Čau chlapi,
jsem sice z Brna , ale dnes odpo a během celého víkendu budu v oblasti Kraličáku, takže pokud by Vám to nevadilo tak bych se k Vám přidal.... Akorát bych do dnešního oběda potřeboval vědět kde a kdy je sraz....., páč pak už na netu nebudu
Carpe diem
to blaser: jestli tě zajímá i dnešek, tak sraz je v 17:00 na Slovnaftu v NJ …víkend ještě musíme doladit
to viajero: srazit se na kus řeči a třeba kus cesty společně projet bychom mohli …ale nevím, dnes dopoledne ti to asi ještě neřekneme (nejsme ještě domluveni) , ale můžeme si spolu později zavolat, nebo poslat SMS …č. mobilu mám v profilu
to viajero: srazit se na kus řeči a třeba kus cesty společně projet bychom mohli …ale nevím, dnes dopoledne ti to asi ještě neřekneme (nejsme ještě domluveni) , ale můžeme si spolu později zavolat, nebo poslat SMS …č. mobilu mám v profillu
OK, mám Tvé číslo v mobilu - večer Ti s dovolením brnknu co a jak....
Carpe diem
v sobotu pracuji na panskémale v nedělu kurnikšuplík byto šlooo,jdu přezut preventivně na špuntíky,bo svama člověk nikdá neví
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Dorazil jsem trochu dřív z dovolené a určitě se večer v NJ na slovnaftu taky ukážu. Pak zkusíme něco domluvit na víkend a třeba i příští týden.
Snad dneska nepojedete takovou raley jako na fotkách plných bláta a kaluží.
Těším se a nechám se překvapit
Pája
tento víkend to je pasé*pissed*...budu na vás myslet a doma sbírat kladné bodíky na přístí víkend, bo to uz bystrické bude mít dobře zajeté ty svoje špuntiky a mohli bychom se mrknout na to polské pískoviště.....Bledowská Pustatina... než je úplně sjede na tourancky...
...u Palačova (NJ), směrem na Lešnou, stojí pomník na památku letců ve 2. světové válce. Pomník připomíná leteckou havárii amerického bombardéru v roce 1944
Upravil prezi dne 01.08.2009 00:40
Jestli pojedete v neděli směr Jeseníky a polsko tak se určitě přidám.
Klidně dejte i terénní vložky, já se když tak oddělím a protáhnu se po silničkách zpátky domů.
Pája
Tak kolegáčci.Sraz na výlet do Orl.hor je v 8:00 na benzince ve Fulneku.Je to ta na konci města směrem na Odry.Trasa vede skrz Vítkov,Kružberk (Bystřický si může prubnout nové gumy ) Slezskou Hartu,Bruntál,Šumperk,Králíky.Tam se přehoupnem na Polskou stranu a pojedem směr Orl.hory.Cesta spíš asfalt,místy horší,místy naprosto perfektní skoro nový.Případné výlety mimo asf. cesty se nevylučují.
Kucííí bacha v orl. horách na srnomrdy a místní jsou tam háklíví na to když jim tam někdo lítá po lese i po polňačkách už 2× tam na mě pustili psy ,a že to nebyli malý pejsci asi jsou na....ý na čtyřkolkáře těch je tam mraky a my to slíznem s nima