dodge_srt8 napsal:
Ja to mám tak ze když je kolo full tak jedine 26 nebo 27,5 když je pevný rám tak 29.toz tak můj názor a rukama mi už prošlo opravdu hodně kol. ...... Můj názor
Mám to tak zcela přesně i doma. kromě toho HT, ten už šel do světa...
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
- HT - zásadně 29"
- maratonský / XC full - 29" (zdvihy 100-110mm)
- trailbike / enduro full - 27,5" (zdvihy 120mm a více)
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
Když bike v dnešní době, tak takto:
- HT - zásadně 29"
Příliš radikální. S tímto názorem bys měl napsat výrobcům kol, ať už přestanou vyrábět pořád ty 26", když jsou tak na hov*no podle tebe.
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Beru to jen jako designovou hříčku a ne vážný pokus o vstup BMW na trh kol. Nekomu to možná přijde hezké a koupí si to jako doplněk, když už na tom je znak BMW .
Osobně se mi to nelíbí a na ježdění to taky asi moc nebude. Možná tak na stezku pro bruslaře .
Taky tam psali ze jich bude jen 500 BMW udelalo i nejake detske kola, odrazedla a nevim co jeste. Ale ne seriovie, takze se neboj, nestavamse z nich zatim vyrobce kol a kocarku
Upravil radovant dne 16.04.2015 07:55
Dedkoid napsal:
Hej hola, není tu nějaký šikula co by uměl vyměnit střed. osu, kliky a kazetu? To vše v Praze. Jsem se ptal v servisu a maj volno až za 14 dní. :-(
Pokud máš náhradní díly , není problém . Jsem z Prahy 4.
Vjetrnik napsal:
- HT - zásadně 29"
Amen pravím
Já bych to zase tak nepaušalizoval... Záleží kolik, co a jak člověk jezdí. Myslím, že spousta lidí na ty své výlety nepotřebuje zrovna to, co je aktuálně top nebo in...
KTM 1190 Adventure R
Geralt napsal:
Já bych to zase tak nepaušalizoval... Záleží kolik, co a jak člověk jezdí. Myslím, že spousta lidí na ty své výlety nepotřebuje zrovna to, co je aktuálně top nebo in...
...tak samozřejmě, dá se jezdit na kostitřasu....ani GS není potřeba, když existuje Jawa...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
- HT - zásadně 29"
Amen pravím
Jistě to tak bude, ale stejně se přikláním k názoru, že 26ky budou výrobci nabízet coby kola juniorská, pro dospělé bude v nabídce 27,5 a 29.
Drtivá menšina, co využívala obratnosti 26, přejde na 27.5, zbytek pak zřejmě zvolí 29, mluvíme-li o MTB.
Já jsem si cvičně předevčírem zvolil jízdu z práce domů na trekingu 28, mám to 55km (prakticky roviny asfaltový i občas šotolinový) a liboval jsem si. Tu samou trasu jsem jel na MTB 26, a kdybych neměl v sobě 4 plzničky, asi bych sakroval.
červenej Elf