Tak já už mám první výsledky. před Vánocema 95, teď 98. se z toho poseru
Upravil Novej dne 13.01.2015 13:02
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
jen pro udržení nohou na zemi:
člověk je schopnej nabrat maximálně 6kg čistý svalový hmoty za rok (bez steroidů)...tj. asi 0,5kg za měsíc
Je to teda populační průměr,takže je možný,že někdo z vás je Hulk
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Ja mam 2kg na vrch! Kdyz nabiras hmotu, tak vetsinou ne cistou. Na to nemusis bejt hulk. Nasadis Kreatin natahnes vodu... Ty 2 kilca za mesic jsou uplne v pohode. Jen doufam, to takhle lehce pujde i dolu, az budeme vysekavat!
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
me se moc nedari v praci od nevidim do nevidim same stresy , no snad se to zlepsi
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Pred 9 tydny jsem si upravil jidelnicek podle kluka kterymu to rozepsal dietolog. V zakladu je to snidane 4 vajicka,ale pouze 2 zloutky udelat z toho treba omeletu,za 3 hod si vzit jablko,za dalsi 3hod 200g kureciho a 150g ryze+pulka salatove okurky,pote za 3hod jabko a zase za 3h 150g kureciho a 60g ryze.zase zelenina k tomu. Vypit 3l citronove vody. Jidelnicek se kazdy den lehce obmenuje o testoviny a teleci,nekdy hovezi. No a zhubnul jsem ze 118 na 107 kg pri 193 cm
To bych chcipl hlady! Toho "dietologa" bych chtel potkat...
Upravil BURE dne 14.01.2015 19:44
TomR1 napsal:
Tak jestli k tomu správně cvičí tak to nemusí být ve svalech ne..???
Tom
musí, o to právě jde. s kreatinem se do svalu natáhne voda tím se zvýší síla, vytrvalost (cvičenec udělá o dvě tři opakování víc), zkrátí se regenerační doba, společně se zavodnenim se logicky zvýší i hmotnost cvičence což může být nežádoucí třeba u silového sportovce (u mě), to by měli řešit vyšší formy kreatinu kde by nemělo docházet k zavodneni, ovšem účinky takových forem kreatinu nebyly prokázány. všechny vědecké studie o kreatinu se provádí s klasickým kreatin monohydrátem, jeho účinky pocítí 90% sportovců, je levný a bez vedlejších účinků.
Kejdo: Ze se na to Ty nevyseres?! Kdyz Te to nezajima, dej si radeji dva lahvace a jdi spat...
TomR1: Zjednodusene - svaly rostou, kdyz jim das cilenym a vhodnym zpusobem couda a nasledne stejnym zpusobem nazrat. To, ze se budes tejrat hlady docilis (krome nezanedbatelneho ubytku tuku) velke ztraty aktivni hmoty, coz urcite nechces. Zpomalis si sakramentsky metabolismus, tudis si zvysis schopnost pribirat tuky, coz taky nechces. To co tu bylo popsane vyse je pro 120kg manika tak na svacinu, obed a druhou veceri a to by nesmel nic delat. Tudiz to je 1/3 -1/2 toho, co by mel snis, aby zdrave shazoval. Kdyby to byl opravdovy dietolog, tak ho poradne premeri. Chlap by vedel, kolik ma v tele svalu, vody, tuku... Jinymi slovy aktivni hmoty ku neaktivni. A mozna by pak cumel jak chleba z tasky, az by zjistil, ze je na tom po takovem vahovem ubytku hur, nez pred nim...
Vypadam tu asi za strasnyho chytrolina, ale clovek nemusi byt reditel vyvojoveho oddeleni Mitasu, aby vedel, ze kdyz do pneu nenahusti pozadovany objem vzduchu, tak si v lepsim pripade pneu zku*vi a v horsim pripade si rozbije hubu...
Jasne nejsem zadnej odbornik na stravovani,ale to co jsem psal ,ze jim tak to jsem v zivote nikdy nesnedl. Jezdil jsem 10let na kamionu a stravovani si dovedes predstavit. Pokud jim takhle po 3h tak jsem nasycenej a funguje to v tom ze jsem shodil pres 10kg. Na uz vic do sebe stejne nedostanu -nemam hlad. Cvicit jsem k tomu samozrejme zacal,ale posilovna me nebavi a tak beham 4km a pak si dam serii 30kliku,50 lehsedu,30kliku a zase 50lehsedu. To jsem v zivote neudelal. Max jsem dal 15 kliku a bylo hotovo. Tak ja si myslim,ze to tak hrozny asi nebude. Samozrejme nerozumim tomu tolik jako ty . Mysleno v dobrem.
nejlepší je,být dietolog..."věda" co má tisíc správných odpovědí,ale nikdo tomu pořádně nerozumí...
Pak je samozvanej dietolog každej,kdo přečte víc,jak 2 čísla MuscleFitness
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA