Průměrnej věk dožití neustále roste.A přitom člověk kole sebe viděl spoustu lidí,kteří se nedožili ani důchodu.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
dastr napsal:
děláš mě radost....jen to sem hrň, jak tu svini dostáváš na lopatky....
kluci, já to sem nepíšu jenom proto, že je to to, čím teď žiju, ale protože je to velká škola. Velká škola psychologie. Kdo to prodělal sám nebo via nějaké blízké osoby, ví o čem mluvím. A protože psychologie je tady strašně důležitá, jsem přesvědčen, opravdu, že se musí jít na hřiště i s rakovinou. Aby z Tebe měla strach, ne Ty z ní. Pokud je boj vzhledem k silám přibližně vyrovnaný, kdo vyhraje: ten kdo má lepší psychologii
Dobrý den páni motorkáři. Jmenuji se Nikolas a Doc byl můj starší bratr. Musím Vám všem s lítostí oznámit, že brácha se pral s tou sviní co to šlo, ale bohužel nevyhrál. Umřel ve čtvrtek a je pochován v Athénách. Měl jsem pocit,že by ste to měli vědět.
Díky Nikolas
Dnes jsou to 4 roky a jizva v srdci je pořád moc velká!
hele koukal jsem, ze na wiki je u BMWGS fotka z Docova vejletu do UK?
(matne si pamatuju, ze se tam z nich taky nekdo zabil)...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Nebyl Doc pred nejakyma 17ti rokama registrovanej clen na xchatu? Ta prezdivka je mi podezrele povědomá... Ja byl tenkrat Slavek-Big.
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Vážení páni motorkáři. Včera se mi brácha vrátil domů! Do jara zařídíme uložení na hřbitově v Hrádku nad Nisou. Čili v Aténách ho už nenajdete. Bohužel tu motorku co měl na hrobě, bývalá švagrová vyhodila. Pokud někdo z vás přijede položit kytičku, rád vás poznám a pohostím.
Doc-brother
Náš táta říkával,že rozumný člověk to pochopí a názor blbce mě nezajímá!!!
urcite se stavim.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ještě mě napadlo udělat nějakou společnou akci. Takže jsem to naplánoval na poslední víkend v dubnu (27.-29.4.). Kdo bude chtít přijet ať napíše a já seženu ubytování v kempu nebo v penzionech nebo pronajmu celou chatu od horolezců.
Nikos
Doc-brother
Nikolasi, když mi to vyjde, tak se rád zastavím na společnou akci. Svíčku Docovi zapálím rád - byl to skvělej chlap.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Ještě mě napadlo udělat nějakou společnou akci. Takže jsem to naplánoval na poslední víkend v dubnu (27.-29.4.). Kdo bude chtít přijet ať napíše a já seženu ubytování v kempu nebo v penzionech nebo pronajmu celou chatu od horolezců.
Nikos
Svíčka za DOCA!
Takže vážení motorkáři, dnes jsem předběžně zamluvil na celý víkend toto http://www.klubho...hp/chalupa
popis chalupy si přečtěte, musíte mít s sebou spacáky a polštáře.
Plán stravování je asi takovýto: v pátek přijeďte najedení, na sobotu a neděli jsem schopen zařídit nějakou snídani(žena něco doveze) kávu a čaj dodám, na pátek a sobotu večer pivo(Konrád 11) zařídím, budu mít sudy s pípou, v sobotu se navečeříme po cestě(hospodu také zařídím)a na chalupě budou ještě nějaké buřtíky k ohni. Info- k nejbližší hospodě nebo krámu cca 3 km.
Za chatu se platí 3000,- za víkend, zálohu vybírat nebudu, věřím v solidnost, že Ti co napíší že přijedou, fakt dorazí a na chalupu se složíme.
Plán pátek: příjezd a volná zábava
Plán sobota: na 11 hodinu odjezd na hřbitov zapálit svíčku a pokecat s Docem(pro Ty, co přijedou až v sobotu, nebo jen zavzpomínat)
potom nějaká ta vyjížďka, večeře v hospodě, odjezd na chatu a pokračuje volná zábava
Plán neděle: se napapáte a pojedete do pryč
Dejte vědět do 15.2. já pak musím chatu potvrdit!!!
Pište sem, ať se mi to líp počítá
díky Nikos
Doc-brother