xavier: Jo slyšel jsem na ni i chválu i hanu...těžko...myslím, že je to všechno na osobním pocitu. Někomu vadí hluk, někomu ne. Podle mě je to asi tak, že každý je na něco zvyklý a podle toho na co přejde potom, tak buď chválí nebo haní...já osobně zase tak moc hluk neřeším...doteď jsem měl COX Trip (Caberg Rhyno) a když vezmu kolik nerovností, které způsobují aerodynamický hluk, je na této oproti N103, měla by být tišší...další věcí je to, že moje cestovní rychlost je kolem 110km/h takže nic závratného co by mohlo způsobovat nadměrný hluk a myslím si, že ve vyšších rychlostech je úplně jedno jakou máš přilbu, aspoň co týče hluku...
U mě hraje docela roli bezpečnost, což si myslím, že u N103 je na slušné úrovni vzhledem ke kovovým kloubům a zámkům brady...zpracování interiéru je dle mého na úrovni Shubertu...a cenově jsem na polovině...pokud bych nebyl omezený finančně...koupil bych C3...ale dle mého je její cena docela přemrštěná. Myslím si že není o tolik lepší aby stála o tolik víc...
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
Právě že každý říká něco jiného...tak ji vyzkouším abych si udělal obrázek...a za tu cenu myslím dobré...jinak jsem ted bez přilby...ted jsem ji prodal a N103 v mé velikosti a vybrané barvě je zatím jen objednaná a není jisté že bude, protože modrobílá není v letošní nabídce...a ještě v XSku
O tom nástavci pleštiskla uvažuju taky...jaké jsou reference? A na kolik tě vyšel?
...tož E-10 ...zatím jen první dojmy po cestě - ještě má takové ty špuntíky tak v náklonu trošku "žvejká", ale proti E-09 výrazně tišší ...uvidíme časem a jak se ukážou mimo cestu
...se štítkem laboruji ...asi na třetí pokus jsem našel nastavení, které se mi zdá optimální ...možná jsem čekal ještě o něco větší ochranu a nižší hlučnost, ale za ty Kč je to OK ...vyšel na cca 600 vč. pleštiskla
vám se daří,já myslel že taky cosik porobím na bedřichovi ,hlavně zapojím fidko a jsem rád že jsem došel dom .Zima jak dořekni ani sem nemohl zavřít vrata
Dnes jsem jel ze štbk a štítek je proti mému milovanému a všemi proklínanémů původnímu nižší a trochu mi fouká do ksichtu. Nicméně nevidím problém na úpravě tvaru a výrobě dalšího vzorku.
Břeťo já si pořád myslím že hluk dělá boční hrana origo plexa a ten nádstavec tí to jen žene nad ksicht.
Splněný sen moje 1100GS
to jencek: úprava tvaru přídavného štítku mne taky napadla, ale já zatím laboroval jen s nastavením
...původně jsem měl origo pleštisklo vyhnuté co nejvíce dopředu a když jsem na to přidělal nástavec v co nejkolmější poloze, překvapily mne silné turbulence (úplné bušení do helmy ze stran a shora) v rychlostech nad 70 km/h.
...zatím moje nejlepší kombinace poloh je origo štít rovně (přestalo mne oslňovat světlo mezerou mezi štítem a světlem) a nástavec v poloze téměř kopírující sklon štítu, tak aby tam zůstala mezera (turbulence do cca 100km/h. žádné a ve vyšších rychlostech přijatelné)
...celkově si teda pořízení nástavce pochvaluji a na 100% si ho nechám, jen bych zkusil změnit tvar - že by užší a trochu vyšší?
Upravil prezi dne 11.04.2010 22:49
Prezi: Zrovna vymýšlím jestli ten nástavec koupit nebo zrobit...kde jsi ho kupoval a kolik tě vyšel?
bystřa: Neboj, tak rychle to zas nebude...dám vědět dost dopředu...momentálně jsem jakože nepojizdný, protože nemám helmu
to HonzaGS: musíš pečlivěji číst všechny příspěvky
...jak jsem psal v příspěvku č.2999 tohoto vlákna - cena 600 Kč ...upřesním tedy: 400 za "klips" a 200 za pleštisklo ...kontakt na výrobce ti dá Moranka
HonzaGS napsal(a):
Bystřa: Jednu sobotu bysis na nás udělat čas mohl, ne?
určitě,příští jedu zahajovačku v olomouci a další musím sekat dřevotak zatím pa pa
Bystřa. Já už mám to dřevo za sebou. Padly na to 2 dny dovolené ale příští rok už ručně nééé kupuji štípačku. Hold už nejsem nejmladší
Upravil komaiz dne 12.04.2010 06:59
eště nemám poštípaný to co mi dovezli v lednu a ve čtvrtek mi dovezou další fůrupoštípaný to nemám,že čekám až doveze tchán novou štípačku,zkoušel sem rukama a je to děsná dřina,já pak druhý den nejsem schopen udržet oblouk při svařování
kdyby někdo chtěl přední desky,tak mám na prodej,já potřebuji od 2002 nahoru,ty co mám sou malé,objednám v elitu
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Nechal jsem to udělat podle jednoho existujícího výrobku. Není problém vytvořit jinou verzi. Jen to chce pořádně promyslet a udělat několik návrhů. Možná by nebylo marné udělat několik modelů z nějaké pevné lepenky nebo něčeho a na tom vypilovat ten tvar. Určitě bych ho chtěl tak o 3 - 5cm vyšší.
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
Nechal jsem to udělat podle jednoho existujícího výrobku. Není problém vytvořit jinou verzi. Jen to chce pořádně promyslet a udělat několik návrhů. Možná by nebylo marné udělat několik modelů z nějaké pevné lepenky nebo něčeho a na tom vypilovat ten tvar. Určitě bych ho chtěl tak o 3 - 5cm vyšší.
...souhlasím Honzo, chce to trochu laborovat ...ale jak jsem psal, v postatě už včil jsem spokojený - chce to jen drobně doladit
...navíc, konečně budu mít kvalitní helmu (Shuberth C2), tak uvidím co to udělá
(...kurňa, já poslední dobou utrácím ...kde na to furt beru ? )
Kua kluci mě tak šrotuje v palici ta výměna za 1100GS......