allroad napsal:
Kníže je bohužel za zenitem, Zeman pasuje Klausovi, ale ne mně, milicionáře si tam už představit neumím vůbec a všehoschopnou dámu chtivou po funkci, také ne. Za mě ze dvou dam vylučovací metodou zbývá jedna, která nedává žádný prostor komunistům a nemá problém se setkat s dalajlámou, na rozdíl od ostatních tlustostřevnchí horolezců ( mimo France )
jestli myslis Tanu Fiserovou tak to je temer ultralevice... take ji ultralevice podporuje (Liskova SZ)
Ne, tu jsem nemyslel. Ta sice komunisty taky nemusí, i k dalajlámovi se hlásí, ale zkušenější a jasnější mi příjde Z. Roithová, takže za mě tahle dáma
... podle mě moc není vidět a ani slyšet a neřekl bych že to je ten nejhorší kandidát - naopak, jediné co mi vadí je že je spojená s politikou... evropský parlament tuším?
TAKE IT EASY
allroad napsal:
Kníže je bohužel za zenitem, Zeman pasuje Klausovi, ale ne mně, milicionáře si tam už představit neumím vůbec a všehoschopnou dámu chtivou po funkci, také ne. Za mě ze dvou dam vylučovací metodou zbývá jedna, která nedává žádný prostor komunistům a nemá problém se setkat s dalajlámou, na rozdíl od ostatních tlustostřevnchí horolezců ( mimo France )
jestli myslis Tanu Fiserovou tak to je temer ultralevice... take ji ultralevice podporuje (Liskova SZ)
Ne, tu jsem nemyslel. Ta sice komunisty taky nemusí, i k dalajlámovi se hlásí, ale zkušenější a jasnější mi příjde Z. Roithová, takže za mě tahle dáma
... podle mě moc není vidět a ani slyšet a neřekl bych že to je ten nejhorší kandidát - naopak, jediné co mi vadí je že je spojená s politikou... evropský parlament tuším?
Jako proc ne, ale podle preferenci bohuzel sanci nema
Chce to co nejjednotnes nekoho kdo tu sanci dostat se do druhyho ma a to je asi Karel
říkám si hurikán
vidím to za sebe tak že v prvním kole Franz za apolitičnost lidskost a v neposlední řadě nekonformitu.... a ve druhém Zeman raději než Fišer.... (v případě že Franz neprojde - což se asi stane)...
TAKE IT EASY
kaca napsal:
Evropský parlament říkáte? No mrkněte se na odkaz...nenechte se odradit bulvárním zjevem, myslím že tváře a chování dotazovaných stojí za to....
kaca napsal:
Evropský parlament říkáte? No mrkněte se na odkaz...nenechte se odradit bulvárním zjevem, myslím že tváře a chování dotazovaných stojí za to....
... brusel jsem ji nepřičítal k dobru - naopak.....
Může být, ono je to spíš jen odkaz na to, že tasemnice jsou všude, nejen u nás...A být na tohle zvyklý z Evropského parlamentu, chtěl bych to doma taky. Ale abych nebyl s kvičícím stádem, samozřejmě to není o pravidle co úředník, to zloděj.
kaca napsal:
... brusel jsem ji nepřičítal k dobru - naopak.....
Může být, ono je to spíš jen odkaz na to, že tasemnice jsou všude, nejen u nás...A být na tohle zvyklý z Evropského parlamentu, chtěl bych to doma taky. Ale abych nebyl s kvičícím stádem, samozřejmě to není o pravidle co úředník, to zloděj.
.. Tak určitě... I když tenhle parlament zdá se mi být zbytečným...
TAKE IT EASY
Tohle jste zkouseli? http://volebnikal...a-cr-2013/ Me to celkem pomohlo... Ujistil jsem se, ze jsem se rozhodl spravne. ____________________
ex: BMW R1100S
ex: BMW R1150GS
Originální řešení:
Medik přiložený následující obrázek:
[84.81Kb]
Upravil Medik dne 09.01.2013 10:02
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jj... urcite.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2