Mě islám nevadil dokonce ty lidi mi přišli míň zblblí než my, ale to je jedno... až to někdy půjde zajeď tam, někam mimo turistický místa a sám uvidíš
Zvítězit s pokorou nebo prohrát se ctí...
Jarda Dingo napsal:
Mě islám nevadil dokonce ty lidi mi přišli míň zblblí než my, ale to je jedno... až to někdy půjde zajeď tam, někam mimo turistický místa a sám uvidíš
Jardo rekni, jses opravdu tak absurdne povrchni?
tobe fakt staci, ze se na tebe muslim usmeje a pekne te pohosti? ze si pak v patek vecer svorne zahejtuji na kafiry, to zretelne prehlizis. Ze se povazuji za nam nadrazene, ze napodobuji nasilneho warlorda mohameda, ze maji koranem povolene mlaceni zenskych.. to ti jako nevadi?
Mezi nackama... a to i tema, co byli zamestnani v lagrech, bylo plno na "prvni pohled" slusnych lidi, co meli rodiny, jezdili na vikendy... atd.
Jako sorry, na obhajobe islamu neni NIC peknyho.
Skoro si rikam, jestli treba tem slimakum tu dominanci nad babama nezavidis...?
ja jsem si vzdycky myslel, ze frajerum rezani zenskejch vadi. Jak tak vidim, tak dost soucasnych frajeru je happy za nabidnutej caj, ale co se deje vedle v mistnosti uz je jim tak nejak egal.
Jestli je nekde imho videt degenerace nasi spolecnosti, tak to je prave tohle "zavirani oci".. a "kulturni relativismus". Jo, ale pro tu babu to je SAKRA realny. Viz pribehy tech, co se musulrodine postavily a zdrhli sem. Jako napr. Sabatina James, kterou musulrakouska rodina odvlekla do pakistanu a ona se dostala nazpet:
Upravil hicks dne 19.06.2013 15:22
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jarda Dingo napsal:
tobe fakt staci, ze se na tebe muslim usmeje a pekne te pohosti? ze si pak v patek vecer svorne zahejtuji na kafiry, to zretelne prehlizis. Ze se povazuji za nam nadrazene, ze napodobuji nasilneho warlorda mohameda, ze maji koranem povolene mlaceni zenskych.. to ti jako nevadi?
Mezi nackama... a to i tema, co byli zamestnani v lagrech, bylo plno na "prvni pohled" slusnych lidi, co meli rodiny, jezdili na vikendy... atd.
Skoro si rikam, jestli treba tem slimakum tu dominanci nad babama nezavidis...?
ja jsem si vzdycky myslel, ze frajerum rezani zenskejch vadi. Jak tak vidim, tak dost soucasnych frajeru je happy za nabidnutej caj, ale co se deje vedle v mistnosti uz je jim tak nejak egal.
hele ve spostě věcí máš pravdu,ale není svět černý a bílý...a i to co jsi poslal se dá vyložit mnohonásobně jinak, slova jak u nic tak v bibli se dají překroutit.A věř že jsem to četl pozorně....nejsem zastáncem jakéhokoliv radikalismu,jak islaámu tak tvojí..obojí je špatně...
a ještě,celkem jsem to bral a často jako fajn zpestření nudnýho dne,ale tady se vnucují myšlenky které mě moc neoslovují...zaslepný **** z muslimské země nebo zaslepený čech? oba jsou špatní
Upravil czunik dne 19.06.2013 15:29
http://czunici.ra...
czunik napsal:
hele ve spostě věcí máš pravdu,ale není svět černý a bílý...a i to co jsi poslal se dá vyložit mnohonásobně jinak, slova jak u nic tak v bibli se dají překroutit.A věř že jsem to četl pozorně....nejsem zastáncem jakéhokoliv radikalismu,jak islaámu tak tvojí..obojí je špatně...
opet a donekonecna ignorujes zasadni a klicovej moment a to, ze pro slimy je koran ODRIKANY bohem, tedy DOSLOVE NEZMENITELNY A PRESNY... bible je INSPIROVANA supernaturálem.
ta poznamka o radikalismu je samozrejme kravina... jses odpurce radikalniho lpeni na NEzneuzivani deti?
Upravil hicks dne 19.06.2013 15:29
17 cm
czunik napsal:
opet a donekonecna ignorujes zasadni a klicovej moment a to, ze pro slimy je koran ODRIKANY bohem, tedy DOSLOVE NEZMENITELNY A PRESNY... bible je INSPIROVANA supernaturálem.
ale jsi stejně zaslepný jako oni,v tom já rozdíl nevidím..oni chtějí zabít tebe ty je..v čem je problém..já mam jasno...nechci nikoho zabít..ale taky nechci aby mi někdo vnucoval co nechci a v co nevěřím..a až to pujde tak daleko budú se tvrdě bránit,..ale co si dělá ve své zemi(by´t to neschvaluji) je jejich výsostné pravo,stejné jako nechceš aby oni diktovali tobě na tvém uzemí...
a opět podotýkám...nejsem příznoivcem islámu,ale taky ne radikalizování jakýchkoliv myšlenek a názorů a to děláš..obojí je špatně...
czunik napsal:
ale jsi stejně zaslepný jako oni,v tom já rozdíl nevidím..oni chtějí zabít tebe ty je..v čem je problém..já mam jasno...nechci nikoho zabít..ale taky nechci aby mi někdo vnucoval co nechci a v co nevěřím..a až to pujde tak daleko budú se tvrdě bránit,..ale co si dělá ve své zemi(by´t to neschvaluji) je jejich výsostné pravo,stejné jako nechceš aby oni diktovali tobě na tvém uzemí...
a opět podotýkám...nejsem příznoivcem islámu,ale taky ne radikalizování jakýchkoliv myšlenek a názorů a to děláš..obojí je špatně...
to jsou zase argumenty.. no nic, rozmetam ti je vecer. Bude to jednoduchy
17 cm
czunik napsal:
ta poznamka o radikalismu je samozrejme kravina... jses odpurce radikalniho lpeni na NEzneuzivani deti?
a vidíš meleš si svoje jako oni,nejsem prot aby se to dělo..ale to ještě neznamená že jim budu vnucovat a chtít je zabít všechny...tresta a řešit ,ale ne radikalizovat...
hicksi povrchností myslím tak moc netrpím u tebe si tím doopravdy nejsem jistý, ale pokračovat tady o Islámu je pitomost, můžem si dát kafe někde venku, probrat to, ale takhle je to jen pokračování na blbým vláknu - "Katarína už vyráží", tak pojďme k cestě nebo ven )
PS, co je komu ostatně do toho, koho si vzala? S kým bude mít děti? Kdo má právo ji za to hodnotit?
Jarda Dingo napsal:
Kubo, a ty je považuješ za sobě rovné, když ti tak vadí, že oni nás považují za méněcenné? Jarda napsal, že on osobně má dobrou lidskou zkušenost s obyčejnými lidmi v zemi, kterou bys ty nejradši vymazal z mapy. Nikde v tom nevidím, že by objahoval to, proti čemu tak vehementně bojuješ. Tu úpěnlivost by ti možná mohl leckterý islamista závidět.
Tvoje názory jsou asi "objektivně pravdivé", ale způsob jejich obhajování je podle mě daleko za hranicí vyjádření názoru.
czunik napsal:
to jsou zase argumenty.. no nic, rozmetam ti je vecer. Bude to jednoduchy
ale zase to bude jen tvůj názor a jistě radikální..prostě nepřijmeš jinou variantu než nenávist....musí to stát spousty sil nenávidět...a jak jsem řekl nejsem přiznivcem islámu...a vůbec ne příznivcem jakéhokoli náboženství,neb je to co lidi ve větší míře rozděluje než stmeluje
no a kde vidíš jakube řešení? to jako postavíme u hranic evropy třímetrovou zeď? my nebudem jezdit tam a oni sem? nebo půjdeš do severní afriky jako misionář hlásat křesťanství?
Jarda Dingo napsal:
Kubo, a ty je považuješ za sobě rovné, když ti tak vadí, že oni nás považují za méněcenné? Jarda napsal, že on osobně má dobrou lidskou zkušenost s obyčejnými lidmi v zemi, kterou bys ty nejradši vymazal z mapy. Nikde v tom nevidím, že by objahoval to, proti čemu tak vehementně bojuješ. Tu úpěnlivost by ti možná mohl leckterý islamista závidět.
Tvoje názory jsou asi "objektivně pravdivé", ale způsob jejich obhajování je podle mě daleko za hranicí vyjádření názoru.
no tak nějak sjem to mylsel,jen se mi to nedařilo zformulovat ,děkuju
milan enduroskola napsal:
no a kde vidíš jakube řešení? to jako postavíme u hranic evropy třímetrovou zeď? my nebudem jezdit tam a oni sem? nebo půjdeš do severní afriky jako misionář hlásat křesťanství?
nebo další křížová výprava? zboříme jim mešity?
přesně to chce,výpravu a boj.-....ale od compu se to kecá když nedržel zbraň a nestřílel proti nikomu..
Jarda Dingo napsal:
Katarínu znám osobně, je živel a jako živá se chová... My jsme kulturní Evropané a chováme se k ní i k lidem, které neznáme jako hovada. Obvinění a špíny je tu pohromadě víc, než by jakejkoliv DOGMATIK dal dohromady vetsinou tu nejvíc maj velkou hubu ti, kdo by si podobný projekt ani neodvážili pomyslet.... tohle není " Motorkářská komunita", tohle jsou báby na trhu..
Jarda Dingo
Jarda Dingo napsal:
Katarínu znám osobně, je živel a jako živá se chová... My jsme kulturní Evropané a chováme se k ní i k lidem, které neznáme jako hovada. Obvinění a špíny je tu pohromadě víc, než by jakejkoliv DOGMATIK dal dohromady vetsinou tu nejvíc maj velkou hubu ti, kdo by si podobný projekt ani neodvážili pomyslet.... tohle není " Motorkářská komunita", tohle jsou báby na trhu..
Jarda Dingo
jo jasne, takze my, co si nemuzeme dovolit, nebo jednoduse nechceme, vypadnout na rok pryc, vlastne ani isláma kritizovat nemuzeme.
Moc hezky...
a jinak tady mas 349 nenavistnych koranskych versu proti nemuslimum:
Me se lbi jak Hicks si vzycky nekde neco precte a hned jsou vsichni takovy a delaji to a to a nikdo mu to nevymluvi
Co ta Katrina pojede nebo ne? Kdy? Nebo bude ted par mesicu soulozit s novym nabijecem a tim to hasne??
Jen bych se Katky zeptal když už je tady co na to doma?A jestli je to pro ní opravdu normální vzít si někoho koho zná sotva měsíc?To se ptám jako otec.
Když už si to zveřejnila určitě si nějaké reakce čekala.
A to že budou vesměs negativní se dalo čekat taky.
Kdy pojedeš dál a kdy máš v plánu cestu dokončit?Na Tvém webu je totiž ticho po pěšině.Komunita která Tě sledovala by si informace zasloužila.
sadilek napsal:
Jen bych se Katky zeptal když už je tady co na to doma?A jestli je to pro ní opravdu normální vzít si někoho koho zná sotva měsíc?To se ptám jako otec.
Když už si to zveřejnila určitě si nějaké reakce čekala.
A to že budou vesměs negativní se dalo čekat taky.
Kdy pojedeš dál a kdy máš v plánu cestu dokončit?Na Tvém webu je totiž ticho po pěšině.Komunita která Tě sledovala by si informace zasloužila.
Dej jí čas taky jsem byl hodně zvědavej a jsem dál...
Katarinu jsem mel moznost poznat z par telefonu co jsme vedli ohledne vybaveni, ale i to na me udelalo dojem, z ni energie přímo sálala i pres mobil, je to živel, pro neco se rozhodla, udělala to , veděla ze to je dobrodružství, že ji může potkat cokoli a taky potkalo... :-), proč by nejela dál, copak ji v tom něco brání, spousta lidí je vdaných a ženatých a jezdí :-)