Dneska ráno nás přivítalo sluníčko, celý den bez deště, dokonce i opalovačka. Medik nasbíral boční kufr hub, menší partička si vyjížďku protáhla až na Sokolovsko, dorazili další účastníci a prostě panuje skvělá nálada.
xHackerM napsal:
Dneska ráno nás přivítalo sluníčko, celý den bez deště, dokonce i opalovačka. Medik nasbíral boční kufr hub, menší partička si vyjížďku protáhla až na Sokolovsko, dorazili další účastníci a prostě panuje skvělá nálada.
Tak to je moc dobře,že se vám akce daří.Ve Znojmě od rána lilo a přestalo až kolem poledne.
.
Sice jsme byli s Joem jen na "otočku" z pátku na sobotu, ale bylo to fajn - dobře jsme se večer bavili. Včera celá cesta nějakým zázrakem bez deště (kromě snad 10-ti kilometrů). Dneska už tak půlka cesty propršela a někde docela fest. Tak si tam užijte i ten dnešní večer. http://tonda1200....zin-Utery/...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
Sice jsme byli s Joem jen na "otočku" z pátku na sobotu, ale bylo to fajn - dobře jsme se večer bavili. Včera celá cesta nějakým zázrakem bez deště (kromě snad 10-ti kilometrů). Dneska už tak půlka cesty propršela a někde docela fest. Tak si tam užijte i ten dnešní večer. http://tonda1200....zin-Utery/
Fotoreportér nezklamal.Ještě mu neoschla motorka a fotky už jsou tady.
.
Za střední Čechy hlásím příjezd v pořádku. Sice půlku cesty lilo, ale to mi zážitky z bezva akce nemůže zkazit. Rád jsem Vás poznal a těším se na další setkání.
...do Liberce sem dorazil vpoho. Trochu lilo cestou do Plzně, trochu v Plzni, trochu v Pze, a pak už sucho, no a v Liberci pro změnu mlha jak v Úterý v pátek.
Jinak Michalovi díky za organizaci, bylo to dobré vč. plánování hezkého počasí na sobotu.
Díky Medikovi jsem se naučil čistit plexi na helmě, díky Rickovi novému přístupu k ženám, díky Ferovi a jeho navigačním schopnostem jsme byli první ve vyhlášené soutěži, díky Sadílkovi za promítání/vyprávění a jinému náhledu na život, Káčovi za skvělé a zaujaté vyprávění o staré továrně a vlastně díky všem za dobrou a pohodovou atmosféru.
Takže za rok opět.
Mějte se všichni jak chcete a když tak ještě o něco lépěji. Čus H
www.jantruhlar.cz
Děkujeme všem za účast na srazu. Všechny jsme Vás rádi viděli.
Kluci na orienťáku mi udělali radost. Jednak vyzkoušeli, jestli jsem to dobře připravil (odhalili menší nedostatky) a druhak oceňuji odvahu a nadšení, jak do toho vlítli. Zaslouženě si pak odnesli hodnotné dary. ON vyjížďka byla rovněž super a dokonce se i kluci trhli a jeli ještě pod vedením Melizoye dále na severozápad, až k Sokolovu.
Rovněž moc děkuji Honzovi z PSI (Ero), který dorazil již v pátek, oproti původně zamýšlenému sobotnímu odpoledni a byl na sraze s námi až do samotného konce. Bylo super vidět jejich oblečení naživo a moci se zeptat na cokoliv, odzkoušel, osahat...
Jak již psal Honza, Sadílek dovezl dva díly cestopisu a bylo super to vidět!
Počasí bohužel ovlivnit nemůžu, nicméně sobota byla výborná, vyjížďky bez kapky, dokonce sluníčko. Ovšem příjezd a odjezd hooooooold na vodě.
Tak jsem zmokl alespoň po cestě domů když už pátek i sobota byly v pohodě, ale oběd jsem stihl . Jinak díky za fajn víkend a tady jedna fotka ze sobotního prodlouženého výletu.
Paul přiložený následující obrázek:
I za mě díky za fajn společnost..Té nikdy není dosti. Někdy přijedte kouknout na naše přednášky. trošku popijem a pokecáme. http://www.gs-adventure.cz/podzim-zima-ve-znameni-cestovatelskych-prednasek-2014-2015/
Hezký den všem..
Upravil tomaspelant dne 14.09.2014 16:36
tom3
Také děkuji za fajn společnost a bezva pokec a pořadatelům všechna čest a velké díky za dokonale připravené zázemí.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Taky chválím,až teď jsem dospal neděli. Slintal jsem nad Saďochem,krásnou projížďkou s bezva obědem ve skále. Jo a ještě díky za vynikající jídlo a bezkonkurenční pivko.!!
Jen jsem postr?dal samolepky III.ročníku.
oranžová dvanáctka