovje BLESK
Blesk je můj pomalejší brááácha...
Kupredu spatki ni krok...
No taki si zaspal, Rajhrad je už u mě dybis ses stavil na koffi tak bis to věděl
Jinak fčíl sem se zbudil v ložnici oblečené s pomlázků v ruce,vijíždka nebila tak sem obešel sůsedki. [/quote]
No paráda, tak hurá na kafe do Věteřova-Holubba vezmem taky
Mikes
Nově s KTM... :-)
Ahoj! Tak jsem ve čtvrtek opět něco prozkoumal a objevil jsem zase několik cestiček vhodných pro Zlínskou vyjíďku
HonzaGS přiložený následující obrázek:
[48.81Kb]
[64.61Kb]
Tak malá ochutnávka Ještě řeším od kamaráda malou kamerku, takže udělám i videozáznam A pokud by se přidal i bystřa a vzal taky kameru, bylo by to super
Jo a už mám objednanou i novou helmu :-) Nolan N103 http://www.nolan-...helma1.jpg
HonzaGS přiložený následující obrázek:
[32.56Kb]
Upravil HonzaGS dne 10.04.2010 14:39
HonzaGS napsal(a):
Tak malá ochutnávka Ještě řeším od kamaráda malou kamerku, takže udělám i videozáznam A pokud by se přidal i bystřa a vzal taky kameru, bylo by to super
Bystřa: Jednu sobotu bysis na nás udělat čas mohl, ne?
HonzaGS napsal(a):
Jen aby jsi z ty helmy nebyl zklamanej, je tady s ni dost negativnich zkusenosti,hlavne s hlucnosti a vetsinou by si ji nikdo znovu nekoupil.....treba to na tvoji moto bude v poho,ale osobne bych ji pred koupi urcite projel
Upravil xavier dne 11.04.2010 11:41
Aktualne 1250 GSA HP