Honza_BMW_VW napsal:
Milanovi věřím, objednal jsem obě barvy a doma rozhodnu, která je "lepší" pro syna ;o))
Díky Bude to určitě vypadat uchvancancujícně Já si nechám udělat i mikinu..samozřejmě tmavou..aspoň to nebudu muset tak často prát
Upravil Milan V dne 02.02.2014 09:48
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
hele, hele, hele, nešvindluj, byly domluvený trika, takže to jako budeš mít něco navíc. Tak to tedy neee. Já chci taky mikinu a vestu, takže koukej dát návrhy a můžeme hlasovat o dalších kouscích a Ty budeš mít co dělat na jaře. Takhle by jsi jaro trávil zbytečně na motorce ;o))
www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal:
hele, hele, hele, nešvindluj, byly domluvený trika, takže to jako budeš mít něco navíc. Tak to tedy neee. Já chci taky mikinu a vestu, takže koukej dát návrhy a můžeme hlasovat o dalších kouscích a Ty budeš mít co dělat na jaře. Takhle by jsi jaro trávil zbytečně na motorce ;o))
No tak to bude mela zatím s tím doma provokovat nebudu Uvidíme jak to dopadne a jestli mě při balení a vození na poštu neodvezou taky Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Honza_BMW_VW napsal:
No tak to bude mela zatím s tím doma provokovat nebudu Uvidíme jak to dopadne a jestli mě při balení a vození na poštu neodvezou taky
...jak nebudu provokovat. Musíš říct manželce, že ji dáš možnost vyniknout, ukázat jak je dobrá, že zvládne skvěle mikiny/vesty a může je i poslat Tvým kamarádům, kteří je budou rádi nosit a vozit po celé ČR a mnozí i dále. Takže dnes po obědě to doma prober a jsem zvědav na ty další kousky. Ale, pravda, netlač na pilu, nerad bych, aby nepochopila svoji výzvu, poslal Tě do garáže a nebo někam dále a Ty pak kreslil další kousky někde pastelkama. Tak, je to na Tobě chlape, rovnou objednávám velikost "M" ;o))
www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal:
No tak to bude mela zatím s tím doma provokovat nebudu Uvidíme jak to dopadne a jestli mě při balení a vození na poštu neodvezou taky
...jak nebudu provokovat. Musíš říct manželce, že ji dáš možnost vyniknout, ukázat jak je dobrá, že zvládne skvěle mikiny/vesty a může je i poslat Tvým kamarádům, kteří je budou rádi nosit a vozit po celé ČR a mnozí i dále. Takže dnes po obědě to doma prober a jsem zvědav na ty další kousky. Ale, pravda, netlač na pilu, nerad bych, aby nepochopila svoji výzvu, poslal Tě do garáže a nebo někam dále a Ty pak kreslil další kousky někde pastelkama. Tak, je to na Tobě chlape, rovnou objednávám velikost "M" ;o))
..uf Já vím jakým potiskem budou ty trička, už něco podobného mám a proto bych taky rád i na mikinu Uvidíme co se s tím pak dá dělat..bylo by to fajn někdo tu i myslím psal..večer na srazu na pivko a tak na triko mikinu
No a do garáže chodím rád, je tam sice zima, ale sednout si na moji bramboru je moc príma a třeba i za trest Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
..no pozor, bude to jen jeden den. Na druhý den je předepsaný úbor červené trenky, bílé tílko a myslím, že kdo takto odjede off (samosebou s helmou, rukavicemi a botami), má u mě lahev, nebo něco takového sem tam psal, musím pohledat čeho ;o))
www.jantruhlar.cz
Bob ....a s kapsou vzadu. Pravda, kdo bude mít trencle s lampasem a ještě zmuchlanej kapesník v zadní kapse, je velitel ;o))
Rick - jak nechtějí, dyk je to povinné. Já to doma takto prezentuji, že je to povinné, byť i moje kamarádka domácí má kulaté narozky, ale až v neděli.
www.jantruhlar.cz
TAK TOHOTO JSEM SE PŘESNĚ OBÁVAL...NIKDO ZA CELOU DOBU NEBYL SCHOPNÝ ZJISTIT ŽE EXISTUJE Google a najít si to podle toho co se psalo na začátku..psalo se ..Královská modrá a Navy.. A TEĎ SE TADY ZAČNOU OBJEVOVAT BARVI TRIČEK a ještě blbě
prosím Vás..podle prvního odkazu je to špatně ..není to Námořnická modrá ale NAVY!!!! A jedná se o tričko Sol's Imperial a ne Sol´s - Regent. Nevymýšlejte prosím Vás nic nebo budou zmatky
Milý Milane. Jen jsem odkaz který jsi zde dal ty, správně vložil tak aby, ostatní co májí gůgl nemuseli gůglit zdlouhavě. A ty mě teď za to plísníš.
A ještě ten svůj příspěvek smažeš, je nějaké vysvětlení?
Dnes jsem se vrátil z hor tak jsem to stihl jen tak tak objednat. Chtěl jsem to rovnou i zaplatit, ale buď jsem slepý a nebo ještě nebylo zveřejněno číslo účtu.
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
TAK TOHOTO JSEM SE PŘESNĚ OBÁVAL...NIKDO ZA CELOU DOBU NEBYL SCHOPNÝ ZJISTIT ŽE EXISTUJE Google a najít si to podle toho co se psalo na začátku..psalo se ..Královská modrá a Navy.. A TEĎ SE TADY ZAČNOU OBJEVOVAT BARVI TRIČEK a ještě blbě
prosím Vás..podle prvního odkazu je to špatně ..není to Námořnická modrá ale NAVY!!!! A jedná se o tričko Sol's Imperial a ne Sol´s - Regent. Nevymýšlejte prosím Vás nic nebo budou zmatky
Milý Milane. Jen jsem odkaz který jsi zde dal ty, správně vložil tak aby, ostatní co májí gůgl nemuseli gůglit zdlouhavě. A ty mě teď za to plísníš.
A ještě ten svůj příspěvek smažeš, je nějaké vysvětlení?
Pokud jde z toho cítit že je to zaměřeno proti tobě tak se omlouvám.Prostě je toho hodně co tady není vidět a tak je i pak má reakce A já nic nesmazal, nevím co myslíš?
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Bajlak napsal:
Dnes jsem se vrátil z hor tak jsem to stihl jen tak tak objednat. Chtěl jsem to rovnou i zaplatit, ale buď jsem slepý a nebo ještě nebylo zveřejněno číslo účtu.