Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 16 z 38:   1  ...  13    14    15    16    17    18    19  ...  38  

Trika BMWGS - UZAVŘENO.
Honza_BMW_VW
Přidané 02.02.2014 09:19

Registrace: 23.06.12
Milanovi věřím, objednal jsem obě barvy a doma rozhodnu, která je "lepší" pro syna ;o))
www.jantruhlar.cz

www.jantruhlar.cz
Milan V
Trika BMWGS - UZAVŘENO.
Přidané 02.02.2014 09:46

Registrace: 04.06.09
Honza_BMW_VW napsal:
Milanovi věřím, objednal jsem obě barvy a doma rozhodnu, která je "lepší" pro syna ;o))

Díky thumbs up Bude to určitě vypadat uchvancancujícně thumbs up Já si nechám udělat i mikinu..samozřejmě tmavou..aspoň to nebudu muset tak často práttongue
Upravil Milan V dne 02.02.2014 09:48
Bramborundum kardanrundummusic
http://www.tourde....banda.cz/

Honza_BMW_VW
Trika BMWGS - UZAVŘENO.
Přidané 02.02.2014 10:15

hele, hele, hele, nešvindluj, byly domluvený trika, takže to jako budeš mít něco navíc. Tak to tedy neee. Já chci taky mikinu a vestu, takže koukej dát návrhy a můžeme hlasovat o dalších kouscích a Ty budeš mít co dělat na jaře. Takhle by jsi jaro trávil zbytečně na motorce ;o))
www.jantruhlar.cz

www.jantruhlar.cz
Milan V
Trika BMWGS - UZAVŘENO.
Přidané 02.02.2014 10:29

Honza_BMW_VW napsal:
hele, hele, hele, nešvindluj, byly domluvený trika, takže to jako budeš mít něco navíc. Tak to tedy neee. Já chci taky mikinu a vestu, takže koukej dát návrhy a můžeme hlasovat o dalších kouscích a Ty budeš mít co dělat na jaře. Takhle by jsi jaro trávil zbytečně na motorce ;o))

No tak to bude mela Shock Grin zatím s tím doma provokovat nebudu zip it! Uvidíme jak to dopadne a jestli mě při balení a vození na poštu neodvezou taky tongue

Honza_BMW_VW
Trika BMWGS - UZAVŘENO.
Přidané 02.02.2014 10:43

Milan V napsal:
Honza_BMW_VW napsal:

No tak to bude mela Shock Grin zatím s tím doma provokovat nebudu zip it! Uvidíme jak to dopadne a jestli mě při balení a vození na poštu neodvezou taky tongue

...jak nebudu provokovat. Musíš říct manželce, že ji dáš možnost vyniknout, ukázat jak je dobrá, že zvládne skvěle mikiny/vesty a může je i poslat Tvým kamarádům, kteří je budou rádi nosit a vozit po celé ČR a mnozí i dále. Takže dnes po obědě to doma prober a jsem zvědav na ty další kousky. Ale, pravda, netlač na pilu, nerad bych, aby nepochopila svoji výzvu, poslal Tě do garáže a nebo někam dále a Ty pak kreslil další kousky někde pastelkama. Tak, je to na Tobě chlape, rovnou objednávám velikost "M" ;o))
www.jantruhlar.cz

www.jantruhlar.cz
Milan V
Trika BMWGS - UZAVŘENO.
Přidané 02.02.2014 11:30

Honza_BMW_VW napsal:
Milan V napsal:
Honza_BMW_VW napsal:

...jak nebudu provokovat. Musíš říct manželce, že ji dáš možnost vyniknout, ukázat jak je dobrá, že zvládne skvěle mikiny/vesty a může je i poslat Tvým kamarádům, kteří je budou rádi nosit a vozit po celé ČR a mnozí i dále. Takže dnes po obědě to doma prober a jsem zvědav na ty další kousky. Ale, pravda, netlač na pilu, nerad bych, aby nepochopila svoji výzvu, poslal Tě do garáže a nebo někam dále a Ty pak kreslil další kousky někde pastelkama. Tak, je to na Tobě chlape, rovnou objednávám velikost "M" ;o))

..uf Grin Já vím jakým potiskem budou ty trička, už něco podobného mám a proto bych taky rád i na mikinu pray Uvidíme co se s tím pak dá dělat..bylo by to fajn Wink někdo tu i myslím psal..večer na srazu na pivko a tak na triko mikinu Grin
No a do garáže chodím rád, je tam sice zima, ale sednout si na moji bramboru je moc príma tongue a třeba i za trest Grin

rick
Trika BMWGS - UZAVŘENO.
Přidané 02.02.2014 12:08

Registrace: 29.04.12
Ještě vymyslete sraz všech v tričkách a vytvoříme rekord.
oranžová dvanáctka

www.kuchynekoupelny.eu
Honza_BMW_VW
Trika BMWGS - UZAVŘENO.
Přidané 02.02.2014 12:26

...na radarce woe ;o))
www.jantruhlar.cz

www.jantruhlar.cz
strogas
Trika BMWGS - UZAVŘENO.
Přidané 02.02.2014 12:29

Registrace: 02.08.12
Taky jsem vzal dvě,ale akci jsem objevil až včera,takže na poslední chvíli.clap

Bob
Trika BMWGS - UZAVŘENO.
Přidané 02.02.2014 12:36

Registrace: 24.10.07
tvl to budeme jak na spartakiádě,trička,čepice....
Dovoz a prodej motocyklů Bmw - www.cestovniendura.cz
www.baworak.cz/images/news/2020/bob-logo-ce-small.png

www.cestovniendura.cz
Honza_BMW_VW
Trika BMWGS - UZAVŘENO.
Přidané 02.02.2014 12:38

..no pozor, bude to jen jeden den. Na druhý den je předepsaný úbor červené trenky, bílé tílko a myslím, že kdo takto odjede off (samosebou s helmou, rukavicemi a botami), má u mě lahev, nebo něco takového sem tam psal, musím pohledat čeho ;o))
www.jantruhlar.cz

www.jantruhlar.cz
Bob
Trika BMWGS - UZAVŘENO.
Přidané 02.02.2014 12:41

Registrace: 24.10.07
Jeňo to mě nedělá problém,ale kde sehnat ty echt červený s proužkem co jsme nosili na tělák
Dovoz a prodej motocyklů Bmw - www.cestovniendura.cz
www.baworak.cz/images/news/2020/bob-logo-ce-small.png

www.cestovniendura.cz
rick
Trika BMWGS - UZAVŘENO.
Přidané 02.02.2014 12:42

Registrace: 29.04.12
na Radarku ty méďové od nás nechtějí,ale zkusím je přemluvitargue
oranžová dvanáctka

www.kuchynekoupelny.eu
Honza_BMW_VW
Trika BMWGS - UZAVŘENO.
Přidané 02.02.2014 13:02

Bob ....a s kapsou vzadu. Pravda, kdo bude mít trencle s lampasem a ještě zmuchlanej kapesník v zadní kapse, je velitel ;o))
Rick - jak nechtějí, dyk je to povinné. Já to doma takto prezentuji, že je to povinné, byť i moje kamarádka domácí má kulaté narozky, ale až v neděli.
www.jantruhlar.cz

www.jantruhlar.cz
Waltr
Trika BMWGS - UZAVŘENO.
Přidané 02.02.2014 14:33

Registrace: 27.06.08
Milan V napsal:
Waltr napsal:
http://www.pextex...egent.html
To asi ano, ale ne každý je inspektor Očko. Grin

TAK TOHOTO JSEM SE PŘESNĚ OBÁVAL...NIKDO ZA CELOU DOBU NEBYL SCHOPNÝ ZJISTIT ŽE EXISTUJE Google a najít si to podle toho co se psalo na začátku..psalo se ..Královská modrá a Navy.. A TEĎ SE TADY ZAČNOU OBJEVOVAT BARVI TRIČEK a ještě blbě Angry

prosím Vás..podle prvního odkazu je to špatně Shock..není to Námořnická modrá ale NAVY!!!! A jedná se o tričko Sol's Imperial a ne Sol´s - Regent. Nevymýšlejte prosím Vás nic nebo budou zmatkyFrown

Máte to tady http://www.inetpr...--RTX_PT2K

Milý Milane. Jen jsem odkaz který jsi zde dal ty, správně vložil tak aby, ostatní co májí gůgl nemuseli gůglit zdlouhavě. A ty mě teď za to plísníš.
A ještě ten svůj příspěvek smažeš, je nějaké vysvětlení?

Bajlak
Trika BMWGS - UZAVŘENO.
Přidané 02.02.2014 15:12

Registrace: 19.06.12
Dnes jsem se vrátil z hor tak jsem to stihl jen tak tak objednat. Chtěl jsem to rovnou i zaplatit, ale buď jsem slepý a nebo ještě nebylo zveřejněno číslo účtu.
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén clap

Milan V
Trika BMWGS - UZAVŘENO.
Přidané 02.02.2014 15:14

Waltr napsal:
Milan V napsal:
Waltr napsal:
http://www.pextex...egent.html
To asi ano, ale ne každý je inspektor Očko. Grin

TAK TOHOTO JSEM SE PŘESNĚ OBÁVAL...NIKDO ZA CELOU DOBU NEBYL SCHOPNÝ ZJISTIT ŽE EXISTUJE Google a najít si to podle toho co se psalo na začátku..psalo se ..Královská modrá a Navy.. A TEĎ SE TADY ZAČNOU OBJEVOVAT BARVI TRIČEK a ještě blbě Angry

prosím Vás..podle prvního odkazu je to špatně Shock..není to Námořnická modrá ale NAVY!!!! A jedná se o tričko Sol's Imperial a ne Sol´s - Regent. Nevymýšlejte prosím Vás nic nebo budou zmatkyFrown

Máte to tady http://www.inetpr...--RTX_PT2K

Milý Milane. Jen jsem odkaz který jsi zde dal ty, správně vložil tak aby, ostatní co májí gůgl nemuseli gůglit zdlouhavě. A ty mě teď za to plísníš.
A ještě ten svůj příspěvek smažeš, je nějaké vysvětlení?

Pokud jde z toho cítit že je to zaměřeno proti tobě tak se omlouvám.Prostě je toho hodně co tady není vidět a tak je i pak má reakce helpless A já nic nesmazal, nevím co myslíš?

micak
Trika BMWGS - UZAVŘENO.
Přidané 02.02.2014 17:47

Registrace: 18.07.13
Objednáno...
Kolik triček se teda bude ve výsledku vyrábět?

paja1
Trika BMWGS - UZAVŘENO.
Přidané 02.02.2014 17:49

Registrace: 02.02.09
Bajlak napsal:
Dnes jsem se vrátil z hor tak jsem to stihl jen tak tak objednat. Chtěl jsem to rovnou i zaplatit, ale buď jsem slepý a nebo ještě nebylo zveřejněno číslo účtu.

Noboj neboj už máš informace v mailu...Smile
Pája

paja1
Trika BMWGS - UZAVŘENO.
Přidané 02.02.2014 17:58

Registrace: 02.02.09
micak napsal:
Objednáno...
Kolik triček se teda bude ve výsledku vyrábět?

Teď je jich 316, ale jedna objednávka na 4 trika možná nebude platit.

Každopádně objednávky končí dnes 20:00!!!!!
Pája

Strana 16 z 38:   1  ...  13    14    15    16    17    18    19  ...  38  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 55
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,710
Nejnovější člen: ombre73

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.58 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI