misak napsal:
Jen škoda,že Hicks málem sežral tu dietní tláču skoro sám
TAKOVA OSKLIVA POMLUVA!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
taky jsem v poho doma... super akce to byla... hlavne ten Medik v tom Rencinym triku byl skvelej... jeste jednou dik Vevisovi, za super akci... bylo fajn vas zase videt...
Jezdím tak, jak umím...
no to jo, tu dvanactku Hanibal podcenil, musel sem druhe vecer pit tu desitku a rano me zni bolela hlava jak strep... Simona si ze me delala prdel ze jsem nejakej bilej...
Jezdím tak, jak umím...
Snad nejlepsi Machov, pocasko trochu divoky, le stejne, bylo super zase s Vama byt, diky Vevisovi a Jance za nocleh . A Vam, ze jste ...
PS: jedinej spatnej moment byl srazenej kolista, boty na zemi atd, kdo vi, jak to dopadlo dal, proto doufam, ze jste vsici v poho doma.....
PS: jedinej spatnej moment byl srazenej kolista, boty na zemi atd, kdo vi, jak to dopadlo dal, proto doufam, ze jste vsici v poho doma.....
...a co já?Semnou ti jako nebylo dost špatně?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
pavelgsxrv napsal:
Tak jsme taky doma a díky všem za pěknej víkend
Pavle,odkud jsi to mazal po dálnici na Prahu? My s Jančou zrovna najížděli na dálnici na Exitu 68 (Lázně Bohdaneč),autem a viděli jsme Tě,jak to sypeš na Bramboře
Jinak moc děkujeme Vevisoi za prííííma akci a Vevisce za útulné spaní a komfort
Upravil Kubrt dne 09.10.2011 21:20
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
my uz jsme tez nejakou dobu v poradku doma. U hanibala bylo dobre, i kdyz s Vama bude asi vsude dobre a sranda. Takze dik Vam vsem za uvolneny vecer a janicce dik za ubytko. Mejte se, Zirafakovi
Jen jsme dorazili, tak jsem psal a co čert nechtěl, tenhle web zmrznul. Tedy na mém prohlížeči. Tak jsem alespoň stáhnul fotky. Videa musím ještě "poštelovat", ale nikdy jsem to nedělal, tak to bude trvat déle. Dámy a pánové, děkuji za vaší společnost
Ale že jsme byli někteří chytří a veselý a hravý Někteří i tak, že dosud pouze šeptám http://viro.rajce...odzim_2011 Prosím omluvte sníženou kvalitu některých obrázků. Foťák máme krátce (ještě se s ním učím) a když fotil Emil, tak nestíhal Občas.
Upravil Medik dne 09.10.2011 21:36
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz