Třpytkaření,aneb sraz webu BMWGS v kempu "U třpytky"
Přidané 21.08.2011 20:33
Moderátor Příspěvků: 8674 Registrace: 18.12.08
Jóóóó,prostě bezva akce
Kubrt se rok od roku zlepšuje v plánování,ale je ho míň vidět na samotné akci
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Přidané 21.08.2011 20:35
Pánové, bude se tento sraz, na který jsou tu jen samé dobré reference doufám příští rok opakovat, že ano? Letos mi to bohužel nevyšlo, ale příští rok mě doma nic nezastaví, ani sádráky tak jako letos
Přidané 21.08.2011 20:38
Chimera napsal:
Pánové, bude se tento sraz, na který jsou tu jen samé dobré reference doufám příští rok opakovat, že ano? Letos mi to bohužel nevyšlo, ale příští rok mě doma nic nezastaví, ani sádráky tak jako letos
Bude! Ale asi na jiném místě
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Přidané 21.08.2011 20:55
také Fífové děkují za zorganizování pěkného setkání bylo to super a cestu domu jsme si opravdu užily díky
a propo Já osobně bych lokalitu neměnil vždyť je to tam jak u moře a takové malichernosti jako dvoumilimetrová fronta na pivo nás neodradí že ano přátelé
když ho miluješ není co řešit
Přidané 21.08.2011 22:12
Děkuji přátelé,děkuji,je mi ctí pořádat pro Vás Třpytkaření
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Přidané 21.08.2011 23:48
hmm, tak koukam ze to byla zase povedena akcicka... opravdu me stve ze jsem nemoh dojet... strasne moc jsem chtel, planovalo jsem ze do sedmi vecerv sobotu budu doma z chorvatska a dojedu aspon na chvili, ale zdrzeni pred hranicemi plus zavada na aute a dojel jsem v 11. Doufam ze bude nejakej srazik a ze tuto bandu bezva lidi potkam co nejdriv... na tyto srazy je radost jezdit...
Jezdím tak, jak umím...
Přidané 22.08.2011 00:12
Tak i já jsem se dostal k tomu, abych něco napsal. Radime, nedělej si nic z toho, že se něco nepovedlo, jak jsi chtěl a my si přáli. Jsou věci, který nezlomíš. Akce se samozřejmě povedla, byla perfektní, rádi jsme se viděli. Už jsem to asi někde psal, ale zopakuji to znovu. Velice si vážím každého, kdo je ochoten něco zorganizovat pro druhé, stojí ho to značné úsilí, času, práce a možná i peníze. Děkuji Ti za krásný víkend. Už dnes se těším na další akci.
P.S. 1 - Luboše uchvátil náš kolektiv a mám pocit, že si další akce ujít nenechá.
P.S. 2 - O paní Žirafákovou se samozřejmě kdykoliv znovu rád postarám, stačí říct.