Rád jsem všechny videl!Bylo to super.Nejvetši radost mi udelal Bohumil!Od Radarky neskutecnej pokrok!Trochu mu zavidim idealni postavu cyklisty vrchaře.To by se to jezdilo v kopcich!
Taky je super,ze jak v patek,tak v sobotu tam byla vzdy alespon jedna super motorka.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Byl jsem tam jen v pátek v sobotu ráno jsem odjel. Akce parádní krásné prostředí dobrá sestava. Odjel jsem domu abych vyděl ještě něco z akce která byla na našem letišti bohužel jsem přijel zrovna když jeden pilot nezvládl plochou vývrtku na zádech a vrtal až na zem. Budiš mu země lehká. http://www.ceskat...nul-pilot/
servisak napsal:
Jo Tondo tak jsem platil 3100. Mame asi vip ceny
Je vidět, že jsme byli na baru vždy ve stejnou chvíli (bohužel naše drahé polovičky taky - ty je fakt lepší šatit než je "živit a napájet" ).
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Některej z pánů,co přivezli "ochutnat" tu jejich domácí samohonku,se mě asi pokusil otrávit
...už ty vaše slepecký vody nepiju a vychvalujte si to,jak chcete
Jinak "malá Radaka" super škoda,že jsem nemohl zůstat do neděle Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
servisak napsal:
Jo Tondo tak jsem platil 3100. Mame asi vip ceny
Je vidět, že jsme byli na baru vždy ve stejnou chvíli (bohužel naše drahé polovičky taky - ty je fakt lepší šatit než je "živit a napájet" ).
Kristepane,to jste meli kavijar?
Ne, ne. Cena byla pro mě naprosto v pohodě (3038Kč - zaokrouhlil jsem to na 3100Kč). On ten lístek byl za mě i za Evu a 1200Kč z toho bylo za ubytování pro dva lidi na víkend. Pak v tom bylo komplet jídlo a pití pro dva lidi (a jak v pátek, tak v sobotu pro mě dvě večeře). A ten zbytek částky zapříčinilo to, že jsme se jen v sobotu se servisákem (a tak ob jednu rundu i s našima polovičkama) nějak rozjeli v kořalkách - začalo to cca ve 14,30h a skončilo to okolo půlnoci - počet kořalek byl bohužel dvojciferný s dvojkou na začátku
Takže si myslím, že je to spíše z "levnějšího kraje". Ceny za všechno (jídlo, pití, ubytko) jsou na "Kašparovce" spíše lidové. Já jsem tam nadmíru spokojenej - letos jsem tam byl týden s dětma na horách, a pak dvakrát na motorce, a teď na srazu a vždy spokojenost.
Upravil Tonda dne 21.07.2014 08:47
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Eman_ napsal:
Prosim vas,na cem tam prijel vevis?
Vcera jsem mu volal a on rikal,zavolej pozdeji,jedu ted do kopce....
Pokud vím, tak na krásném dvouventilu:-).
My si vzpoměli na tradiční rumunské bivakování pod plachtou, Drákula si domluvila doprovod na zářijové Rumunsko no a těch piv a slivovic taky nebylo nejmíň...
Ivan přiložený následující obrázek:
Tak su doma...trochu sem to z druzkou protahl jeste s noclehem v praze kdyz sme si uz vyjeli.supr akce a su moc raad ze sem vas fsecky zkoukl.diiiky.
Kupredu spatki ni krok...
velmi hezké místo a fajn akce rad sem vás viděl
dojezd od tondy bečkovi za zády ze začátku pro mě tragedie obdivuji všechny ženy co jezdí tandem [flash width=200 height=50][/flash]
když ho miluješ není co řešit
Tak jsem dneska rozebral vyteklé vidle. Už se v tom někdo hrabal a nasral tam jednobřitý gufero. Objednal jsem na motořetězech.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Už jsem s tím ani nepočítal..ale nakonec jsem zapíchl lopatu do písku..hodil na sebe triko, kopl do vrtule a v sobotu navečer dorazil. Dobrá akce, pivko mi poslední dobou nejede a ta borovička to taky moc nespravila
Známé tváře, pěkné motorky, super místo..nedělní courání po kopečkách ( potkal jsem snad jenom pět aut ) a odpolední zdřímnutí pod břízkou mi spravilo náladu . Díky .. a zase příště