no zabralo mi to neco pres pul hodky ackoliv to nevypada (bylo to jen par metru)
a snehu tam je porad po kolena tak sem se i tak fest zapotil a ozivyl slovnik
samozrejme vim ze mam jezdit aspon ve 2
jenze tady nikdo takoveho razeni neni
vyska byla 1140 m a vyhledy byli luxusni je to tam cely opraveny ty cesty udelaly tam cyklostezky a nikde nikdo
Ja se byl min. vikend mrknout na Bily potok a to je masakr. Behem nekolika centimetru se meni cistej asfalt v silnou souvislou vrstvu snehu. Tzn zastavim, sundam helmu a koukam na bezkare, to nema chybu
Alda napsal:
Ja se byl min. vikend mrknout na Bily potok a to je masakr. Behem nekolika centimetru se meni cistej asfalt v silnou souvislou vrstvu snehu. Tzn zastavim, sundam helmu a koukam na bezkare, to nema chybu
ty jo Bilac... a smedava.. to jsem bezne vyjizdel na bajku.. do Albrechtic u tanvaldu.
dokonce jsem to jednou vybehl z Bilace na Smedavu... vy doromodci jste mi to nechteli verit, tak mne kontrolovali autem 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Mimochodem, letos jsem najel už 2 (slovy dva) kilometry a ještě ke všemu ne na svoji motorce, ale na Lubossovi. Schválně kdo má míň??????
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Tak jsme si dali dovolenou v Malý Fatře..paráda, parádní poježděníčko krásnou krajinou
Upravil Thomasson dne 07.08.2009 21:52
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Venku už máme zase krásně, tak se opět mohou drsní cestovatelé pochlubit kolik toho nadrtili .
Já teda vyjel asi po týdnu a dal jsem pracovně 60km kolem Prahy v civilu..... Ale bylo překvapivě příjemně a na sluníčku i chvílema horko Maiali nel Fango!
Vjetrnik napsal(a):
Borisi horko? Horko vypadá jinak....leda jestli to nebyl studený pot z toho civilního oblečení....brrr....
To víš, my horalové
ja minuly tyden nalital temer fichtlnadrz.. tj .cca 200km
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2