Honza_BMW_VW napsal:
...čeče dobrý, plánuješ pro rok 2013 triko/mikinu/trenky/...., pak hlásím, že mám velikost "M" ;o)))
Asi jo, asi zase budu mít tyhle sebemrskačský sklony...
Škoda, že mě nenapadlo nechat na ty kšiltovky udělat ještě ročník "2012", udělat z toho každoroční tradici a vyznačit ročník, ze kterého to je... Ale myslím, že tyhle čepice to nepotřebují, to každý bude vědět, že jsou z roku, kdy měl být konec světa...
Na konec sveta uz vsichni davno zapomneli, ale story s pani z reklamky si pamatujem vsichni
F 650 GS (00)
Ahoj,no to je paráda. Tak ti už můžu poslat love že? Jestli tam ty moje jsou... mrkni na to večer a pak pošli pm účet atd..Nechápu proč tu krávu berou sebou do německa když dostala vyhazov
Možná to řekl protože ví, že nám to udělá radost. Podle mě ji nevyhodí, když mu každý ráno v práci vypálí jeho válec a odpoledne po práci se skočí zajezdit na koni. Taky záleží jak vypadá. Pokud tu bude lepší kousek tak je to jasný, ale viděl ji jenom Michal ten musí posoudit
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Bajlak napsal:
Možná to řekl protože ví, že nám to udělá radost. Podle mě ji nevyhodí, když mu každý ráno v práci vypálí jeho válec a odpoledne po práci se skočí zajezdit na koni. Taky záleží jak vypadá. Pokud tu bude lepší kousek tak je to jasný, ale viděl ji jenom Michal ten musí posoudit
milda_km napsal:
Ahoj,no to je paráda. Tak ti už můžu poslat love že? Jestli tam ty moje jsou... mrkni na to večer a pak pošli pm účet atd..Nechápu proč tu krávu berou sebou do německa když dostala vyhazov
Na rovinu mi pan ředitel řekl, že s ní musel přes svátky/musí ještě chvíli počítat, protože nemá náhradu a práce mají hodně. Takže pozor si na ní dává, ale dlouhodobě s ní nepočítá.
Bajlak napsal:
jsem se po ránu z hluboka zasmál
Děkuji, ale realita je v dnešní době opravdu taková a ženská udělá cokoliv, aby si udržela práci. Nedávno v rádiu říkali, že 80% nevěry pochází z práce takže to tak určitě bude a bylo to i na facebooku a ten nikdy nelže
Upravil Bajlak dne 08.01.2013 08:32
I to se může stát, ale to už není na nás. Pan řídíci na mě působil férově a řekl mi i to, že paní tam pracuje 2.-3. rokem, takže nijak extra tam zaháčkovaná asi není. Tak či tak jsme upozornili na problém, ten se vyřešil, náprava okamžitě přišla, vše dle dohody klaplo.
Mildo, chceš tu čepici a kloboučky poslat k Ladovi11 nebo si je vyzvednete osobně? Nebo pošlu domů?
Pokud můžu poprosit taky bych ji chtěl poslat rovnou ke mě k Ladovi se teď bohužel nedostanu a čekal bych dalších x měsíců než jí hodím konečně na hlavu.
Bajlak napsal:
Pokud můžu poprosit taky bych ji chtěl poslat rovnou ke mě k Ladovi se teď bohužel nedostanu a čekal bych dalších x měsíců než jí hodím konečně na hlavu.
Noooo jenže to se z toho taky můžu zbláznit to rozesílat takhle každýmu, nehledě na náklady. Mildovi posílám balíky často kvůli motorce a nebo k nám pojedou, proto se ho ptám. Nemáš jinou možnost dopravy, třeba přes někoho tady z fóra, kdo by to u Ladi11 vyzvedl?
Náklady na dopravu bych si samo zaplatil. Jinou možnost bohužel teď nemám, ale pokud to nejde a nemáš na to čas ani náladu v pohodě pošli Ladovi a já se nějak zařídím
Bajlak napsal:
Náklady na dopravu bych si samo zaplatil. Jinou možnost bohužel teď nemám, ale pokud to nejde a nemáš na to čas ani náladu v pohodě pošli Ladovi a já se nějak zařídím
Ale tak je to jedno, jestli na poštu vezmu o balík víc, jen aby se to nezvrhlo v davový šílenství. Už teď tam mám asi 3 extra balíky pro lidi, kteří bydlí daleko od oběrných míst.
PM! Nemám to taky zrovna blízko k odběrnému místu. Nikdo na Severu Čech není. Pokud by někdo chtěl ze SČ poslat čepice ke mě a následně se pro ně stavit nemám s tím problém. Michal by mohl třeba ty čapky přihodit k již mému balíku.
Upravil Bajlak dne 08.01.2013 08:59
Bajlak napsal:
Čekal's tak dlouho a nevydržíš? Za mě - slabší jedinec.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."