Ten obraz je strašně roztřepanej Julio, nedáváš tam aby to jutůb upravil ? On to totiž vždycky dokurví. Já tam dám " ne děkuji"
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
swat napsal:
Ten obraz je strašně roztřepanej Julio, nedáváš tam aby to jutůb upravil ? On to totiž vždycky dokurví. Já tam dám " ne děkuji"
nie, je to origo - nedával som to upraviť, bolo to namontované na padáku a dosť to tam miestami vibrovalo ... pomaly mi uploaduje aj pár ďalších videí aj z druhej kamery čo som mal na helme - tam je to lepšie...
Tak teprve dnes jsem se dostal k netu. Musím se přiznat, že tak dobrou akci jsem ještě nezažil. Rudo a ostatní, co jste se podíleli na přípravě- VELKÝ DÍK!
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
nevim co vsem pripadlo vtipny ze lezim na zemi a pisu do mobilu jinak konecne nekdo zdokumentoval ze ty stenata bylyi pekny zlobidla, nejenze si pochutnavali na mejch ponozkach , ale uz vidim ze i na me bote
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
nevim co vsem pripadlo vtipny ze lezim na zemi a pisu do mobilu jinak konecne nekdo zdokumentoval ze ty stenata bylyi pekny zlobidla, nejenze si pochutnavali na mejch ponozkach , ale uz vidim ze i na me bote