Jerryk napsal:
Právě je už oznámen nástupce - už je uveden v TT katalogu 2018 jako Aventuro Carbon 2
Tištěnej katalog nemám a google nic moc. Nějaký info, pls. Rozdíly, novinky?
Mám tu původní, hned jak ji uvedli a je boží. Chtěl jsem si ji letos koupit znovu a za tu slevovou cenu i koupím, ale stejně mě to zajímá
To je jako aventuro po 3 letech po smrti?
To mi ani neříkej Před tím jsem měl Uvex enduro karbon a ta mi vydržela přes 6 let a ještě teď ji mám jen tak do města.
Jsem trochu doufal, že když si koupím helmu za 2x tolik, že vydrží aspoň těch 6-7 let, což je cca udávaná životnost skořepiny z karbonu
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
To je jako aventuro po 3 letech po smrti?
To mi ani neříkej Před tím jsem měl Uvex enduro karbon a ta mi vydržela přes 6 let a ještě teď ji mám jen tak do města.
Jsem trochu doufal, že když si koupím helmu za 2x tolik, že vydrží aspoň těch 6-7 let, což je cca udávaná životnost skořepiny z karbonu
Ne to není, ale měl jsem s ní na podzim pád a víme jak je to s karbonem . Takže ji teď v zimě používám na pitbike. Jinak mimo zimu jezdím každej den a jedinej problém byly lícnice. Známý to problém prvních kusů. Ale mě se to stalo až teď na podzim. Tak jsem si říkal, že ji nechám spravit (lícnice) na pitbike a na silnice si koupím novou.
Upravil xarrow dne 10.02.2018 19:59
Ne to není, ale měl jsem s ní na podzim pád a víme jak je to s karbonem
Jo, tak to je jasný a nejde jenom o karbon... po pádu, respektive po větším nárazu do helmy, vždy vyměnit
bych řekl, že výraz kopie je v tomto případě trochu neoprávněnej, když Nexx je výrobce Aventura
To je, jak kdybys řekl, že octavia v "holotě" je kopií octavie v "plný palbě"
bych řekl, že výraz kopie je v tomto případě trochu neoprávněnej, když Nexx je výrobce Aventura
je to malinko jiná přilba stejného vzhledu od stejného výrobce..
napisu TomasoviTT jeslti nemaji nekde hi-res alespon 300 dpi. Tohle je napul k hovnu... NEnahrazuje to tistenej.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ten tistenej podle mě o moc lepší není... a 150 DPI na iPadu čtu prakticky běžně... je to celkem v pohodě... Taky to je pro formát A5 není to pro A4...
Možná výraz kopie nebyl správnej, ale octavia v plný palbě jak ty říkáš bez sluneční clony není plná palba. Přesně ze stejného důvodu vyprovává nexx svoje helmy za 129-179 euro.
A pro mě je stejně aventuro okopírovaná nexxka
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
HonzaGS-SV napsal:
Ten tistenej podle mě o moc lepší není... a 150 DPI na iPadu čtu prakticky běžně...
...omg...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Zdar vsetkym co mate / mali ste prvu verziu aventuro carbon
Robila sa len do velkosti XXL (aventuro2 je uz i v XXXL)
Jelikoz je v prodeji od 2014-2015 a mnoho z Vas ju maju / mali napiste mi prosim Vase skusenosti HLAVNE ci Vam velkostne casom "povolila"
Dik
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
chlapi, to uz nikto nemate, nepamate si na aventuro?
Pls - napiste skusenosti ci velkostne "povolila"
Dakujem
DK
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk