Nastesti je mam ve vytapene garazi.Ale s tou liskou je to pravda.Po par letech parkovani kol v kulne,je vetsina sroubku pekne orezlejch.Vlhko tomu fakt nesvedci.
PS:Nedavno mi Bluesbery rikal,ze chce prestrikat motorku,ze se mu takhle nelibi! Jsem premyslel proc a uz mi to doslo! On ji ma totiz zlutou! Snad se mu to povede a ostatni budou mit inspiraci.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Tak nějak jsem si předevčírem říkal, že už by to šlo........Seděl jsem po dvou měsících na motorce, sice to bylo upachtěnejch 18 km tam a 18 km zpátky do práce, ale neskutečně jsem si to užil ( tak rychle jsem v práci snad ještě nebyl ), to byla nááádhera.........Jsem moc rád, že mi ten nahoře, nesebral hračky.........
říkal mi,že jsi mával,div jsi neupadl Na Stvořidlech opět super !!! Za týden tam jedu znova,teda bych chtěl... Pojeď (TE) s náma... Co Ty na to?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kamaráde,za týden je super akce ve Stříbrné Skalici.V tamním venkovním amfiteátru hraje Olimpic sousedum.Je to každoroční akce a nemá chybu.Pojeďte tam.Nebo na Stvořidlech něco dopadlo?
Když je hlad,je i husa dobrá.
Jak jsme včera potkali na Slunci tu 1100 se sundanou nádrží,tak u něj Zastavoval Palda a měl prasklé lanko plynu.Byl tam ještě s jednim kolegou na varanovi a ten mu pro něj dojel do tý prodejny,jak od ní kousek stáli.Takže to dopadlo dobře.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Aha aha... Na Olympic házim káko... Tam nedopadlo nic,ale kua dobře se tam leje Mrknrm cestou na mosty a Hitlerovu dálnici...Asi...
Upravil Kubrt dne 17.07.2011 13:35
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kasak napsal:
Jsem zvědavej,jestli nám Zetor podá čerstvé informace z výletu.
No v 5 jsem přijeli...ujeli jsem opět 650km....skůtr je doma a vypadá luxusně....Aprilia Atlantic 500 rv.03....a moje (snad) budoucí mašina vypadá též excelentně....
Upravil zetor dne 17.07.2011 19:15
Kubrt napsal:
říkal mi,že jsi mával,div jsi neupadl Na Stvořidlech opět super !!! Za týden tam jedu znova,teda bych chtěl... Pojeď (TE) s náma... Co Ty na to?
Stany mají kousek od záchodu,pod penziónem.....
Věk tak 25 až 33,špatně se to identifikovává,když jim nevidí člověk pořádně do obličeje....
ty vago,ty tam možná byli už včíra.Nezevlili tam s nima nějaký tejpci?
Protože já zhruba v tomhle místě chrápal s Remusem a Chlupáčem...
Upravil Kubrt dne 18.07.2011 00:26