Skoda ze jsem nedostal taky cenu za nejvzdalenejsiho ucastnika kdyz jsem v jednom dni jel tam a zpatky...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Protože má má žena na mě taky trochu právo,tak jsem musel odjeti v sobotu.Moc se mě tam líbilo.Díky oganizačnímu teamu za realizaci a vám všem za příjemné a kamarádské chováví.V paměti mě utkvěli Ivo Bohuslav,Emilio,Peasmaker a jeho kámoš s BMW čepicí, DENY s kamarádem,Brumla s kámošem,ten kolega z Plzně co maká v Pardubicích,Vevis a ještě další,jejichž jména jsem s přibývajícími pivy zapoměl.Kluci díky.
Příště by to chtělo jmenovky nebo aby měl v nicku každý svoji fotku. Dokud bude ropa,budu jezdit BMW
...jj, bylo to príma ...a bylo fajn přiřadit si pár "ksichtů" k přezdívce z fóra, posedět, pokecat ...moc se mi líbila sobotní vyjížďka! (jen nechápu na co jsem měl tu buzolu )
Buzola byla po vyhlášení potřeba na trati v lese. Ta soutěž začínala po vyhlášení výsledků z orientačního závodu. Zúčastnili se ji dva lidé: Brňák Jim z Tišnova a Ivoš Šmíd z Hradce. Víc lidem se nechtělo. Ani se nedivím, foukalo jak sviňa a byla docela kosa.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Tak jsem hodku doma,sraz se vážne povedl, moc se mi na něm líbilo, poznal jsem nové lidi, podíval jse na vymazlené mašiny.....fakt díky za to....a ta výjíždka fakt bomba... Všem ať se daří... Životní filozofie.........GS
zůčastnil jsem se jen z pátku na sobotu..orientální závod byl parádní..perfektní trasa ..sjela se spousta dobrých lidí na těch nejlepších strojích ..díky všem pořadatelům a největší dík Cyclimu..nevím jak ze soboty na neděli, ale první noc nezamhouřil oka a hlídal ty naše lásky..jinak pro nezůčastněné..Abbe se nám na srazu stal dědečkem..ještě jednou velká gratulace ..a vzhledem k počasí..respekt všem zůčastněným ženám
neříkám nic a na moje slova dojde
Fb: Jara Přikryl
I ja jsem prezil a obstal v nekonecnych narazkach na me Oranžové moto akorat tam mate nejak vic alkoholickej alkohol nebo co.Moc Dekuji vsem organizatorum.
super akce kterou delali super lidi. moc dekuju cyclimu (a dalsim?) za usporadani. trochu me mrzelo, ze nedoslo na promitani, takze bylo super ze se stavil paji se zenou a urcite hodne lidi inspirovali na dalsi cestu. zajezdil jsem si perfektne, poznal spoustu lidi, jenom se musim omluvit ze si proste nepamatuju jmena - takze kdybysme neco resili a ja nevedel s kym mam tu cest, tak se pripomente, treba si nepamatuju nektery jmena lidi z nasi "zavodni" party. emilio, tebe si pamatuju! jo a jeste jednou velka gratulace abbemu ke vnucce!
Na pristi rok se budu tesit na flek, kde je moznost jinyho spani nez jen stan, jinyho jidla nez jen kure (a v sobotu obcas veprovy), jinyho kafe, nez jen turek bez mlika a jiny socialni zarizeni (sprchy), nez jen zadny.
Nicmene diky za dalsi povedenej weekend, naprosto perfektni byla sobotni vyjizdka. O tom zadna. Fakt paradne vymazlena trasa a itineriar zmaklej tak, ze nebyl jednoduchej a zaroven se to dalo zvladnout.
Taky se připojím ke gratulaci novopečenému dědovi a organizátorům za pěknou vyjížďku. Za počasí nikdo nemůže,ale pořád lepší,než kdyby pršelo.
Tady je pár fotek: http://bigr.rajce..._sv._Jiri/
[img][/img]
BIGR přiložený následující obrázek:
[185.52Kb]
Upravil BIGR dne 14.09.2008 16:24
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
A hadejte kdo sel v sobotu prvni spat? Napoveda:Je to prazak,ale neni to prazak!A Emilio,kdybys nemohl uhodnout,tak je o kousek vys vyfocen s fujarou.
Akce super.Jsem rad,ze jsem poznal dalsi super lidi,ktere jsem neznal.Napr.Hrabe X,Fanos R.,Peacemaker atd.Pocasi bylo super,aspon jsem mohl byt stale v jednom obleceni a nemusel resit prevlekani.Akorat ten muj malej spacak s komfortni teplotou 20 stupnu nebyl na spani v trenkach uplne idealni.A na zaver :nejlepsi navigator je Bob,o tom zadna!Prijeli jsme prvni,vsechny vysledky spravne,nejmene km,tak proc jsme sakra nevyhrali??!
Upravil vevis dne 14.09.2008 17:10
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Také děkujeme za krásnou akci se skvělými lidmi na úžasných motocyklech.
Perfektně vymyšlenej orientální závod
Díky Ciclimu, dík vám všem.
Mařa a Moňa
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
Poznal jsem spoustu dobrých kluků, viděl mnoho hezkých motorek. Pivo bylo dobré. Díky. Bylo to krásných cca 800 km. Pozdrav Abbému. Ať se vnučce daří !!!!!!!
No vidím, že se akce zdařila. Alespoň jste měli hezké počasí narozdíl od nás...5200 km, z toho 4500 v dešti...včera závěrečná tisícovka v nemoku...ale bez pádu. Tímto vychvaluji Mitasky 08, které mě fakt překvapily! Na suchu drží skvěle, na mokru to stojí za starou belu na každý gumce, ale bez pádu až do bezpečí garáže. Tak snad příště Každopádně do Bretagně v září nejezdějte
Baforský fdoleček forever....