Zdenal RT napsal:
A máš tam ty něco jiného než slovíčkaření. Pokud vím tak KS se vyjadřoval obecně a ne v právní rovině. To už vyřešila česko-německá smlouva.
vorel napsal:
možná se pletu, ale KS se na primě vyjadřoval ke svému nesprávnému výroku neplatný, omluvil se za něj a upřesnil, že je považuje za vyhaslé a překonané
žádné oficiální stanovisko KS o neplatnosti pokud vímneexistuje, jen přežblept v rozhovoru který vysvětlil
ale nafouknout to de slušně
Hoši, to není slovíčkaření.
Kdo už jiný než mnohaletý ministr zahraničí a uchazeč o úřad prezidenta republiky by se měl umět vyjadřovat maximálně obezřetně, diplomaticky a měl by umět formulovat své myšlenky přesně k tak hodně citlivému tématu.
Pokud i toto bagatelizujete, pak se asi nemůžeme shodnout.
Proč myslíš,že je to citlivé téma? Je to vyřešené téma.
Důležité je jen pro Zemana, protože má možnost utíkat od svých korupčních kauz, kterých jsou desítky.
Jestli je to podle Tvé domněnky vyřešené téma, to se běž zeptat do Bavorska. Budeš ujištěn o opaku.
Zkus si položit otázku, proč sudetští Němci a jejich zjevní i skrytí spojenci stále tak moc usilují o to, aby byly dekrety prohlášeny za neplatné?
A hlavně si zkus na to odpovědět. __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
Zdenal RT napsal:
A máš tam ty něco jiného než slovíčkaření. Pokud vím tak KS se vyjadřoval obecně a ne v právní rovině. To už vyřešila česko-německá smlouva.
vorel napsal:
možná se pletu, ale KS se na primě vyjadřoval ke svému nesprávnému výroku neplatný, omluvil se za něj a upřesnil, že je považuje za vyhaslé a překonané
žádné oficiální stanovisko KS o neplatnosti pokud vímneexistuje, jen přežblept v rozhovoru který vysvětlil
Kdo už jiný než mnohaletý ministr zahraničí a uchazeč o úřad prezidenta republiky by se měl umět vyjadřovat maximálně obezřetně, diplomaticky a měl by umět formulovat své myšlenky přesně k tak hodně citlivému tématu.
Důležité je jen pro Zemana, protože má možnost utíkat od svých korupčních kauz, kterých jsou desítky.
Jestli je to podle Tvé domněnky vyřešené téma, to se běž zeptat do Bavorska. Budeš ujištěn o opaku.
Zkus si položit otázku, proč sudetští Němci a jejich zjevní i skrytí spojenci stále tak moc usilují o to, aby byly dekrety prohlášeny za neplatné?
A hlavně si zkus na to odpovědět.
A proč bych se měl jet zeptat do Bavorska. Je uzavřena smlouva s Německem, tečka.
Dekrety jsou samozdřejmě neplatné od podepsání listiny základních práv a svobod. Ještě jednou OD podepsání. Ne, se zpětnou platností.
Snažíš se řešit ,co je už vyřešené. Zeman by tě pochválil.
Zdenal RT napsal:
vorel napsal:
A hlavně si zkus na to odpovědět.
A proč bych se měl jet zeptat do Bavorska. Je uzavřena smlouva s Německem, tečka.
Dekrety jsou samozdřejmě neplatné od podepsání listiny základních práv a svobod. Ještě jednou OD podepsání. Ne, se zpětnou platností.
Snažíš se řešit ,co je už vyřešené. Zeman by tě pochválil.
Pochválil by Tě i pan Schwarzenberg - nejdřív v jedné televizi řekl, že jsou nelatné, a druhý den v jiné televizi se opravil, že to tak nemyslel, že jeou jenom vyhaslé.
Běž se ho zeptat, jestli jsou neplatné nebo platné a zároveň vyhaslé - normální občan je z toho poněkud zmatený
Tuším 17. ledna řekl, že jsou neplatné už 20 let - a prohrál tím ty slavný volby.
Čili pokud už to nebude nezbytně nutné, dál bych už na tyto nekončící příspěvky nereagoval.
Hoď do urny svůj hlas třeba tomu Karlovi, když máš pocit, že to je podle Tvého vědomí a svědomí to nejlepší, co se dá udělat.
Já se zase zachovám podle svého svědomí a nedám hlas ani jednomu z nich.
Oba se tudíž zachováme čestně, a až se třeba někde na cestách potkáme, podáme si jako čestní lidé ruce a můžeme se spolu bavit o čemkoliv, třeba o počasí nebo o motorkách, a bude to zase fajn.
Tož měj se hezky!
S tím nikdo nic nenadělá a i kdyby se objevily články o tom, že Karel hnedka 8.3.2013 připojí republiku k severní Koreji tak to s nikým ani nehne. To bych se i vsadil..muhehe
Je to o tom, že ti lidi, kteří ho budou volit tak dělají proto, že ví co je Zeman zač , co je to za arogantního hajz*a, který v jedné jediné větě neopomene mentorovat, urážet a dělat z toho druhého naprostého blbce.
Je to o tom, že Zeman je agresivní, sebestředný, buran 4. cenové skupiny a narcis - možná ještě hrubšího zrna než je Klaus a to je celé.
Lidi zkrátka nechtějí Zemana principiálně ..a je úplně jedno zda je proti němu ve druhém kole Karel nebo Kuzma Kuzmič. Život je krásnej, ale člověk musí bejt pořád trochu nalitej. 11GS rv.97
Emper napsal:
Tyto volby nejsou o tom, jestli Karel tamto či ono podělal či ještě podělá. Druhé kolo je volbou PROTI Zemanovi.
S tím nikdo nic nenadělá a i kdyby se objevily články o tom, že Karel hnedka 8.3.2013 připojí republiku k severní Koreji tak to s nikým ani nehne. To bych se i vsadil..muhehe
Je to o tom, že ti lidi, kteří ho budou volit tak dělají proto, že ví co je Zeman zač , co je to za arogantního hajz*a, který v jedné jediné větě neopomene mentorovat, urážet a dělat z toho druhého naprostého blbce.
Je to o tom, že Zeman je agresivní, sebestředný, buran 4. cenové skupiny a narcis - možná ještě hrubšího zrna než je Klaus a to je celé.
Lidi zkrátka nechtějí Zemana principiálně ..a je úplně jedno zda je proti němu ve druhém kole Karel nebo Kuzma Kuzmič.
Bohuzel se najdou i taci,kteri si jeho volbu zduvodni tim,ze pani Zemanová umí česky.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Hoď do urny svůj hlas třeba tomu Karlovi, když máš pocit, že to je podle Tvého vědomí a svědomí to nejlepší, co se dá udělat.
Já se zase zachovám podle svého svědomí a nedám hlas ani jednomu z nich.
Oba se tudíž zachováme čestně, a až se třeba někde na cestách potkáme, podáme si jako čestní lidé ruce a můžeme se spolu bavit o čemkoliv, třeba o počasí nebo o motorkách, a bude to zase fajn.
Tož měj se hezky!
Konečně něco rozumného.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Emper napsal:
Tyto volby nejsou o tom, jestli Karel tamto či ono podělal či ještě podělá. Druhé kolo je volbou PROTI Zemanovi.
Lidi zkrátka nechtějí Zemana principiálně ..a je úplně jedno zda je proti němu ve druhém kole Karel nebo Kuzma Kuzmič.
[quote]Emper napsal:
To by se líbilo Vlastimilovi. Nemusel by shánět víza a jiné zbytečnosti.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Nevím co na to Rakouským sme..... vidíte, ale snad vyhraje Miloš. Prezident je jen postavička, která nic nezmůže, ale měl by to byt čech. Můj osobní názor.
bandas napsal:
Nevím co na to Rakouským sme..... vidíte, ale snad vyhraje Miloš. Prezident je jen postavička, která nic nezmůže, ale měl by to byt čech. Můj osobní názor.
On do druhýho kola nepostoupil Čech ? týýý brďo...dobrý.
Život je krásnej, ale člověk musí bejt pořád trochu nalitej. 11GS rv.97
Já osobně jsem byl původně pro Miloše, ale změnil jsem celkem hodně rychle názor. Takže za mě jdu volit karla ať je jakej je má to v hlavě ok a to, že je zZeman zákeřná svi*e se mi akorát potvrdilo po tom co na Karla házej za špínu společne s Klausovejma
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Bajlak napsal:
Já osobně jsem byl původně pro Miloše, ale změnil jsem celkem hodně rychle názor. Takže za mě jdu volit karla ať je jakej je má to v hlavě ok a to, že je zZeman zákeřná svi*e se mi akorát potvrdilo po tom co na Karla házej za špínu společne s Klausovejma
Ano, poukazuju na nedostatky Schwarzenberga, protože je podle mne nezaslouženě a skoro až fanaticky adorován značnou částáí populace.
Kdybyste tady ale vynášeli Zemena až do nebes, tak se budu snažit vyvážit to poukazem zase na Zemanovy nedostatky. A že jich MZ má taky spoustu, o tom není pochyb.
P.S.
Nechci a nebudu volit ani jednoho z nich, nebylo by to v souladu s mým svědomím.
Opakuju - nebudu volit ani Zemana ani Schwarzenberga!
Ale vadí mi, nebo lépe řečeno mrzí mě, že tak snadno i vy tady na foru podléháte těm masážím ve prospěch KS a jste ochotni zavírat oči nad jeho zásadními negativy. To mi vadí a proto jsem se tady do t0 debaty zapojil.
Jinak si samozřejmě volte kohokoliv z těchto protřelých matadorů - přestárlých politických dinosaurů s mocnými lobby za zády, kteří stáli u spousty lumpáren v této republice - snad vás ta volba údajně menšího zla uspokojí, že jste tím bůhvíjak "pomohli" demokracii[/quote]
A už jenom proto, že Zeman si je svým vítěstvím 100% jistej. Takže bude čumět až mu Karel vypálí rybník a myslím si, že se tak i stane . Teď jsem četl nějaký článek o mostecké uhelné a potvrdilo se, že Zeman lže. Tudíž i když Karel v debatě na TV Prima vypadal jako **** tak nene on měl pravdu
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
Bajlak napsal:
A už jenom proto, že Zeman si je svým vítěstvím 100% jistej. Takže bude čumět až mu Karel vypálí rybník a myslím si, že se tak i stane . Teď jsem četl nějaký článek o mostecké uhelné a potvrdilo se, že Zeman lže. Tudíž i když Karel v debatě na TV Prima vypadal jako **** tak nene on měl pravdu