barborina napsal:
Čau, koupila se motorka a byla k tomu i tato přilba. Přilba je krásná, zachovalá, skoro jak kdyby nebyla používaná. Kamarádovi nevyhovuje, nechce ji a nabízí mi ji.
Jde na to ještě vůbec něco koupit - plexi, štít, výstelky?
Má te jí někdo a máte v ní interkom?
Jak píšu, přilba je nádherná, ale nechci si dotáhnout něco, na co v budoucnu už nic neseženu a nedám do toho ani interkom...
Díky za rady.
Určitě bych se poptal např. na mojegs.cz teď jsem si tam kupoval díly na mou Enduro helmet..
Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich
barborina napsal:
Čau, koupila se motorka a byla k tomu i tato přilba. Přilba je krásná, zachovalá, skoro jak kdyby nebyla používaná. Kamarádovi nevyhovuje, nechce ji a nabízí mi ji.
Jak píšu, přilba je nádherná, ale nechci si dotáhnout něco, na co v budoucnu už nic neseženu a nedám do toho ani interkom...
Díky za rady.
Mám ji už roky, je hodně dobrá. Dal jsem si do ní Interphone F5, montáž cca na hoďku.
S náhradními díly budeš ale mít asi už problém, sháněl jsem vnitřní výstelku, ale po celé Evropě jsem u autorizovaných ani jiných prodejců nenašel ani jednu. prý už je to dávno nevyráběný model, takže smolík. Stejná story s plexi. Když už to třeba někde na eshopu měli vypsané, jakože skladem, tak při pokusu objednat mě odmítli s tím že to nemají. Strávil jsem tím asi dva měsíce, volal jsem si asi s 15 různými firmami napříč Evropou. Ještě chci zkusit Státy, ale mám trošku obavy, že s dopravou to už bude stát jako půlka nové helmy ( pokud to vůbec samozřejmě seženu). Want it? Do it !!
barborina napsal:
Díky za rady.
Tyto starší BMW helmy dělal Uvex a mám pocit, že většina komponentů je kompatibilních s Uvex Enduro... Sice už se taky nedělá, ale vyrábí se v licenci pro Louis.de jako Nishua. Zkus sehnat někoho s Nishuou a vyzkoušet to. Kdybys měl cestu do Prahy, tak máme doma obě... jak starou Uvex, tak licenční Nishuu, ale k tobě je to trochu z ruky... Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Pokud to vychází všechno z Uvex jako Nishua, tak další do postupky je Klim Krios. Mám Nishua enduro carbon a například pinlock z Klim Krios na ní pasuje super, je za stejnou cenu a o třídu výš. Tak máš o čem přemýšlet.
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS